Houdini Opublikowano 8 Października 2017 Opublikowano 8 Października 2017 No tam jest bardzo krotko napisane chyba ze na ktorejś dalej stronie jest cos wiecej ?? kto mi powie czy podczas wymiany projektorow trzeba sie troche bawić z elektryka ? Rozłaczanie jakis kabli jakies lutowanie czy cos takiego ?? Czy po prostu tak jak robiłem w starych lampach wykrecic stare projektory na 3 sruby nastepnie je zkrecic. A tu trzeba w bixach dołozyc po dwa druty na lampe (czworka?) zeby było mocowanie. Co jeszcze ??Kilka stron wcześniej jest mój opis ze zdjęciami
Dawidepd Opublikowano 8 Października 2017 Opublikowano 8 Października 2017 11 minut temu, Houdini napisał: 1 godzinę temu, Dawidepd napisał: No tam jest bardzo krotko napisane chyba ze na ktorejś dalej stronie jest cos wiecej ?? kto mi powie czy podczas wymiany projektorow trzeba sie troche bawić z elektryka ? Rozłaczanie jakis kabli jakies lutowanie czy cos takiego ?? Czy po prostu tak jak robiłem w starych lampach wykrecic stare projektory na 3 sruby nastepnie je zkrecic. A tu trzeba w bixach dołozyc po dwa druty na lampe (czworka?) zeby było mocowanie. Co jeszcze ?? Kilka stron wcześniej jest mój opis ze zdjęciami Możemy link wysłać bo trochę stron jest.
Houdini Opublikowano 8 Października 2017 Opublikowano 8 Października 2017 Żeby Ci go wysłać to musiałbym szukać tak samo jak Ty
bidzio1 Opublikowano 8 Października 2017 Opublikowano 8 Października 2017 To już kur*a szczyt lenistwa. Może jeszcze przyjedziemy Ci zrobić i flaszkę postawimy. Grzesiu jedziemy?Wysłane z mojego SM-J730F przy użyciu Tapatalka
fafnasty Opublikowano 8 Października 2017 Opublikowano 8 Października 2017 To już kur*a szczyt lenistwa. Może jeszcze przyjedziemy Ci zrobić i flaszkę postawimy. Grzesiu jedziemy?Wysłane z mojego SM-J730F przy użyciu TapatalkaTak wyglądają dzisiejsze realia Rodzice Tak uczą [emoji23]
bidzio1 Opublikowano 8 Października 2017 Opublikowano 8 Października 2017 Lewe ręce do wszystkiego. Może dziewczynę jeszcze mu znajdziemy.Tylko nie wiem czy na forum znajdzie instrukcję obsługi Wysłane z mojego SM-J730F przy użyciu Tapatalka
fafnasty Opublikowano 8 Października 2017 Opublikowano 8 Października 2017 Lewe ręce do wszystkiego. Może dziewczynę jeszcze mu znajdziemy.Tylko nie wiem czy na forum znajdzie instrukcję obsługi Wysłane z mojego SM-J730F przy użyciu TapatalkaJak podeslesz link do instrukcji to Tak
Houdini Opublikowano 8 Października 2017 Opublikowano 8 Października 2017 Jak podeslesz link do instrukcji to Tak [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Radekst Opublikowano 8 Października 2017 Opublikowano 8 Października 2017 (edytowane) Panowie, ten typ to jest taki forumowy zawracacz d*py, ktoremu sie nigdy nic nie chce szukac. Juz nie raz widzialem jego posty w innych dzialach.. Szkoda strzepic w ogole jezyka.. Edytowane 8 Października 2017 przez Radekst
wesz82 Opublikowano 9 Października 2017 Opublikowano 9 Października 2017 Ja pierdykam co za talenty sie rodza... Wez czlowieku?wrzuc sobie foty na kompa i juz mam wsio czarno na bialym.
bidzio1 Opublikowano 9 Października 2017 Opublikowano 9 Października 2017 Ja pierdykam co za talenty sie rodza... Wez czlowieku?wrzuc sobie foty na kompa i juz mam wsio czarno na bialym. Daj mu link jak to zrobić bo nie ogarnie jak to zrobić.Wysłane z mojego SM-J730F przy użyciu Tapatalka
michcio28810 Opublikowano 9 Października 2017 Opublikowano 9 Października 2017 10 godzin temu, Dawidepd napisał: No i czy dało by radę to w jeden dzień jeden dzień to ci zajmie rozklejanie lamp jak nigdy tego nie robiłeś
wesz82 Opublikowano 9 Października 2017 Opublikowano 9 Października 2017 13 minut temu, bidzio1 napisał: Daj mu link jak to zrobić bo nie ogarnie jak to zrobić. Wysłane z mojego SM-J730F przy użyciu Tapatalka Ale co za problem poswiecic 20 min??? Sa dwie drogi jak nie umiesz pakujesz lapmy i wypad w swiat do ludzi co potrafia,albo uczysz sie na swoim aucie i tyle. Dobrze ze nie wszyscy sa tacy jak ten Pan bo inaczej kazdy jezdziłby z seria do mechanika na wymiane zaróweczki,nie wspomne juz o czyms takim jak zrobienie czegos co zajmuje całe pierdzielone tygodnie i nie raz poleci z tym duzo brzydkich tekstów
Arturoo Opublikowano 10 Października 2017 Opublikowano 10 Października 2017 ....pakujesz lapmy i wypad w swiat do ludzi co potrafia.... Najlepsze ,najprostsze i najtańsze rozwiązanie.
booster70 Opublikowano 14 Października 2017 Opublikowano 14 Października 2017 Jak czytam posty takich ludzi to boje sie gdzie ten swiat zmierza... Cos by chcial, gdzies cos dzwoni ale nie wie gdzie, a sprobowac sie nie chce...
Chris12 Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 https://hidretrofit.pl/sklep/led-koito/ Wie ktoś coś o tych projektorach? Jak to świeci?
booster70 Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 https://hidretrofit.pl/sklep/led-koito/ Wie ktoś coś o tych projektorach? Jak to świeci? Doloz i kup biledy
Chris12 Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 Teraz, booster70 napisał: Doloz i kup biledy Miałem i wiem jak świeci jednak chcę zrobić trochę inny projekt reflektorów i dlatego pytam o te.
kiciKic Opublikowano 24 Października 2017 Opublikowano 24 Października 2017 Jakie polecacie przetwornice d2s do 300zl para ?
Dawidepd Opublikowano 24 Października 2017 Opublikowano 24 Października 2017 36 minut temu, kiciKic napisał: Jakie polecacie przetwornice d2s do 300zl para ? Powiem Ci kolego. Że kupisz coś na pewno. Często jest jakąś ciekawą okazja ale trzeba szukać. A tak od ręki za ta kasę będzie chyba ciężko. Gdzieś widziałem valleo za 350
Rekomendowane odpowiedzi