Adrian_73 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Witam wszystkich Wszystkich chciałem pokazać swoja Audice ;D Audi A4 B5, rok produkcji 98r z silnikiem 1.8 T Modyfikacje: Lampy tył red write clear Lampy przednie poliftowe kupione nie dawno+ nowe xsenony 6K+ postojówki lED białe; Zderzak przedni poliftowe został zespawany w jedna całość; Zderzak tylny zespawany w jedna całość; Dach pomalowany na czarna perle; Szyby przyciemnione z atestem; Wydech przelotowy z końcowym orginalny REMUS (ładny dźwięk i nie głośny) Zawieszenie Firmy H&R 40/30 ( jak na sportowe to bardzo komfortowe ) Modyfikacje na wiosnę dokończenie przedniego zderzaka czyli halogeny i obramówki zawieszenie gwintowane Bilsteina (już zakupione) Felgi 18 Cali orginalne BBS-y z Audi (już zakupione) Resztę zmian czas pokaże Zdjęcia: Po zakupie Prace przy zderzakach: Zawieszenie gwintowane Bilsteina Stan bieżący:
joker-lukasz Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 ładna furka tylko coś z tym wydechem nie trybi na fotach :gwizdanie:
wustyle Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 moze byc ale wydech cos nie bangla
Gość -makaveli- Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 ładne auto mogłeś dać lepszy opis (wyposażenie) dobre plany
soolek Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 No coś z wydechem trzeba zrobić. Progi i listwy koniecznie w kolor, wtedy będą grać ze zderzakami. Ładna
MercDG Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Wygląda fajnie, tak jak kolega wyżej pisze listwy z progami koniecznie w kolor i jakieś zdjęcia środka możesz zapodać
lolek3003 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Fajnie wygladaja te zderzaki Powtorze wypowiedzi kolegow zeby Cie przekonac do pomalowania progow w kolor... Bedzie malina Pzdr
Adrian_73 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2011 Wydech jest zrobiony śruba się poluźniła i skrzywił. Co do progów to na pewno będą w kolorze na wiosnę
A-rek Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 no wkoncu :> ciekawe kto cie inspiruje do takich zmian ja dodam tez jedna fotke dawaj fotki na BBS'ach
Armi Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Bardzo ładna Zawsze uważałem, że lampy depo red - white idealnie pasują do srebrnego sedana Sprzedajesz? Na allegro widziałem
Kimi Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Ten dach w czerni wymiata :slina: :slina: Kuczę, podobają mi się te motywy dach/maska/klapa w czerni Śliczna
Adrian_73 Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Opublikowano 1 Lutego 2011 No oczywiście Arku, że Ty ; D Może jutro zrobię kilka fotek i wrzucę na BBS-ach [br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 20:07_________________________________________________No i gwint już na aucie
A-rek Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 szybki jesteś :> nie boisz się o zderzaki "nowej kierowniczki" auta :?:
HaVoK Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Mam pytanie odnośnie tych tylnych lamp, czy założenie ich jest na zasadzie P&P czy wymaga jakiś modów? Ogólnie bardzo mi się podobają nawet bardziej od poliftowych i zastanawiam się nad zakupem
Adrian_73 Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Opublikowano 11 Lutego 2011 Co do lamp pasują dobrze aż sam się zdziwiłem stare ściągłem i te tylko założyłem. Gwint firmy Bilstein tak jak szwagier już napisał ; )[br]Dopisany: 04 Luty 2011, 11:08_________________________________________________Zdjęcia nowych felg 18 BBS-y
Bulczas Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Bardzo fajne auto. Sreberka mają to coś w sobie Ciekaw jestem efektu na tych felgach :gwizdanie: Oby dalej mody szły w dobrym kierunku tak jak teraz
pawelhel Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Pogratulować pięknej furki, są już jakieś plany na przyszłość?
Rekomendowane odpowiedzi