Reniu Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 http://moto.allegro.pl/bbs-rx-17x8-5x112-idealne-i1598737705.html ori bbsy za taką kase :shocked: Co z tego że BBS jak wzór jak i rozmiar nie ten co trzeba?
przemciotorun Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 http://moto.allegro.pl/bbs-rx-17x8-5x112-idealne-i1598737705.html ori bbsy za taką kase :shocked: Co z tego że BBS jak wzór jak i rozmiar nie ten co trzeba? rozmiar to ciul bo tylko pierscienie centrujace by trzeba bylo wymienic, ale wzor - jak kto lubi..
rafi_a4 Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 LOL! Dostałem SMS od POLICJI Kierowco! Nie wszystko naraz! JEDZIESZ? NIE KLIKAJ Pisanie SMS+jazda samochodem=WYPADEKZastanów się! Ostrzega Twój operator sieci PLUS i Mazowiecka Policja Dostałem to samo - pewnie PLUS sponsoruje jakąś akcję. A tak poza tym kolesie z CB - jeden ze mną studiował :gwizdanie: Uderzam w kimono o 1 powrót za kółko no znam ich jeden mieszka pode mna (michal) a drugi (łepek)dwa bloki dalej jak chcesz to ci autograf zalatwie
slaviozo Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 pany kto ma wyjmaki do radia concert bo sie cos mi zjebalo z jedenj strony puscilo a drugiej wafel
Krystian1987 Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 pany kto ma wyjmaki do radia concert bo sie cos mi zjebalo z jedenj strony puscilo a drugiej wafel Ktoś tam kiedyś na forum pisał, że pilnikami do paznokci sobie pomaga i podobno taki sprzęt daje radę. EDIT: o tu m.in. http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopic.php?t=32423
WIŚNIA Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 od rana do wieczora w tyrce z deszczu pod rynne [br]Dopisany: 12 Maj 2011, 21:46_________________________________________________ co tak mało z nas na ogólnopolski się wybiera? póki co od nas są 3 auta... wogóle dramat z frekwencją zobaczymy do końca maja jak to będzie jak będzie dużej ilości osób to zintegrujemy się w mniejszym gronie zlot to zlot z tego co wiem to jarko nie ma zbytnio czasu na uzupełnianie listy,i jest też sporo osób które jeszcze nie wpłaciły zaliczki [br]Dopisany: 12 Maj 2011, 21:47_________________________________________________ 3 fury,ładnie się zaprezentujemy też się deklarowałeś że pojedziesz tyle że teraz mam do pracy z 5 km a nie 53 km ja nie mam czym się zaprezentować,listwy z drzwi odchodzą,błotnik walnięty,N-ka przerywa nie mam czasu żeby to ogarnąć bo nie dość że w pracy od rana do wieczora to jeszcze mam remont [br]Dopisany: 13 Maj 2011, 21:07_________________________________________________ale podejrzewam że od przyszłego tygodnia [br]Dopisany: 13 Maj 2011, 21:09_________________________________________________i może w końcu kat pójdzie precz
Gość -makaveli- Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 mi się elektryka pierdzieli raz manetka wycieraczek niedziałała (spryski też) raz włącznik ogrzewania tylnej szyby dzisiaj kierunkowskaz po kilku sekundach zaczął migać na zegarach czasami migają lampki wewnątrz jak stroboskopy czasami klimatronik albo się wyłącza albo załacza po kilku sekundach coraz gorzej...a elektryk w skarpetkach mnie wypuści z warsztatu
djbinek Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 mi się elektryka pierdzieli disgustraz manetka wycieraczek niedziałała (spryski też) raz włącznik ogrzewania tylnej szyby dzisiaj kierunkowskaz po kilku sekundach zaczął migać na zegarach czasami migają lampki wewnątrz jak stroboskopy czasami klimatronik albo się wyłącza albo załacza po kilku sekundach coraz gorzej...a elektryk w skarpetkach mnie wypuści z warsztatu Wodę gdzieś dostaje Panie dzieju. Po deszczu kumpel miał dyskotekę w samochodzie, udrożniliśmy wyloty i chodzi jak burza.
slaviozo Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 pany kto ma wyjmaki do radia concert bo sie cos mi zjebalo z jedenj strony puscilo a drugiej wafel Ktoś tam kiedyś na forum pisał, że pilnikami do paznokci sobie pomaga i podobno taki sprzęt daje radę. EDIT: o tu m.in. http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopic.php?t=32423 no wlasnie takimi wytrychami probowale i jakos szlo a teraz jedna strona poszla i nawet nie chce wskoczyc spowrotem a druga ni chu chu juz chcialem ze zlosci ramke zerwaC ale gleboki wdech i jeszcze na ori wyjmaki bym postawil ;] chyba ze podjade gdzies do car audio i za bronka mi radio wyjma heh wstyd jak nie wiem zeby radia nie moc wyciagnac ale audi musialo udziwniac ;]
bula87 Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 1. Bula87 2. ArturB6 3. dropsone 4. Reniu 5. ... czy ktoś jeszcze chętny? PiP czy motoarena??
Reniu Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 Pod PiP bo chyba jest żużel... 1. Bula87 2. ArturB6 3. dropsone 4. Reniu 5. Rafi_a4 6. ...
przemciotorun Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 Pod PiP bo chyba jest żużel... 1. Bula87 2. ArturB6 3. dropsone 4. Reniu 5. Rafi_a4 6. ... niema jutro zuzla, ale niech bedzie pip najwyzej potem sie przejedziemy na motoarene, Reniu podwies jeszcze godzine
bula87 Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 Pod PiP bo chyba jest żużel... 1. Bula87 2. ArturB6 3. dropsone 4. Reniu 5. Rafi_a4 6. ... niema jutro zuzla, ale niech bedzie pip najwyzej potem sie przejedziemy na motoarene, Reniu podwies jeszcze godzine tak tak godzina 17:00 może ktoś się jeszcze zjawi
Rekomendowane odpowiedzi