przemciotorun Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 pewnie ze dropson masz racje...ale Kepes pytal czy podejda a nie jak beda wygladaly no wiem, podejs podejda napewno tylko niewiem czy przy tym et ne beda obcierac od wewnatrz, mam te same et i tez 8j i chyba ten sam problem chociaz jeszcze nie przymierzalem bo nie mam opon, ale jak cos to mam juz dystanse ogarniete..... chociaz gadalem kiedys z toporem i on mial 18/et45/8j i zadnych dystansow i nic nie tarlo a to tylko 3mm roznicy sam jestem ciekawy jak to bedzie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 dropson a dystans kupiels z tej firmy co podales linka w swoim "autku" ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 yo [br]Dopisany: 07 Luty 2011, 21:38_________________________________________________ale nie wiem czy bede je zakladal musze to wszystko zlozyc do kupy a potem bede myslec, najbardziej chodzi mi o to zeby nie tarlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 dropson jakby co to ja sie juz na nie zapisuje...zaloze je na zime do moich 15-setk a moje turbo wrocilo do wyzych i ciagnie do samego konca 5krpm lapie bez najminiejszego problemu :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 czyli rady Tomka i Darka się przydały. na szczęście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 hehe nawet 210 dzis smigala bez najmniejszych oporow [br]Dopisany: 07 Luty 2011, 22:47_________________________________________________ z ranca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Ostatni egzamin i laba do czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Dzieńdoberek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 siema.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 No to 4:0 dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 no dla mnie 3:1 w przyszłą środę poprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 no dla mnie 3:1 w przyszłą środę poprawa A nie robił jakichś dopytek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 gdzie tam... zabrakło mi 1 punktu powiedział, że widzimy się na poprawce i nie ma żadnej rozmowy liczę na to, że też będzie test... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blondi89 Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 dropson jakby co to ja sie juz na nie zapisuje...zaloze je na zime do moich 15-setk a moje turbo wrocilo do wyzych i ciagnie do samego konca 5krpm lapie bez najminiejszego problemu :kox: czyli rady Tomka i Darka się przydały. na szczęście To może mi też pomożecie :> bo mnie to srasznie wku**** :gwizdanie:; podczas jazdy, jak wciskam gaz to na początku auto odpycha się jak należy, ale w pewnym momencie obroty zaczynają rosnąć znacznie szybciej za to auto tak jakby przymulało. Nowek stwierdził, że to odcięcie turbiny przy 4tys.obrotów Daję głowe, że wcześniej tak nie miałam, co z tym zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 dropson jakby co to ja sie juz na nie zapisuje...zaloze je na zime do moich 15-setk a moje turbo wrocilo do wyzych i ciagnie do samego konca 5krpm lapie bez najminiejszego problemu :kox: spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 w benzynie na bank nie ma odciecia Blondi przy 4krpm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 dropson jakby co to ja sie juz na nie zapisuje...zaloze je na zime do moich 15-setk a moje turbo wrocilo do wyzych i ciagnie do samego konca 5krpm lapie bez najminiejszego problemu :kox: czyli rady Tomka i Darka się przydały. na szczęście To może mi też pomożecie :> bo mnie to srasznie wku**** :gwizdanie:; podczas jazdy, jak wciskam gaz to na początku auto odpycha się jak należy, ale w pewnym momencie obroty zaczynają rosnąć znacznie szybciej za to auto tak jakby przymulało. Nowek stwierdził, że to odcięcie turbiny przy 4tys.obrotów Daję głowe, że wcześniej tak nie miałam, co z tym zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Kierownik ale zes wyrwal O ile sie nie myle to mieszkasz w fordonie i Blondi tez...wiec zrob jej te logi :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi