Dev Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 przyznam sie że nigdy nie wykrecałem świec na gorący silnik więc tego nie doswiadczyłem ale w takich sprawach wole dmuchac na zimne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mabrothrax Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Ja mam u siebie F5DPOR i jestem zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 a kto powiedział że się wykręca na gorącym? przecież nawet byś jej do ręki nie wziął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 przeciez paluchami nie wykrecasz tylko kluczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inkognito Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 czy jak przechodzę ze zwykłej przepływki na 3" to jest konieczna korekta softu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 czy jak przechodzę ze zwykłej przepływki na 3" to jest konieczna korekta softu?? tak bo będzie za ubogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 bedzie chodził na "bezdechu" ja załozyłem bez korekty i chodził jakos ospale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lo-buz Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Jak mozna sprawdzic wtryski ? Chodzi mi dokladnie o jego nr. bo chce sprawdzic numery. Musze wykrecac listwe z wtryskami aby zbadac ich stan ? Duzo roboty z tym jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 odkrecasz dwa imbusy nr 5 i wyciagasz listwe nr masz na wtryskach, małe cyferki odwracasz je i krecisz krótko rozrusznikiem ale na wolnym powietrzu żeby coś nie je...bło bedzie widac jak pracują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lo-buz Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 devastation wielkie dzieki bede musial sprawdzic bo domniewam ze leja, sie sprawdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inkognito Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 czy jak przechodzę ze zwykłej przepływki na 3" to jest konieczna korekta softu?? tak bo będzie za ubogo czyli korekta musi być ale powiem wam ze na 100% przepływka mi zamykało bo jak założyłem 3" to nie odcina doładowania ale fakt że jest trochę ospała teraz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 czy jak przechodzę ze zwykłej przepływki na 3" to jest konieczna korekta softu?? tak bo będzie za ubogo czyli korekta musi być ale powiem wam ze na 100% przepływka mi zamykało bo jak założyłem 3" to nie odcina doładowania ale fakt że jest trochę ospała teraz... zwolni się czas otwarcia wtrysków-wyrównać mozna wrzucając większe wtryski,ale co to da? sama przepływka i większe wtryski zrobią tylko bałagan w ori sofcie- każda modyfikacja/zmiana -musi być korekta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inkognito Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 czy jak przechodzę ze zwykłej przepływki na 3" to jest konieczna korekta softu?? tak bo będzie za ubogo czyli korekta musi być ale powiem wam ze na 100% przepływka mi zamykało bo jak założyłem 3" to nie odcina doładowania ale fakt że jest trochę ospała teraz... zwolni się czas otwarcia wtrysków-wyrównać mozna wrzucając większe wtryski,ale co to da? sama przepływka i większe wtryski zrobią tylko bałagan w ori sofcie- każda modyfikacja/zmiana -musi być korekta ja mam większe wtryski:) turbo k04 i zamykało mi ori przepływkę i odcinało doładowanie założyłem 3" ale teraz jest trochę zmulona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Jaka moc silnika ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inkognito Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Jaka moc silnika ? jeszcze nie wiadomo ostatnio jak mi odcinało doładowanie to wychodziło coś około 180ps a teraz powinno być wszystko si w sobotę jadę na korektę i hamownię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 coś około 180ps coś przymało, na K04 i większych wtryskach :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inkognito Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 coś około 180ps coś przymało, na K04 i większych wtryskach :gwizdanie: tak jak napisałem tyle wychodziło na hamowni jak mi odcinało doładowanie i turbo wchodziło w tryb awaryjny... w sobotę jadę na korektę i hamownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Skad wziales K04 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mabrothrax Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Kolektor wydechowy z kwasa owinięty termoizolacją to dobry pomysł? jeśli zrobię go pod k03 to czy k04 lub k03s podejdzie bez problemu p&p ? I czy orientuje się ktoś czy k04 o numerze 5304 988 0025 podejdzie do AEB czy trzeba będzie coś rzeźbić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 a po co chcesz spawac kolektor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi