felipe.avant Opublikowano 26 Lutego 2008 Autor Opublikowano 26 Lutego 2008 Jak tam ekipa żyjecie?? Wymieniłem wszystkie wahacze u siebie,łącznie z końcówkami drązka firma "Master Sport" germany niby wzmacniane, zobaczymy ile tysiecy przejadą po naszych drogach..
domel-x Opublikowano 27 Lutego 2008 Opublikowano 27 Lutego 2008 Jak tam ekipa żyjecie?? Wymieniłem wszystkie wahacze u siebie,łącznie z końcówkami drązka firma "Master Sport" germany niby wzmacniane, zobaczymy ile tysiecy przejadą po naszych drogach.. cześć!! gdzie je kupiłeś (jakieś namiary) ,też musze wymieniś wachacze bo wali ,ile dałeś za komplecik? pozdro......
felipe.avant Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Opublikowano 27 Lutego 2008 Czesc,wahacze maja dobra opinie na forum także polecam i kupisz je u naszego kolegi nr gg.2649832 cena jest dobra 580 za całosc + koncowki które warto wymienić 60zł niby 2 lata gwarancjii jak tyle wytrzymaja po naszych drogach to bedzie ok :th:
schiller Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 BARDZO WAŻNE! PRZYŚLIJCIE MI NA PW DANE TZN IMIĘ I NAZWISKO WSZYSTKICH UCZESTNIKÓW ZIMOWEGO ZLOTU W WISLE TZN OSOBY TOWARZYSZĄCE TEZ!!! DO WIECZORA MUSZE TO MIEĆ
Gość son_czwa Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 Siemanko! Jak widać w podpisie zbieram zdjęcia i nagrania wideo z Wisły, jak już zrobicie selekcję zdjęć i filmików prosiłbym o odezwanie się na priv Mam nadzieję, że tym razem sprawa zostanie potraktowana trochę poważniej niż po Letnim Zlocie, myślę, że każdy by chciał obejrzeć wszystko zmontowane w jeden film :th: Pozdrawiam
Yelo Opublikowano 21 Marca 2008 Opublikowano 21 Marca 2008 Zapraszamy na spot kilkudniowy w Gołuchowie http://www.a4-klub.pl/smf/wielkopolskie/majowka_w_goluchowie-t28394.0.html
Szuder Opublikowano 22 Marca 2008 Opublikowano 22 Marca 2008 "Niech króliczek przyniesie Ci w prezencie to, czego najbardziej pragniesz. To "coś" nie musi być ani widoczne ani dotykalne. Może nawet nie pachnieć, ale niech będzie czymś, bez czego nie można i nie warto żyć" o czym mowa?? oczywiście chodzi o "MOC" naszych A4 :th: tego życzę wszystkim klubowiczom a także tradycyjnie Wesołych i Pogodnych Świąt Wielkanocnych...
felipe.avant Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Opublikowano 30 Marca 2008 hallo,żyjecie? robi sie cieplutko trzeba zorganizować spotkanko grillowe;)
Newman Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 yo... siemanko... my zyjemy moze za tydzien w niedziele cos zrobimy?
Bol3k Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 ja bym chetnie w koncu Was poznal.. ale akurat mi przyszla niedziela kompletnie nie lezy :/
felipe.avant Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Opublikowano 31 Marca 2008 czyli czekamy aż cała "banda" będzie miała czas, ale czekamy na ciepełko , wtedy pakuje grilla do bagażnika :th:
przemciotorun Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 tez bym wpadł, ale dopiero po 16.04 bede mia troche wolnego czasu - praca
strobo Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 Witam. Ja nie wiem jak sie wyrobie z czasem wiec nie obiecuje... Zrobilo sie cieplo i coraz czesciej majstruje przy czarnym potworze :naughty: :polew: Szukam tez oponek na moje aluski bo wstyd jezdzic na zimowkach. Jak by co to podajcie termin a ja jak zwykle postaram sie dopasowac
lukaszr Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Panowie, mam pytanko, znacie może jakiś zaufany serwis w Bydgoszczy - potrzebuję żeby mój Dziadek podjechał ze swoim VW Polo z 1999 roku i wymienili mu kompletny rozrząd wraz dodatkami typu pasek wieloklinowy, płyn chłodniczy itp. Boję się żeby jechał do nieznanego, bo wiadomo - starszy człowiek, to zaraz go naciągną jeszcze na coś. Dziadek ma 86 lat. Nie chciałbym też żeby jechał do Konarzewskiego, bo tam życzą sobie chore pieniądze.
Bol3k Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 ja proponuje zrobic ankiete komu kiedy bardziej pasuje
Rekomendowane odpowiedzi