Filutek Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Jak w temacie po jakim czasie zaczyna wam grzać fotel, chodzi o fotele skórzane. U mnie jest to jakieś 10min.
letallec Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Na ktorym poziomie grzania? Na 3 zaczynam odczuwac grzanie po ~30s.
wrclaguna Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Jak w temacie po jakim czasie zaczyna wam grzać fotel, chodzi o fotele skórzane. U mnie jest to jakieś 10min. jak masz na 1 ustawione to pewnie tak
Flyer Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 u mnie robi sie cieplo pod d*pa po paru min jak ustawiam na 6 - po calym dniu auta na powietrzu. na nizszych nie wiem, dawno nie sprawdzalem...
Filutek Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Opublikowano 2 Lutego 2011 Na 6 auto po nocy na dworze przy temperaturze minusowej.
letallec Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Na 6 auto po nocy na dworze przy temperaturze minusowej. Do 6 nigdy nie doszedlem . 4 daje takiego powera ze czuje w lędźwiach. Nawet w bardzo minusowej temp.
virus Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 U mnie po minucie już jest delikatnie ciepło. Czas nagrzewania dużo zależy od tego czy masz fotele skórzane czy pół skórę albo welur, na skórze trzeba długo czekać zanim się nagrzeje
jozek726 Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 jest mowa o pełnej skórze. u mnie fotel kierowcy kiepsko grzeje ale za to pasazera to jest bajka wezmę się za niego latem
pawel1380 Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Na alcantarze czuć na 2-3 juz po minucie.
Maxcudo Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Podepnę się pod temat , co prawda posiada model B5 w pełnej skórze. Po włączeniu grzania pupki na 6, czyli max, muszę jechać jakieś 5-7 minut żebym zaczął coś czuć. Natomiast jak się rozgrzeje to nie do wytrzymania, tylko strasznie długo trwa, a czasem jadę tylko 5 min i chciałbym siedzieć na ciepłym
laki83 Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 panowie a co jak jest na 6 ale zagrzewa dość długo?co jest spier......e?
jaras231 Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 no u mnie też długo trwa zanim czuje grzanie, sadziłem że tak ma być,,,
majkel_majki Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Sprawdźcie czy wam na pewno wszystkie maty grzeją z doświadczenia wiem też, że jeżeli nagrzewanie fotela trwa bardzo długo to połączenia między matami szlag trafiai niedługo przestanie w ogóle działać. Naprawa nie jest trudna tylko z rozbiórką fotela jest trochę zabawy.
jozek726 Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Sprawdźcie czy wam na pewno wszystkie maty grzeją z doświadczenia wiem też, że jeżeli nagrzewanie fotela trwa bardzo długo to połączenia między matami szlag trafiai niedługo przestanie w ogóle działać. Naprawa nie jest trudna tylko z rozbiórką fotela jest trochę zabawy. a jak wyglądaja ceny takich mat i dostępność? chodzi mi o b5 "kubełki" ? bo nie wiem czy się czymś różnią :gwizdanie:
majkel_majki Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Co do cen to najlepiej odwiedź allegro albo wątli Kolegów, którzy rozbierają auta na części, przeważnei to jest koło 100- 200 zł za matę. Mata od fotela kubełkowego jest o ile się nie mylę o trochę innym kształcie w przedniej części, ale powinna pasować zamiennie. Generalnie maty jako takie padają rzadko, to co się psuje to są te gówniane sznurki miedziane, które łączą poszczególne kawałki mat i tworzą obwód elektryczny. Wystarczy to zlutować i działa jak nówka.
Daimos Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Podepnę się pod temat , co prawda posiada model B5 w pełnej skórze. Po włączeniu grzania pupki na 6, czyli max, muszę jechać jakieś 5-7 minut żebym zaczął coś czuć. Natomiast jak się rozgrzeje to nie do wytrzymania, tylko strasznie długo trwa, a czasem jadę tylko 5 min i chciałbym siedzieć na ciepłym u mnie tak samo, wiec nie masz się czym przejmować, po 5 min na 6 zaczynam czuć ciepło, oczywiście w przypadku ujemnych temperatur na zewnątrz
Maxcudo Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 No to niech tak zostanie W sumie aż tak bardzo mi to nie przeszkadza, ważne ze klima latem szybko chłodzi
cieniasek1981 Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Co do cen to najlepiej odwiedź allegro albo wątli Kolegów, którzy rozbierają auta na części, przeważnei to jest koło 100- 200 zł za matę. Mata od fotela kubełkowego jest o ile się nie mylę o trochę innym kształcie w przedniej części, ale powinna pasować zamiennie. Generalnie maty jako takie padają rzadko, to co się psuje to są te gówniane sznurki miedziane, które łączą poszczególne kawałki mat i tworzą obwód elektryczny. Wystarczy to zlutować i działa jak nówka. Witam. Moze ktos posiada jakies informacje jak wydostac ta mate z tego fotela. Ktos kto posiada jakies fotki moze by wrzucil.
vertus69 Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Na pewno jest na forum montaż mat grzewczych więc
Rekomendowane odpowiedzi