Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

Jak nie A4 to co... ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

za kawalera tez rozwazalem 350z.. ale bylo zaoszczedne i darowalem sobie... proponuje oszczedny silnik 1.3 w Mazdzie RX8; pieknie to pracuje, wykonczone super, 4 drzwi, kubly..

przeciez ten silnik wankla pali tyle co v8 4.2 :polew:

Opublikowano

a na dodatek zalewa świece przy zgaszeniu zimnego silnika.. :wallbash:

Opublikowano

tico to najlepsza opcja :polew:

Miałem i nie narzekałem :gwizdanie:

a ja mam, idealne auto na zakupy :decayed:
Opublikowano

Ta 407ka, co pokazałeś to najładniejszy sedan ze wszystkich kotów moim zdaniem. Jeśli oglądasz się za czarna z takim wnętrzem to ten temat można już zakończyć :). Jak Tobie odpowiada to teraz zacznie się czas poszukiwań.

Opublikowano

Jeszcze nic nie szukam, ale widzę że ta 407 wzbudza najmniej kontrowersji dlatego jeżeli chodzi o francuza to chyba najlepsze rozwiązanie :mysli:

Opublikowano

Nie wiem co dokładnie koleś miał na myśli ale kiedyś słyszałem na cb rozmowę dwóch typów (m.in. jeden jechał 407) o Peugocie 407 i padło takie stwierdzenie "...samochód niby ok ale bardzo delikatny jest..." :mysli:

Opublikowano

Subaru :)

Opublikowano

non turbo :decayed:

Opublikowano

z audi to tylko do bmw :cool1::naughty::decayed:

Opublikowano

non turbo :decayed:

Pewnie, powiem Ci że ja się dość mocno zastanawiam nad Legacy 3.0 SPEC B

Opublikowano

Jeszcze nic nie szukam, ale widzę że ta 407 wzbudza najmniej kontrowersji dlatego jeżeli chodzi o francuza to chyba najlepsze rozwiązanie :mysli:

chyba wolałbym Citroena C5 :mysli:

Opublikowano

jak nie A4 ....to S4, RS4

Opublikowano

nigdy w życiu..

Opublikowano

nigdy w życiu..

jakieś uzasadnienie? :mysli:

Opublikowano

Jeżeli Citroen C5 to tylko taki :gwizdanie::

2010-Citroen-C5-And-C4-Picasso-Angle-Black.jpg

W dodatku mają hydro-pneumatyczne zawieszenie, które jest "podobno" bardziej komfortowe niż w Audi

Opublikowano

Jeżeli Citroen C5 to tylko taki :gwizdanie::

2010-Citroen-C5-And-C4-Picasso-Angle-Black.jpg

W dodatku mają hydro-pneumatyczne zawieszenie, które jest "podobno" bardziej komfortowe niż w Audi

i to zawieszenie jest właśnie jego wadą :evil:

Opublikowano

Cadillac Escalade Moc:

409 KM (301 kW)

Pojemność skokowa:

6199 cm³ bęzynka 18l na wolnych obrotach :shocked: dodam że na ustawiuniu economy a ma jeszcze sport.

miałem okazję jeździć tą mini ciężarówką :naughty:

odbiegłem od tematu ale ludzie tym śmigają nawet w moich skromnych stronach.

Opublikowano

Jeśli już Audi nie pasuje to naprawdę rozejrzałbym się jedynie za: Honda Accord, Subaru Legacy, BMW E46

Chyba że wychodzisz z założenia że auto czasem nie musi jeździć a kilka elementów wyposażenia elektrycznego nie musi działać...

Opublikowano

nigdy w życiu..

jakieś uzasadnienie? :mysli:

uzasadnienie na stronie trzeciej tego tematu. napisałem już posta o C5 ;)

mmcv a może A3 sportback? :decayed: chociaż z tych co wymieniłeś wolałbym A6 :good:

Opublikowano

Chyba że wychodzisz z założenia że auto czasem nie musi jeździć a kilka elementów wyposażenia elektrycznego nie musi działać...

A co w audi jest lepiej, zawsze wszystko działa i się nie psuje :kox:

Szczególnej uwadze polecam fis w B5 i "nie" skrzypiącą roletę w avancie :rolleyes:

O accordzie już pisałem, niestety odpada bo za taką kasę jak chce wydać nie znajdę nic godnego uwagi do 8 lat...