Tas2die4 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 za kawalera tez rozwazalem 350z.. ale bylo zaoszczedne i darowalem sobie... proponuje oszczedny silnik 1.3 w Mazdzie RX8; pieknie to pracuje, wykonczone super, 4 drzwi, kubly.. przeciez ten silnik wankla pali tyle co v8 4.2
jedrekx Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 a na dodatek zalewa świece przy zgaszeniu zimnego silnika..
andy_sky Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 tico to najlepsza opcja Miałem i nie narzekałem :gwizdanie: a ja mam, idealne auto na zakupy
bartekp0101 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Ta 407ka, co pokazałeś to najładniejszy sedan ze wszystkich kotów moim zdaniem. Jeśli oglądasz się za czarna z takim wnętrzem to ten temat można już zakończyć . Jak Tobie odpowiada to teraz zacznie się czas poszukiwań.
jarko Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2011 Jeszcze nic nie szukam, ale widzę że ta 407 wzbudza najmniej kontrowersji dlatego jeżeli chodzi o francuza to chyba najlepsze rozwiązanie
dziadek Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Nie wiem co dokładnie koleś miał na myśli ale kiedyś słyszałem na cb rozmowę dwóch typów (m.in. jeden jechał 407) o Peugocie 407 i padło takie stwierdzenie "...samochód niby ok ale bardzo delikatny jest..."
Gamling Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Subaru non turbo Pewnie, powiem Ci że ja się dość mocno zastanawiam nad Legacy 3.0 SPEC B
Daimos Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Jeszcze nic nie szukam, ale widzę że ta 407 wzbudza najmniej kontrowersji dlatego jeżeli chodzi o francuza to chyba najlepsze rozwiązanie chyba wolałbym Citroena C5
jedrekx Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Jeszcze nic nie szukam, ale widzę że ta 407 wzbudza najmniej kontrowersji dlatego jeżeli chodzi o francuza to chyba najlepsze rozwiązanie chyba wolałbym Citroena C5 nigdy w życiu..
Daimos Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Jeszcze nic nie szukam, ale widzę że ta 407 wzbudza najmniej kontrowersji dlatego jeżeli chodzi o francuza to chyba najlepsze rozwiązanie chyba wolałbym Citroena C5 nigdy w życiu.. jakieś uzasadnienie?
Skyliner89 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Jeżeli Citroen C5 to tylko taki :gwizdanie:: W dodatku mają hydro-pneumatyczne zawieszenie, które jest "podobno" bardziej komfortowe niż w Audi
I r o Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Jeżeli Citroen C5 to tylko taki :gwizdanie:: W dodatku mają hydro-pneumatyczne zawieszenie, które jest "podobno" bardziej komfortowe niż w Audi i to zawieszenie jest właśnie jego wadą
mapelastik Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Cadillac Escalade Moc: 409 KM (301 kW) Pojemność skokowa: 6199 cm³ bęzynka 18l na wolnych obrotach dodam że na ustawiuniu economy a ma jeszcze sport. miałem okazję jeździć tą mini ciężarówką odbiegłem od tematu ale ludzie tym śmigają nawet w moich skromnych stronach.
Mariusz90r Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Jeśli już Audi nie pasuje to naprawdę rozejrzałbym się jedynie za: Honda Accord, Subaru Legacy, BMW E46 Chyba że wychodzisz z założenia że auto czasem nie musi jeździć a kilka elementów wyposażenia elektrycznego nie musi działać...
jedrekx Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Jeszcze nic nie szukam, ale widzę że ta 407 wzbudza najmniej kontrowersji dlatego jeżeli chodzi o francuza to chyba najlepsze rozwiązanie chyba wolałbym Citroena C5 nigdy w życiu.. jakieś uzasadnienie? uzasadnienie na stronie trzeciej tego tematu. napisałem już posta o C5 mmcv a może A3 sportback? chociaż z tych co wymieniłeś wolałbym A6
jarko Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2011 Chyba że wychodzisz z założenia że auto czasem nie musi jeździć a kilka elementów wyposażenia elektrycznego nie musi działać... A co w audi jest lepiej, zawsze wszystko działa i się nie psuje Szczególnej uwadze polecam fis w B5 i "nie" skrzypiącą roletę w avancie O accordzie już pisałem, niestety odpada bo za taką kasę jak chce wydać nie znajdę nic godnego uwagi do 8 lat...
Rekomendowane odpowiedzi