alll Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Cześć, a gdybym potrzebowała kompletu naklejek na suzuki dl 1000 to gdzie polecacie szukać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a-kuba Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Ja ten sezon przelatałem tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayd_4 Opublikowano 13 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Dwa lata na forum, a dopiero dzisiaj zauważyłem ten temat! Przyłączam się do grona, z moim świeżym zakupem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert 3024 Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Ja jeżdżę 125. Jak na początek jest ok. Wiadomo że większa pojemność większa frajda z jazdy i kultury pracy silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk009 Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Siema, chcę uruchomić Cezet 350 (jawa 350) po długim postoju. Do naprawy mam zapłon a właściwie platynki. Pamiętam, że kiedyś kupiłem na allegro ale rozpadły się podczas montażu i po tym wstrzymałem się z naprawą . Znacie jakiś sklep gdzie znajdę części, które nie rozpadają się w dłoniach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remilo7 Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Godzinę temu, Majk009 napisał: Siema, chcę uruchomić Cezet 350 (jawa 350) po długim postoju. Do naprawy mam zapłon a właściwie platynki. Pamiętam, że kiedyś kupiłem na allegro ale rozpadły się podczas montażu i po tym wstrzymałem się z naprawą . Znacie jakiś sklep gdzie znajdę części, które nie rozpadają się w dłoniach? Ciężko teraz o jakieś dobre części do tych sprzętów, głównie niestety chińskie badziewia zostały na rynku. Możesz spróbować w gmoto.pl: https://gmoto.pl/platynki,55143.html Na pewno mają tam też jeszcze te dobre części, jeżeli występują, choć nie wiem czy tylko takie. Albo jakbyś robił jakieś większe zakupy, to polecam też bezpośrednio z Czech: https://www.motojelinek.cz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam87 Opublikowano 22 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Coś tu cisza.... Nikt się nie przygotowuje do sezonu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 W dniu 22.03.2022 o 11:13, Adam87 napisał: Coś tu cisza.... Nikt się nie przygotowuje do sezonu? Adaś ja aktualnie szukam moto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam87 Opublikowano 31 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 9 godzin temu, musti napisał: Adaś ja aktualnie szukam moto O widzisz Jaki rodzaj? Czy masz już upatrzony konkretny model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 W dniu 31.03.2022 o 09:47, Adam87 napisał: O widzisz Jaki rodzaj? Czy masz już upatrzony konkretny model? Myślę nad yamaha r1 rn19 Honda cbr 1000rr Suzi gsxr litr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam87 Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 34 minuty temu, musti napisał: Myślę nad yamaha r1 rn19 Honda cbr 1000rr Suzi gsxr litr Czyli po opisie R1 celujesz w lata 2008, około.. Z tych lat to chyba wziąłbym GSXR, ale to tylko moja ocena.. W każdym bądź razie, każdy z tych to będzie kosa Ja mam CBR f4i 600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 6 godzin temu, Adam87 napisał: Czyli po opisie R1 celujesz w lata 2008, około.. Z tych lat to chyba wziąłbym GSXR, ale to tylko moja ocena.. W każdym bądź razie, każdy z tych to będzie kosa Ja mam CBR f4i 600 Widziałem Miałem też Hondzine 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 (edytowane) Pierwsze mycie w tym roku Edytowane 3 Kwietnia 2022 przez Dev Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam87 Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 No fajny sprzęcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduro Grybów Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Pierwsze uszkodzenia w tym roku ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam87 Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Uuu szkoda.. Tobie coś się stało??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 jezdzi jak gupi po krzokach i efety widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduro Grybów Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 (edytowane) W dniu 25.04.2022 o 11:36, Adam87 napisał: Uuu szkoda.. Tobie coś się stało??? Lewa ręka zwłaszcza w łokciu uciercierpiała ale już prawie Ok. Przeleciałem przez kierownice na bystrym zjeździe i jak nigdy dostałem jeszcze motocyklem...dobrze że Bóg czuwał ? Edytowane 11 Maja 2022 przez Enduro Grybów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduro Grybów Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 5 godzin temu, Dev napisał: jezdzi jak gupi po krzokach i efety widac Tomek.....coś w tym jest ? Jak by było ciut wolniej to oczywiście nic by się nie stało. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinch001 Opublikowano 27 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 (edytowane) To ja też się pochwalę , kupiony w listopadzie 2022 r , czeka na sezon , trochę rzeczy już zmienione . Ducati streetfighter v2 . Edytowane 28 Lutego 2023 przez marcinch001 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi