dante0018 Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Chce napisac skarge na CP... wie ktoś może na jaki adres najlepiej? I czy listownie czy maila słać. Z góry dzięki pzdr
Kowi87 Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Jak juz to listownie zawsze to lepeij wyglada, bo maila to moze napisac że tak powiem byle kto :gwizdanie: wiec też będzie odebrany byle jak :gwizdanie:
I r o Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 najlepiej to zmień operatora tak jak ja, bo mi już nerwów do nich nie starczało (5 lat się z nimi użerałem )
binio-stg Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 A ja dziś wysyłam rezygnacje z Polsatu ze względu na wyłączenie BBC Skargę wysyłaj pocztą na adres Cyfrowy Polsat SA ul. Łubinowa 4a,03-878 Warszawa
Pandzior Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Chce napisac skarge na CP... wie ktoś może na jaki adres najlepiej? I czy listownie czy maila słać. Z góry dzięki pzdr Co jest nie tak z CP, że piszesz skargę? http://forum.satkurier.pl/viewforum.php?f=7&sid=0477bdb0452c3ac84f6496c9033f3c78 zajrzyj tutaj.
dante0018 Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Opublikowano 2 Lutego 2011 Dzięki za pomoc. Ja od 2 tyg nie moge się doprosić dodatkowych kanałów w promocji, które jak jedna z pań mi powiedziała się należą.... Na 7 tel za każdym razem odbiera ktoś inny i ma całkiem inną wymówke... ręce opadają... tym już. Z tym BBC nieźle pojechali... A zaczyna się nowy TOP GEAR ;( Rodzice właśnie dostali nową umowe razem z nowym dekoderem i mówiłem im by zrezygnować z tego ale podobno jakaś kara jest za zerwanie umowy czy cos... A ja dziś wysyłam rezygnacje z Polsatu ze względu na wyłączenie BBC Skargę wysyłaj pocztą na adres Cyfrowy Polsat SA ul. Łubinowa 4a,03-878 Warszawa Tak bez problemu można czy jest jakiś haczyk?
A-rek Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Rodzice właśnie dostali nową umowe razem z nowym dekoderem i mówiłem im by zrezygnować z tego ale podobno jakaś kara jest za zerwanie umowy czy cos... masz prawo napisać wypowiedzenie od umowy kiedy tylko chcesz bez żadnej kary
dante0018 Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Opublikowano 2 Lutego 2011 Co jest nie tak z CP, że piszesz skargę? http://forum.satkurier.pl/viewforum.php?f=7&sid=0477bdb0452c3ac84f6496c9033f3c78 zajrzyj tutaj. W skrócie bardzo niekompetentna obsługa na linii telefonicznej...
Thom4s Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Wypowiedzenie Polsatu trwa 3 miesiące, wczoraj żona się dowiadywała.
morsdicti Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Co jest nie tak z CP, że piszesz skargę? http://forum.satkurier.pl/viewforum.php?f=7&sid=0477bdb0452c3ac84f6496c9033f3c78 zajrzyj tutaj. Przestali rozdawać paszporty ;(
Pandzior Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Co jest nie tak z CP, że piszesz skargę? http://forum.satkurier.pl/viewforum.php?f=7&sid=0477bdb0452c3ac84f6496c9033f3c78 zajrzyj tutaj. Przestali rozdawać paszporty ;( :kox:
binio-stg Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 W tym momencie możesz zerwać umowę bez okresu wypowiedzenia ze względu na wyłączenie kanałów bbc. Coś takiego im napisałem: W związku ze zmianą warunków umowy, a w szczególności zaprzestaniem emisji programów BBC na platformie Cyfrowy Polsat i brakiem mojej akceptacji dla tych zmian , wypowiadam Państwu umowę na świadczenie usług z dniem 1 lutego 2011 z winy Cyfrowego Polsatu.
mariuszsmietana Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 dokladnie. wczoraj czytalem o tym w punkcie. mozesz zerwac umowe natychmiast bez placenia kary ze wzgledu na wylaczenie pewnych programow
Grzesiekkbc Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Hej, ja też chciał bym zerwać umowę z nimi ale u mnie BBC działa o co to chodzi z tym wyłączeniem BBC. Ja płacę abonament 58.90zł i mam dwa dekodery w tym abonamencie.
dante0018 Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Opublikowano 2 Lutego 2011 Grzesiekkbc na którym kanale masz BBC ? Troche żal że nie ma juz BBC i nie rozumien dlaczego Polsat reklamuje telewizję N ... jakaś paranoja żeby konkureta reklamować... Chyba by trza pomyśleć o N...
Iron Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Chce napisac skarge na CP... wie ktoś może na jaki adres najlepiej? I czy listownie czy maila słać. Z góry dzięki pzdr najlepiej wyslij poleconym za potwierdzeniem, ja wyslalem zwyklym i mnie zbyli ze nic nie doszlo
adi_si Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 binio-stg napisz jak poszlo zerwanie umowy zonka tez mi sie wkur..la za BBC , nie bedzie ogladac TopGear .... sam sie zastanawiam nad zerwaniem ale musze poczekac do wakacji kiedy bede w polsce pozdrawiam
aju Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 A ja dziś wysyłam rezygnacje z Polsatu ze względu na wyłączenie BBC Skargę wysyłaj pocztą na adres Cyfrowy Polsat SA ul. Łubinowa 4a,03-878 Warszawa a ja dziś z tego samego powodu, ten polsat to chyba już najgorsza oferta
Wandej Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 Grzesiekkbc na którym kanale masz BBC ? Troche żal że nie ma juz BBC i nie rozumien dlaczego Polsat reklamuje telewizję N ... jakaś paranoja żeby konkureta reklamować... Chyba by trza pomyśleć o N... :good: Mam juz 3 rok Mam teraz za 99zl full opcje i bardzo duzo kanalow w hd I oczywiscie VOD i dekoder z 250gb dyskiem Do tego dobry TV i kino domowe i mozna nie wychodzic z pokoju EDIT: wszystkie kanaly polsatu nie dlugo beda na N
KmK Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 sam sie zastanawiam nad zerwaniem ale musze poczekac do wakacji kiedy bede w polsce masz tylko 30 dni od daty zmiany oferty, czyli w tym przypadku wyłączenia BBC, potem to już będzie po zawodach..
Rekomendowane odpowiedzi