Armi Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 No wyglada ladnie, tylko to 17 i slyszalem ze moze byc problem zglebowac porzadnie woz z przodu na 17 i na niskim profilu ze podobno wahacz o kielich bedzie pukal ;> ktos cos o tym wie ;> Moskal
PABLO Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 zakładaj ten felunek byłbyś 1 u nas Dokładnie
szafa Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 No wyglada ladnie, tylko to 17 i slyszalem ze moze byc problem zglebowac porzadnie woz z przodu na 17 i na niskim profilu ze podobno wahacz o kielich bedzie pukal ;> ktos cos o tym wie ;> nie ma zle mam 17 i opone 205/40 i nic nie puka
Kawul Opublikowano 22 Maja 2011 Autor Opublikowano 22 Maja 2011 szafa a mozesz tu podrzucic jakies fotki? Jak masz zglebowane auto ? i to 205 na jakiej szerokosci jest zalozone? Bo tam jest 8,5 i 10" tył.. 17, wiec ja bym chcial na tył wlasnie 205 i przod tez cos zeby byl mega naciag... no i gleba musiala by byc dobra podeslij fotki swojej tu w temacie jak mozesz !
konus Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Przy dobrej glebie to nieważne przy jakim kole może wahacz czasem uderzyć o nadkole Ale nie ma tragedii... U mnie nawet na 16 dzieją się takie rzeczy
vauxhall95 Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 ja bym zdecydowanie zostal przy tamtej feldze.Ta jest brzydka i nie rowna tamtej.Sam mam takie i sa sliczne-przynajmniej dla mnie.
szafa Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 szafa a mozesz tu podrzucic jakies fotki? Jak masz zglebowane auto ? i to 205 na jakiej szerokosci jest zalozone? Bo tam jest 8,5 i 10" tył.. 17, wiec ja bym chcial na tył wlasnie 205 i przod tez cos zeby byl mega naciag... no i gleba musiala by byc dobra podeslij fotki swojej tu w temacie jak mozesz ! ja mam na 9' te 205 na 10 Ci nie wejdzie, probowalem nawet 215/40 nie trzymalo powietrza wysokos przodu od ziemi do blotnika to 58cm tyl 59cm. Fotki jak siedzi sa u mnie w temacie, na dniach planuje jeszcze zbic po 1cm
Kawul Opublikowano 22 Maja 2011 Autor Opublikowano 22 Maja 2011 Przy tamtej tzn ktorej ? BO troche nie jasne to napisales, wedlug mnie S line nawet do piet nie dorasta tym ktore przymierzylem... bez obrazy dla tych co maja S line hehe Jak nie bedzie tamto to moze LM 18" sie okaze, narazie ten sezon musze przekulac na tych, w lipcu do Mielna sie wybieram i tam beda napewno wieksze wydatki i auto narazie zostaje tak jak stoi, moze tylko lampa sie pojawi [br]Dopisany: 22 Maj 2011, 13:21_________________________________________________Szafa, dzieki za info, bede nad tym myslal no ja nie chce miec balona z tylu, cos pokombinuje ;D ogolnie Twoje audi na tych Twoich felgach jest mega ! Pogratulowac wozu
szafa Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 dzieki jeszcze dluga droga przedemna co do opon to na 8.5 proponuje 195/40 ktore sa nieosiagalne w uzywce a na tyl 225/35 lub nowki 215/40 to wtedy jest szansa ze beda trzymac cisnienie i naciagi beda konkretne
wojciu0308 Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 nie podoba mi sie środek ale z zewnatrz kolorek baja fele pierwsze i drugie robia robote
Kawul Opublikowano 22 Maja 2011 Autor Opublikowano 22 Maja 2011 Kazdy ma inny gust wiec nie kazdemu musi przypasc do gustu moje wnetrze ;D A co do kół na tych terazniejszych 18" wyglada dobrze i mi sie podoba ale ja uwielbiam glebe, na 18" tego nie ma, i wole 17 z parapetem i mega gleba lubie sie denerwowac ze tu i tam nie podjade itd tylko martwilo mnie to ze ten wahacz niby bedzie tlukl gorny, ale szafa rozwial moje watpliwosci i zaczynam myslec nad ta 17 !!
wojciu0308 Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 nie no wiesz środek jest nie typowy nie wiem jak w realu wyglada :gwizdanie: i znajac zycie bardzo brudzacy jest
davidoff82 Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 Mnie się podoba. Wnętrze kox, kolorek indyvidulany na maxa, tak jak lubie. Szkoda ze ktoś nie skonfigurował tego samochodu z rudym kolorem lakieru (nie znam numeru tego lakieru ale jest ich niezbyt wiele i max mi się podobają). Ogólnie wszystko in plus
markus85 Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 Gdybym miał wybierać skóre czy ten kolorek foteli wybrał bym fotele, kosa swego czasu szukałem takich kolorystycznie do 80-ki i nieszło dostać. Kolor też zacny, powodzenia w modzeniu.
Kawul Opublikowano 24 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2011 No co do srodka jest mega... i fakt moglby byc w skorze fotel w takim oczywiscie odcieniu no ale moze kiedys ;D ale dostac cos do tego ...... to padaczka, mam polamana popielniczke z tylu i ni chu chu nie znajdzie sie nigdzie takie cos ;( ebay.de,uk,com etc przetrzepalem i NIC ! nawet kawalka a co dopiero popielniczki a co do auta jesli sytuacja sie nie zmieni wyladuje na allegro :/[br]Dopisany: 30 Maj 2011, 16:59_________________________________________________No i ktos tam wyzej pisal zebym uwazal bo dostac cos w tym kolorze to praktycznie niemozliwe... No i stało sie Szukam Maski i zderzaka... przez swoja nie uwage lekko uderzylem w babe na torach z predkoscia 10 km/h ;o zderzak pekniety i maska pogieta, a ze nie toleruje szpachli.. szukam po taniosci maski i zderzaka, badz w rozsadnej cenie czegos w kolorze.... pisac PW najlepiej albo tu w temacie....
pablo_9 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 kup dobrą maskę w innym kolorze i do lakierowania bo może być rzeczywiście problem z dostaniem w takim kolorze albo przy okazji zakładaj maskę poliftową (powinna chyba pasować p&p) no i zderzak poliftowy do tego wrzucisz lampki zespolone i masz młodsze auto o 3 lata
Kawul Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2011 Jest taki plan zeby zderzak byl po FL, i to napewno bedzie poniewaz lampy tez na bixy chce zmienic, tyle ze jak to własnie jest z maska? podejdzie po FL? bez modzenia bo tam tez blotniki sa inne a tego juz nie bede zmienial :/ Ktos to przerabial?
pablo_9 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Błotniki są inne ale ich na pewno nie będziesz musiał zmieniać, samą maskę, ogólnie chłopaki zakładali i piszą, że pasi http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=202116.0 zderzak poliftowy daje efekt też ostatnio u siebie zmieniłem całkiem inaczej auto się prezentuje
Rekomendowane odpowiedzi