felipe.avant Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Opublikowano 1 Lipca 2008 proponuje na "dachu" III p parkingu Galerii Focus Park
c2tomek Opublikowano 1 Lipca 2008 Opublikowano 1 Lipca 2008 ja mam zawsze czas i zawsze sie pisze na spotkania
marcin_ducze Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 Ja zjeżdżam na weekend do domku, i może też bym podjechał na spotkanko, będe śledził, czy się zgadaliście.
otles Opublikowano 3 Lipca 2008 Opublikowano 3 Lipca 2008 ja niestety jestem poza CB wiec nie dam rady chyba ze w tygodniu ale mam duzo roboty bo obrona pracy sie szykuje widzialem cie ostatni Tomek na Dworcowej Pozdro ALL
GRACO76 Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 Witam po dlugiej przerwie, pasuje mi ta niedziela, ktora godz?
proste Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 jestem za jakims spotem:) tylko kiedy i gdzie ?
Grzegorz76 Opublikowano 9 Lipca 2008 Opublikowano 9 Lipca 2008 Witam wszystkich smiley Od 2 miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem Audi 2.5TDI. Ostatnio polecono mi zrobić przegląd silnika za pomocą odpowiedniego sprzętu..., jestem laikiem więc nie wiem czy się dobrze wyrażę... chodzi o VAG, żeby porobić nim testy silnika. Potem wychodzą z tego jakieś cyferki i jeżeli jest jakaś usterka to będzie wiadomo co w trawie ewentualnie piszczy. Czy ktoś z okolicy kuj-pom(mogę nawet podjechać dalej) może posiada takowy sprzęt i byłby tak miły i zrobiłby mi taki przegląd? Trochę mi głupio o to prosić ale tak mi doradził jeden klubowicz z tego serwisu więc ot i napisałem smiley Byłem dzisiaj u mechanika, niby taki przegląd kosztuje 100zł + Vat ale chcę, żeby to zrobiono porządnie, gruntownie... a właściciel był coś za ładnie ubrany i sprawiał wrażenie jak by nie wiedział o co mi chodzi... Pozdrawiam smiley Chciałbym wiedzieć w jakim stanie jest silnik, czy coś mu dolega, czy wszystkie parametry w normie, czy coś trzeba zrobić..., poza tym ustawić kilka spraw w elektryce jak otwieranie i domykanie szyb z pilota, otwieranie bagażnika z pilota też nie działa... takie tam pierdoły które za pomocą tego VaGa podobno można opanować. Chodziłoby mi o taką diagnostykę -----> http://www.a4-klub.pl/smf/tdi_diagnostyka_aktualizacja_13_x_2007-t18478.0.html
marcin_ducze Opublikowano 10 Lipca 2008 Opublikowano 10 Lipca 2008 Znam gościa,który sobie dorabia po godzinach. MI zakładał alarm i również sprawdzał parametry, jest to mój znajomy,młody chłopak, ale kumaty.. Ale on mieszka w gminie koronowo i nie wiem czy to Ci pasuje. Jak się zdecydujesz to daj znać, to Cię z nim skumam.
Grzegorz76 Opublikowano 10 Lipca 2008 Opublikowano 10 Lipca 2008 Znam gościa,który sobie dorabia po godzinach. MI zakładał alarm i również sprawdzał parametry, jest to mój znajomy,młody chłopak, ale kumaty.. Ale on mieszka w gminie koronowo i nie wiem czy to Ci pasuje. Jak się zdecydujesz to daj znać, to Cię z nim skumam. A ma odpowiedni sprzęt i poradziłby sobie z tym przeglądem?
strobo Opublikowano 11 Lipca 2008 Opublikowano 11 Lipca 2008 Nieeee.... Ja tam amatorsko sprawdzam i nie umiem zakładać alarmów.... Jak ja widzę setki kolorowych kabelków i co do czego jak i po co to mnie szlak trafia.... Ja umiem podłączyć wtyczkę,przekrecic kluczyk w stacyjce i w monitor
Grzegorz76 Opublikowano 11 Lipca 2008 Opublikowano 11 Lipca 2008 Witam, proszę, możecie mi polecić jakiegoś dobrego fachowca w kuj-pom, który zna się na rzeczy i zrobi mi diagnostyke pełną..., statyczną, dynamiczną wraz z logami? Bardzo proszę...
otles Opublikowano 12 Lipca 2008 Opublikowano 12 Lipca 2008 oki nie ma problemu pojedziemy do kolesia z ASO a spieszy ci sie?? oczywiście robi po godzinnach
Grzegorz76 Opublikowano 12 Lipca 2008 Opublikowano 12 Lipca 2008 A dokąd i ile by wziął za taką robotę?
marcin_ducze Opublikowano 13 Lipca 2008 Opublikowano 13 Lipca 2008 jak chcesz to dam Ci tel. to sobie pogadasz, bo nie wiem co dokładnie chcesz zrobić u mnie podłączył laptopa noi tyle.. okazało się, że ma za małą moc, wymieniłem filtr powietrza i było oki..
Grzegorz76 Opublikowano 13 Lipca 2008 Opublikowano 13 Lipca 2008 Ok, podaj mi nr do tego gościa... i powiedz mi gdzie to jest, Bydgoszcz?
przemtor Opublikowano 14 Lipca 2008 Opublikowano 14 Lipca 2008 kolego, ale ty masz w brodnicy pod nosem taką firmę: http://diesel-tuning.pl/cennik.php Sprawdzałeś? A najlepiej to kupić sobie fejsa za 100 zł, zrobić logi zgodnie z przepisem i wrzucić na dział diagnostyka - i będziesz wiedział wszystko, a fejs ci zostanie na "potem" . Ja tak zrobiłem i wyszło, że turbawka do czyszczenia A teraz moje małe OT - ponieważ nie bardzo chcieliście mi podpowiedzieć w osobnym wątku : gdzie w Toruniu mogę dać do czyszczenia turbawkę? Robił ktoś już to?
Rekomendowane odpowiedzi