MrTea Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 ładny wygląd i dobre samopoczucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekml Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 praktykował już ktoś z Was turbo chinola lub miał styczność z tym? http://www.re5pect.pl/turbosprezarka-t25-330.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imhotet Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 lepiej TD04 kup przeciez to na jedno wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekml Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 (edytowane) tak a kolektor? bo pod chinola za 500zł Edytowane 12 Stycznia 2015 przez krzysiekml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imhotet Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 mozesz wziac td04 na zeliwie z saba pod taki sam chinski kolektor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekml Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 poka który bo nie wiedziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imhotet Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 ktory co kolektor ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 praktykował już ktoś z Was turbo chinola lub miał styczność z tym? http://www.re5pect.pl/turbosprezarka-t25-330.html ponoc mega pozno wstaja. sam rozwazalem zanim poszedlem w td Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekml Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 turbo pod chinola kolektor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imhotet Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 (edytowane) http://a4-klub.pl/index.php?/topic/166241-dzis-k03s-niedlugo-mutant-bv5sk03s/page-40 czytaj masz foty turbo kolektora i inne Edytowane 12 Stycznia 2015 przez Imhotet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekml Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 coraz więcej projektów na chinolach robią,tylko jak z trwałością tych suszarek jest nikt za bardzo nie opisał,jak bardzo pózno ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imhotet Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 tam masz wszystko napisane... wstaje jak pojeb..a 1 bar 2900 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzienciol Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Panowie podpowie mi ktoś ile metrów kwasu ile silikonów itp potrzebuje żeby ogarnać cooler w ANB ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebolA4 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Panowie podpowie mi ktoś ile metrów kwasu ile silikonów itp potrzebuje żeby ogarnać cooler w ANB ? Sam się zastanawiam na Intercoolerem. Nie wiem czy warto się samemu bawić jak takie ceny są: http://allegro.pl/intercooler-zestaw-dedykowany-audi-a4-b6-1-8t-fmic-i4910473549.html Przy odbiorze osobistym 799 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Ten zestaw składa się z chłodnicy i kilku zwykłych łączników, kolanek i rur silikonowych i aluminiowych, dodatkowo nie posiada flanszy MAP sensora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omzig Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) Ten zestaw składa się z chłodnicy i kilku zwykłych łączników, kolanek i rur silikonowych i aluminiowych, dodatkowo nie posiada flanszy MAP sensora. Skąd wiesz? Edytowane 17 Stycznia 2015 przez omzig Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Bo miałem go w rękach, kupiony na fmic.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 booster a do b5 masz juz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Nie mam, z zestawami do b5 jest problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 a widziałeś może ten zestaw z fmic.pl dedykowany do b5? Kosztuje 400 zł więcej jak do b6 i ciekaw jestem różnic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi