Ciepły Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Mam notoryczny problem z sąsiadem który mieszka powyżej mnie ... Z gościem od wielu lat prowadzę nie zbyt dobre kontakty Ale ma on dziwną manie plucia mi na wycieraczkę pod drzwiami nigdy nie przyłapałem go na gorącym uczynku lecz wiem na 100 % że to on. Może macie jakieś "grzeczne" sposoby na lekkie podtrucie mu życia wpadłem na pomysł że bez używania nazwisk napisze pismo który powieszę na klatce dokładnie na tablicy ogłoszeń że go widziałem i nie życzę sobie tego itd ... Ze względu na to że nie mam dużego pola manewru tylko to przychodzi mi do głowy Jeśli Wam się nudzi proszę o pomoc sporządzenie ciekawego grzecznego lecz dobitnego pisma które da mu do myślenia że go widziałem
Luka3s Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Narób w reklamówkę, podpal i połóz mu pod drzwi, następnie zapukaj [br]Dopisany: 06 Luty 2011, 21:28_________________________________________________i uciekaj na dół.. :>
Ciepły Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Opublikowano 6 Lutego 2011 Dobre ale chce to załatwic bardziej hm... Kulturalnie
Luka3s Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 to narysuj jakiegos c**ja na kartce przyklej mu na drzwi i podpisz " TU MIESZKA -> ..... (ch***j) " albo coś takiego, on jest cham to i ty bądź.. w sumie anonimowo dla innych mieszkańców ^^
MarianekZg Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 tzw Karny kut.as - Ostrzegantus :polew:
Marcino87 Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Załóż jakaś kamerke i potem idź na policje bo inaczej nie udowodnisz tego. bo jak mu cos takiego napiszesz moze jeszcze gorzej mu odwalic i czaic sie na coś innego i odgrywac
harley22 Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Po prostu bym podszedł i porozmawiał jak facet z facetem. Oczywiście na początku kulturalnie. Możesz mu powiedzieć że wiesz żę to jego sprawka i że sobie tego nie życzysz, jesli to nie pomoże to możesz myśleć dalej co zrobić.
Reggi Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Wrzuc sobie kartkę na drzwi .. " kiego c**ja plujesz tępa buraczana pało "
jozek726 Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Wrzuc sobie kartkę na drzwi .. " kiego c**ja plujesz tępa buraczana pało " i bedzie anonimowo
Stichy Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 NO tylko bez "pało" Kamerka najlepsza - a jak juz dojdzie do zwilzenia wycieraczki to pojdziez do niego aby zlizywal
Luka3s Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 .. ta kamere będzię montował na klatce... w klatka to publiczne miejsce.. więc nie wiem czy to dobry pomysł
Chuck Norris Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Cały dzień siedź patrząc w wizjer, jak będzie się zbliżał żeby opluć Twoją wycieraczkę, otwórz drzwi i namelaj mu na ryj. Kiedyś sąsiadka zawsze wyrzucała na klatkę resztki z obiadu specjalnie tak żeby mój pies wychodząc z domu zjadł to, bo jest pazerny na szame, wiedziała, że mnie to wku**ia, ale dalej to robiła. Pewnego dnia mój pies jak zwykle zjadł to co ona tam wywaliła, po czym się zrzygał, wziąłem te wymiociny i wyebałem jej to do przedpokoju, od tamtej pory mam spokój. Ogólnie jestem spokojnym człowiekiem, ale niektóre chamstwo trzeba potraktować tak samo.
HaVoK Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Najlepszym wyjściem moim zadniem jest albo przyłapanie go na gorącym uczynku i otwarcie drzwi w momencie plucia, lub kamerka i nagranie zdarzenia. Potem mu pokazać filmik i podejrzewam że się wystraszy publicznego upokorzenia i przestanie to robić.
RAWULI Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 kamera w wizjer to tak jak domofon cyfrowy więc nikt nie ma prawa się czepić moim zdaniem.
Ciepły Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 Dziękuje Wam za ciekawe propozycje ale ... 1. Rozmowa nic nie da bo gość od dawna ma nawalone pod globusem 2. Kamerka dobry pomysł do przemyślenia 3. Karny ku**s i tak się pojawi na klatce ale on mieszka na samej górze więc jedynie on i dwójka kolejnych sąsiadów zobaczy a cała reszta nie wiec powiesze go na dole 4. Pilnowanie drzwi jest mało efektywne bo gościu to emeryt i obserwuje co dzieje się pod blokiem więc wie kiedy na nie ma i wtedy działa Wczoraj wracał z psem do domu, żona wyszła z psem a ja paliłem w oknie i wtedy on wszedł do klatki widział żone na polu a mnie w oknie i wtedy zaatakował gdy wracała do domu zobaczyła melsona
Szamek Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 a nie możesz z nim gdzieś pogadać w cztery oczy gdy jest ciemno?
Rekomendowane odpowiedzi