Erea1 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 O 19 kończę pracę, więc nie obiecuję. Jakby co, zobaczymy.
89pawel89 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 ps. na spocie zapodałem temat i tu się powtórzę, zbieram garstkę osób na viruska w aucie, firma która profesjonalnie to wykonuje to AGMA z Torunia (dziś wyliczyła mi koszty dla jednego auta bez zniżki 900pln-a) oczywiście myślę że jak by się parę autek zebrało to koszty mogły by lekko zmaleć.fajnie by zrobić ze 130kucy 160-170 smiley Binkowi ten sam ziomek za 600zł zrobił
Reniu Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Bajka! O 19 pod Tesco? Najwyżej się gdzieś przetransportujemy
kroghot Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 ps. na spocie zapodałem temat i tu się powtórzę, zbieram garstkę osób na viruska w aucie, firma która profesjonalnie to wykonuje to AGMA z Torunia (dziś wyliczyła mi koszty dla jednego auta bez zniżki 900pln-a) oczywiście myślę że jak by się parę autek zebrało to koszty mogły by lekko zmaleć.fajnie by zrobić ze 130kucy 160-170 smiley Binkowi ten sam ziomek za 600zł zrobił No jak by to było za 600pln-a to w ogóle bym się nie zastanawiał. Ciekawe czemu jest taka różnica?? różne motory czy co
Reniu Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 No, no, nawet nie przypuszczałem że tyle autek się zjawi Było bardzo sympatycznie, tylko koledzy z klubu opla robili wioskę
komar865 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 no i brawo chlopaki :gwizdanie: widze troszke autek bylo a ja od srody w polsce wiec moze juz wiecie kiedy nastepny spocik??
majki77 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 TERAZ JUŻ WIECIE DLACZEGO NIE BYŁEM SWOJĄ FURKĄ, ZOSTAWIŁEM DO DOPIESZCZENIA,ALE NIE ŻAŁUJE, NAWET POJĘCIA NIE MACIE CO MNIE CZEKAŁO PO POWROCIE ZE SPOTU... POZDRO DLA KLUBOWICZÓW
djbinek Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 7 lub 14 czerwca [NIEDZIELA] jest propozycja spotu z grillkiem niedalego Złejwsi, w Skłudzewie. Chętni to jak na razie: djbinek Majki77 felipe-avant Newman Reniu
komar865 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 7 jeszcze mnie nie ma a 14 jest zuzel!
olorob2 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 A na Lipca cos planujecie bo bede wtedy dostepny od 18 od 5 sierpnia z checia bym sie spotkal z wami choc jestem z okolic Bydy.prosze o jakies namiary na was co i jak .Czekam na odp.
Tomek4don Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Jestem nowym posiadaczek Audi a4 czy jest moze ktoś z Fordonu???? pozdrawiam i z checia wpadłbym na spocik pierwszy raz i poznal posiadaczy a4
strobo Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 ja normalnie nie mogę się ogarnąć...planuje wpaść wreszcie na spota,ale jakoś dojechać nie mogę.. czy jest moze ktoś z Fordonu???? Ja jestem....parkuje kolo delikatesów francuskich
Rekomendowane odpowiedzi