Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[All B8] A4 3.0 Tdi By Orzeł, 381Ps/726Nm By Dynosoft, Gwint -Black B*tch-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dlaczego cięzko siemian ma na sprzedaż:)

a brembo masz 4 tłoczki, waga niższa pewnie

konkretny mod :kox:

Opublikowano

a wydech masz jeszcze ori?

DPF jest na miejscu i wydech do połowy auta też, od połowy do końca jest MG

Jednak Brembo załozyłeś z adapterami :naughty: Graty MODA :notworthy:

Ciezko pewnie było dorwać heble z S4 :confused4:

Miałem dylemat co zrobić i w końcu wybrałem to co widać, z S4 mogłem mieć bez problemu, była jeszcze opcja z RS6 :). Myślę jednak, że ten zestaw jest optymalny pod względem efektywności i ekonomi, a 4 tłoczki są wydajniejsze niż jeden :wink4:. Czas pokaże jak się to spisuje :)

Opublikowano

a wydech masz jeszcze ori?

DPF jest na miejscu i wydech do połowy auta też, od połowy do końca jest MG

szkoda, myślałem że masz cały nowy a stary mi sprzedaż :decayed:

Opublikowano

Peszek :P

Opublikowano

dlaczego cięzko siemian ma na sprzedaż:)

do B8 :mysli: Nic nie widze w Dziale Sprzedam :)

Opublikowano

:wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:zaj... jak dzik w sosne

walneło mi sie d B7 :evil:

ogladam auto a takie pierdoły pisze :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

fajny mod :good:

Opublikowano

przyjemny dla oka i przy mocy ponad 300KM to chyba konieczny :good:

Opublikowano

Ciezko pewnie było dorwać heble z S4

w przypadku 2.0 TFSI i 3.0 TDI nie ma raczej sensu szukac uzywanych zaciskow.Jak ktos ma znizke w ASO lepiej jest tylko kupic jarzmo i zostawic swoja pewne zaciski.Cenowo wyjdzie dokladnie tak samo.

Opublikowano

hmm no w sumie racja ale jesli cenowo wychodzi tak samo, to lepiej kupic zaciski i sprzedać swoje stare i wtedy wyjdzie taniej przeciesz :cool1:

chyba ze mowisz juz po takim zabiegu :tongue4:

Opublikowano

w przypadku 2.0 TFSI i 3.0 TDI nie ma raczej sensu szukac uzywanych zaciskow.Jak ktos ma znizke w ASO lepiej jest tylko kupic jarzmo i zostawic swoja pewne zaciski.Cenowo wyjdzie dokladnie tak samo.

wow, to roznica jest jedynie w wygladzie i jarzmie?

ciekawe info, dzieki turdzi.

musze sie niebawem zabrac za wymiane hamulunku na nowy i jesli to tylko kwestia jarzm, to od razu kupie wieksze tarcze i wymienie jarzma..

mimo calkiem sporej srednicy 320mm u mnie seria bije po kilku hamowaniach na autostradzie jak sie rozgrzeje..

Opublikowano

wow, to roznica jest jedynie w wygladzie i jarzmie?

ciekawe info, dzieki turdzi.

musze sie niebawem zabrac za wymiane hamulunku na nowy i jesli to tylko kwestia jarzm, to od razu kupie wieksze tarcze i wymienie jarzma..

mimo calkiem sporej srednicy 320mm u mnie seria bije po kilku hamowaniach na autostradzie jak sie rozgrzeje..

Tylko kup same jarzma w przyzwoitej cenie :rolleyes:

Opublikowano

wow, to roznica jest jedynie w wygladzie i jarzmie

w jakim wygladzie przeciez zacisk s4 jest dokladnie taki sam jak 2.0 TFSI i 3.0 TDI tylko ze jest pomalowany na czarno.

Tylko kup same jarzma w przyzwoitej cenie, tylko wiesz jak jest nietore te zaciski leza miesiacami , bez ruchu smarowania , tak na dobra sprawe to nadaja sie co naj mniej do przegladu przed zalozeniem.

Opublikowano

Tylko kup same jarzma w przyzwoitej cenie, tylko wiesz jak jest nietore te zaciski leza miesiacami , bez ruchu smarowania , tak na dobra sprawe to nadaja sie co naj mniej do przegladu przed zalozeniem.

czemu mialy by lezec?

przeciez moge wykorzystac te ktore mam w aucie?

Opublikowano

no wlasnie , a jak kupujesz od handlarza to czesto gesto leza nawet na polu........

Opublikowano

no wlasnie , a jak kupujesz od handlarza to czesto gesto leza nawet na polu........

to jasne. przestraszylem sie, ze jednak musze kupowac inne zaciski dlatego spytalem :wink4:

rozumiem, ze caly mod dotyczy tylko przodu? czy rowniez tyl mozna tak zmienic na 320 mm ?

Opublikowano

tylu nie da rady.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...