Blondi89 Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 Kierownik, Ty gdzieś pytaleś o miejscówke nad morzem, nie pamiętam gdzie był ten wątek, to masz tu: www.mieszkanienaspanie.pl. Byłam tam w zeszłym roku do morza jest z 8-10 minut piechotą, masz blisko galerie handlowe jest gdzie poszaleć na zakupach i biedronka praktycznie za oknem poza tym w Gdańsku to pełno atrakcji. w tym roku też jadę :> Albo: http://www.hotelplaneta.pl/ do końca czerwca jest 40zł za osobę ja tam nie byłam, ale koleżanka bardzo poleca. Niestety wtedy kiedy ja mam urlop to nie ma już wolnych terminów
Artur82 Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 Dziekuje wszystkim za spota...no i w szczegolnosci Rafiemu za podroz...przynajmniej turbo sie troche wydmuchalo Rafi ale widziałem ze na zakretach przy 180-190 lekko zwalniales moze trzeba bedzie pomyslec o obniżeniu hehe tak cieńko jechaliście... z łatwością doganiałem was astra 1,4 kolega co jezdzi czarnym B6... nastepnym razem nie ustąpie i sie wpakuje jak dalej bedzie na trzeciego wyprzedzał elo! Probowac mozesz najwyzej zostaniesz zepchniety z drogi...bo jak Rafi leci 200km/h ja za nim to nawet nie poczujemy, ze jakiegos opelka zdmuchneło z drogi wiec nie kozacz tylko jak masz chec to wal na PW i staniemy na kresce
manny90 Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 Jutro wielkie rezanie Paczka od krychy przyszła, za to do dziś nie mam kratek
damian_qbass Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 Dziekuje wszystkim za spota...no i w szczegolnosci Rafiemu za podroz...przynajmniej turbo sie troche wydmuchalo Rafi ale widziałem ze na zakretach przy 180-190 lekko zwalniales moze trzeba bedzie pomyslec o obniżeniu hehe tak cieńko jechaliście... z łatwością doganiałem was astra 1,4 kolega co jezdzi czarnym B6... nastepnym razem nie ustąpie i sie wpakuje jak dalej bedzie na trzeciego wyprzedzał hmmm... a kolega już na spocie był?? bo nie kojarze... a forum opla to gdzie indziej...
Krystian1987 Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 Kieras, pamiętasz jak pisałeś, że nie możesz mrugać długimi? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=133864.0 jutro lecę po naftę i spróbuję EDIT: Dopiero za drugim razem zauważyłem, że udzielałeś się w tym wątku. Próbowałeś? ;>
Kierownik Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 już znalazłem to wcześniej i też juz jestem po tym zabiegu ... światła nie dość że mrugają , to i wajcha chodzi lepiej
nowekbdg Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 RENIU gonilem ten bolid wiesjkiej mlodziezy bo zajechal mi droge i prawie by przydzwonil wemnie Bmw 7 3.0 kretyn
przemciotorun Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 Dziekuje wszystkim za spota...no i w szczegolnosci Rafiemu za podroz...przynajmniej turbo sie troche wydmuchalo Rafi ale widziałem ze na zakretach przy 180-190 lekko zwalniales moze trzeba bedzie pomyslec o obniżeniu hehe tak cieńko jechaliście... z łatwością doganiałem was astra 1,4 kolega co jezdzi czarnym B6... nastepnym razem nie ustąpie i sie wpakuje jak dalej bedzie na trzeciego wyprzedzał hmmm... a kolega już na spocie był?? bo nie kojarze... a forum opla to gdzie indziej... kto ma od nas czarne b6?..... te 1,4 w łoplu to Rafi ta swoja b7 (bo pewnie o niego chodzilo) to by nosem wciagnal..... damian nie leciales dzisiaj chrobrego tak ok 13-14 apteka?
damian_qbass Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 Przemas leciałem, leciałem:) ja na Ciebie dzisiaj rano już trąbiłem jak jechałeś pod Wiaduktem na Armi Krajowej
przemciotorun Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Przemas leciałem, leciałem:) ja na Ciebie dzisiaj rano już trąbiłem jak jechałeś pod Wiaduktem na Armi Krajowej no tak mi sie wydawalo, ale chyba jeszcze spalem
manny90 Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Ech... Za długo był spokój. Dzisiaj w nocy próba włamanie do Skody... Zamek rozpieprzony, ale totalni amatorzy, bo się do środka nawet nie dostali. Zaraz ruszam na osiedle z chłopakami gadać, może ktoś coś wie... Będzie wp***dol. I śpij tu spokojnie...
Newman Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Dziekuje wszystkim za spota...no i w szczegolnosci Rafiemu za podroz...przynajmniej turbo sie troche wydmuchalo Rafi ale widziałem ze na zakretach przy 180-190 lekko zwalniales moze trzeba bedzie pomyslec o obniżeniu hehe tak cieńko jechaliście... z łatwością doganiałem was astra 1,4 kolega co jezdzi czarnym B6... nastepnym razem nie ustąpie i sie wpakuje jak dalej bedzie na trzeciego wyprzedzał nie ma co .. .gratuluje postawy
Gość -makaveli- Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 kto poradzi gdzie i za ile kata wywale, bo już słychać że czas na niego z góry dzięki
manny90 Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 kto poradzi gdzie i za ile kata wywale, bo już słychać że czas na niego z góry dzięki Za darmo http://www.tlumiki.bydgoszcz.pl/
Rekomendowane odpowiedzi