Opublikowano 31 Grudnia 201213 l Ciesz sie, ze nie masz filtra DPF Pytanie: Czy w 1.8T jest sonda szerokopasmowa a jeśli tak o w jakich modelach/rocznikach? Chyba szerokopasmowa jest od 2001 ja mam w B5 w AWT, w B6 zdaje się że tylko szerkopasmowe były w 1.8T
Opublikowano 31 Grudnia 201213 l Dokładnie, od 2001 wszystkie 1.8T VAG miały szerokopasmową Bosch LSU-4, ale tylko 1.8T
Opublikowano 31 Grudnia 201213 l Czyli w skrócie, 5 pin to szerokopsamowe Wysłane z mojego HTC EVO 3D X515m
Opublikowano 2 Stycznia 201313 l Panowie założyłem ten kolektor z kwasiaka i jest taki temat ze turbo ładuje 1bar tak do 5tys potem spada na 0.8 i przy 6tys znowu wzrasta do 1 bara, wczesniej tak nie maiłem jak juz zaczeło spadać to nie wracało na 1 bar? cos jest nie tak czy co? ale na wysokich obrotach czuc różnice
Opublikowano 2 Stycznia 201313 l Ja mam ten sam problem 4.5tys obr. spada do 0,8 5tys obr. znow rosnie do 1bara a dalej juz wg przerywa i nie jedzie ,auto na maxa jedzie 180km/h
Opublikowano 2 Stycznia 201313 l Panowie założyłem ten kolektor z kwasiaka i jest taki temat ze turbo ładuje 1bar tak do 5tys potem spada na 0.8 i przy 6tys znowu wzrasta do 1 bara, wczesniej tak nie maiłem jak juz zaczeło spadać to nie wracało na 1 bar? cos jest nie tak czy co? ale na wysokich obrotach czuc różnice program do poprawki
Opublikowano 2 Stycznia 201313 l Panowie założyłem ten kolektor z kwasiaka i jest taki temat ze turbo ładuje 1bar tak do 5tys potem spada na 0.8 i przy 6tys znowu wzrasta do 1 bara, wczesniej tak nie maiłem jak juz zaczeło spadać to nie wracało na 1 bar? cos jest nie tak czy co? ale na wysokich obrotach czuc różnice program do poprawki tak myślełem:) ma szczęście GTO ogarnie to:) Dev jak wymieniałem kolektor to zauwarzyłem ze turbo (te które Ty załatwiałes) da się poruszyć część zimną a część gorąca stoi tak jakbym były luzy między tymi częściami to nie jest czyba dobrze co?
Opublikowano 2 Stycznia 201313 l jezeli uważasz że jest z nia cos nie halo to masz przecież gwarancje kontaktuj sie z gosciem i wysyłaj
Opublikowano 2 Stycznia 201313 l jezeli uważasz że jest z nia cos nie halo to masz przecież gwarancjekontaktuj sie z gosciem i wysyłaj wiesz pompuje dobrze ale to chyba nie jest normalne w turbinie zeby obracać jedną częścia na prawo i lewo
Opublikowano 2 Stycznia 201313 l jak była regenerowana, lub jakaś hybryda -to pewnie śruby pod temperaturą się lekko poluzowały, czasem występuje taki problem--dobrze by było wyjąć i skręcić dobrze
Opublikowano 2 Stycznia 201313 l jak była regenerowana, lub jakaś hybryda -to pewnie śruby pod temperaturą się lekko poluzowały, czasem występuje taki problem--dobrze by było wyjąć i skręcić dobrze hybryda to jest ale śrub już mocniej chyba nie da rady dokręcić bo próbowałem:kwasny:
Opublikowano 2 Stycznia 201313 l A moze podczas wyjmowania cos zrobiłes z WG i dlatego jest taka nierowna praca?
Opublikowano 2 Stycznia 201313 l jak była regenerowana, lub jakaś hybryda -to pewnie śruby pod temperaturą się lekko poluzowały, czasem występuje taki problem--dobrze by było wyjąć i skręcić dobrze hybryda to jest ale śrub już mocniej chyba nie da rady dokręcić bo próbowałem:kwasny: to reklamuj
Opublikowano 4 Stycznia 201313 l Ciesz sie, ze nie masz filtra DPF Pytanie: Czy w 1.8T jest sonda szerokopasmowa a jeśli tak o w jakich modelach/rocznikach? Chyba szerokopasmowa jest od 2001 ja mam w B5 w AWT, w B6 zdaje się że tylko szerkopasmowe były w 1.8T od 2000r, norma koniec 2000 szerokopasmowa w 1.8t, awt tak jak u mnie
Opublikowano 14 Stycznia 201313 l Czy jest jakaś turbina, która szybciej wstaje i oferuj większa maksymalną moc niż k03-73 (k03s)?
Opublikowano 14 Stycznia 201313 l Czy jest jakaś turbina, która szybciej wstaje i oferuj większa maksymalną moc niż k03-73 (k03s)? o tych parametrach, którą mógł byś władować p&p-nie, ale pewnie znalazł byś kogoś, kto by kolektor pospawał pod flanszę z innego turba