Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż elementów pakietu oświetlenie w Audi A4 B6/B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Mogę prosić o nr diód lub diody ( nie wiem czy jest podwójna jedna czy dwie pojedyńcze ) w lampce podsufitki bo moje coś słabo świecą chyba pora wymienić na nowe

Opublikowano

Występuje to jako jedna część o numerze: 8E0919063A :hi:

Opublikowano

Witam . Mogę prosić o nr diód lub diody ( nie wiem czy jest podwójna jedna czy dwie pojedyńcze ) w lampce podsufitki bo moje coś słabo świecą chyba pora wymienić na nowe

Przecież te diody nie mają świecić jak oświetlenie wnętrza. Wymienisz i będziesz maił to samo. Światło tych diod robi tylko delikatną poświatę.

Opublikowano

Panowie, jak najprościej i najmniej inwazyjnie podpiąć podświetlenie nóg kierowcy i pasażera, tylko przód.. ?

Dodam, że mam czerwone lampki w drzwiach, ale nie wiem czy to ma jakieś znaczenie.. Prosiłbym o jakąś "łopatologiczną" instrukcję, z góry dziękuję !

Opublikowano

Jak masz moduł komfortu w wersji HIGH, to do niego się wpinasz, osadzasz nowy bezpiecznik i tyle, a jeśli nie, to musisz przejść przez słupek i harmonijkę do drzwi i podpiąć się do czerwonej lampki.

Opublikowano

Panowie, jak najprościej i najmniej inwazyjnie podpiąć podświetlenie nóg kierowcy i pasażera, tylko przód.. ?

Dodam, że mam czerwone lampki w drzwiach, ale nie wiem czy to ma jakieś znaczenie.. Prosiłbym o jakąś "łopatologiczną" instrukcję, z góry dziękuję !

Poczytaj tu :wink:

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/215459-montaz-oswietlenia-nog-pasazerow-z-tylu/

Opublikowano

Panowie zniknęło mi podświetlanie przycisków, oświetlenie wnętrza i lampki w drzwiach po otworzeniu się palą - dodatkowo wszystkie światła również tylko te przyciski wraz z zegarami http://a4-klub.pl/index.php?/topic/315471-odpala-i-gasnie-brak-wskazan-na-desce-rozdzielczej-alt-131km/#entry4455186

Opublikowano

Jak masz moduł komfortu w wersji HIGH, to do niego się wpinasz, osadzasz nowy bezpiecznik i tyle, a jeśli nie, to musisz przejść przez słupek i harmonijkę do drzwi i podpiąć się do czerwonej lampki.

No, a jak sprawdzić jaki mam moduł ?

Opublikowano

Podepnij VAG.

komfortnr.jpg

Opublikowano

Witam.

Zabieram się do montażu pakietu światło w drzwiach.

Kupiłem komplet klamki, lampki, instalacja tylko nie za bardzo wiem do czego jest jedna dioda.

Jest w zestawie do drzwi kierowcy

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/840abf286bb2cfba.html

Opublikowano

Dioda migająca w drzwiach kierowcy po zamknięciu auta.

Opublikowano

O f*ck nie pomyślałem o tym 035.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nitroo, taki musi być kod czy po prostu mam go spisać, podać tu i mi powiesz jaki mam moduł ?

Opublikowano

Podaj, jaki masz :)

Opublikowano

8E0 959 433 AC.

Opublikowano

Gdyby ktos chcial to mam kratki podswietlane brakuje suwakow poprzecznych w sam raz nadaja sie do wyjecia ori oswietlenia z wiazkami i przekladki do swoich:)

Opublikowano

8E0 959 433 AC – fabryczny alarm, 433MHz, elektryczne szyby z tyłu

hmmm, a to dziwne, bo mam korbki z tyłu... :whistling:

Opublikowano

To nie wiem. Wrzuć screen z VAG.

Opublikowano

Koledzy naprawdę nikt nie próbował wsadzić w klamki mocniejsze diody? Gdyby tak wsadzić mocniejsza diodę i np. Ja tam wkleić? Próbował ktoś? :)

ja próbowałem - z powodzeniem :) diody miałem takie większe do montażu SMD a nie te małem 3mm piździki, do diody przylutowałem rezystor i kabelki, rezystor dobrałem eksperymentalnie (zależy od jasności diody co chcesz osiągnąć) całość zalałem klejem do drewna :decayed: kolor mleczny biały działa idealnie... a całość jest wklejona w ten preźroczysty światłowód. niestety nie mam zdjęcia jak to wygląda od wewnątrz a świeci tak https://www.dropbox.com/sc/0dz8fv5qfru3vha/AABFjjVxcLtVlZHhpqeRViXAa

Edytowane przez sgx