boseron Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 Po przejściu przez model B5,B6 przyszedł czas na model B7. Moje A4 nie jest dla mnie czymś nowym bo pierwszym właścicielem w Polsce był mój Tato jeździł nią 2 lata, a że sprzedałem B6 nie chciałem ryzykować i kupować kota w worku więc zdecydowałem sie na zakup samochodu od pewnego sprzedawcy ( nie dawał buta w podłoge i wszystkie wymiany elementów wymiennych robił na czas, pozatym więcej auto stało niż jeździło ) zatem A4 B7 2005r 2.0 Tdi 140 Km , silnik BLB , przebieg 160 kkm sprawdzony w ASO i co najważniejsze auto BEZWYPADKOWE sprawdzone w ASO przez ojca przy zakupie 2 lata temu wyposażenie: -chromowane ramki nadwozia -felgi ori 16 cali -4 X elektr. szyby -6 poduszek -klimatronic -elektrycznie składane lusterka reszta w standardzie jak kazde B7 planoane mody: większa felga - siedzą 17 ET45 z czasem jak będzie ok przesiąde sie na 18 cali zrobione wymiana foteli na kubełkowe ( teraz żałuje ze sprzedałem B6 z kompletem s-line półskórzanym przydałby sie teraz ) wymiana gałki zmiany biegów zmiana dekorów albo chrom albo okleina Carbon montaż bixenonów obniżenie zawieszenia - kupiony weitec -30mm (Kerczi podziękowania ) większe hamulce - kupione 320mm jeszcze nie założone ( Siemian ) zrobione program system bose - kupiony wzmacniacz+subwofer bose ( Siemian podziękowania ) zrobione listwy s-line lub s4 - kupione listwy S4 czekają na kolor. kupiony kompletny zawias s-line 1BE - założony narazie tyle MODY : 22.03.2011 - dziś zawitały letnie fele 17 ori Audi- z oponkami BRIDGESTONE POTENZA 225/45/17 - bałem sie ze komfort sie znacznie pogorszy i.... myśle ze jest troche sztywniej ale niema tragedii, za to na zakretach auto przestało sie przechylać i wygląd sie poprawił mnie sie podoba choć jakby zrobić lekką glebe byłoby nienajgorzej -kolejny dzisiejszy mod to ściągnięcie oznaczeń z tylnej klapy, myśle ze lepiej wygląda bez założony system grający Bose sub+wzmacniacz teraz bass zaczął grać jak należy i są juz tarcze pod 320 założony 1BE s-line zawias 14.06.2011r kolejny mod wykonany , założone większe hamulce nowe tarcze 320mm + nowe klocki + zaciski kolejne mody zrobione to : - wymienione listwy wewnętrzne z drenianych na aluminiowe - wymieniona gałka zmiany biegów ze zwykłej na s-line pikowana skóra - wymieniona kierownica ze zwykłej na multifunkcyjną co prawda 4 ramienną ale obszyta nową skórą z nitką s-line , oczywiście zmiana modułu całego - jak i kierownica i moduł high to i tempomat założony - po sprawdzeniu modułu MCE okazało sie ze jest wersja High zatem kolejny mod - CLH założony - skoro MCE high to kolejny mod czujknik deszczu/zmierzchu założony - i na koniec przyszła wymiana foteli ze zwykłych naleśników na sportowe materiałowe s-line z grzanymi pupkami do tego wymiana klimatronika na funkcje z grzaniem hehe myśle nad następnymi : bixenon i rns-e i program
jedrekx Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 no niezła baza do modów.. a jakieś zdjęcia środka można zobaczyć?
jozek726 Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 dokładnie zdjęcia środka by się przydało mozna zacząć rezać jak jest auto :>
boseron Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Opublikowano 10 Lutego 2011 środek ma zwykłe taborety z cimnego materiału, ciemna deska, radio cd, i niestety drewno [br]Dopisany: 11 Luty 2011, 00:05_________________________________________________nic szczególnego
Ponior Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Może troszke nizej go i fele tak jak piszesz na lato Drewno możesz zmienić na aluminium np... Najważniejsze, że bezwypadkowy i z pewnej ręki. Powodzenia w rezaniu (nie moge się przyzwyczaić do tego słowa )
boseron Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Opublikowano 12 Lutego 2011 tez na początku nie mogłem ale juz weszło w krew po kilku latach na forum pozdrowienia dla wszystkich rezaczy
Produkt4444 Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 W a4 b7 tak schodzi maska z lewej strony? (patrząc z pozycji foto). Autko niczego sobie , moduj je!
MaRioSJ Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 o co Ci chodzi z ta maską Zapewne o 3. zdjęcie, na którym to maska nachodzi w rogu (przy kierunkowskazie) na reflektor. Ładne B7, wrzuć fotki wnętrza, powodzenia w modyfikacjach.
skrab Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Ogólnie fajna fura ale ten lakier i zawaliłeś z fotelami
jarku21 Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 jak bym ogladał swoje auto normalnie i wyposazenie sie zgadza poza drewnem
Bialy387 Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Fajne autko dobra baza do modów :gwizdanie: , a tak na marginesie to co sie stało z dekielkami w felgach z prawej strony?
boseron Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Opublikowano 15 Lutego 2011 Fajne autko dobra baza do modów :gwizdanie: , a tak na marginesie to co sie stało z dekielkami w felgach z prawej strony? dekielki tydzień po zakupie auta przywłaszczył sobie jakis skurw...n w godzinach nocnych p.s. maska nie zachodzi na reflektor co widać na zdjęciu nr 1 i nie doszukiwać sie takich rzeczy prosze kolor granatowy.....hm..... nie jest moim ulubionym kolorem bo wole czarny lub srebrny ale tak jak w przypadku poprzednije B6 tak i w przypadku B7 samochody zakupione okazyjnie po dobrych pieniądzach więc nie miałem za dużego wyboru co do koloru [br]Dopisany: 15 Luty 2011, 09:09_________________________________________________a to że oba granatowe hm.... przynajmniej pasują do charakteru mojej pracy
Wąski Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Super autko w bardzo ładnym stanie mody zapewne niedługo się pojawią tylko to drewno ...
boseron Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Opublikowano 15 Lutego 2011 drewno jest do jak wsiadam to mi sie słabo robi , czekam na chwile odetchnienia i będzie pierwszy mod
Produkt4444 Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 p.s. maska nie zachodzi na reflektor co widać na zdjęciu nr 1 i nie doszukiwać sie takich rzeczy prosze Pytam z ciekawości
boseron Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Opublikowano 15 Lutego 2011 ciekawość to pierszy stopień wiesz gdzie
PABLO Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Miałem szczęście widzieć to cudo w realu
Rekomendowane odpowiedzi