Gość Murzyn Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 po co jak i tak nawet nie postarasz sie zrozumiec taka reakcja jak wczesiejsza byla przewidziana juz tydzien temu
slaweq Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 ciszej nad tą.... No własnie... Niech każdy sobie przemyśli i zdecyduje czy założy wstążke czy nie... Schiller wyszedł z taką prośbą/propozycją i na tym temat powinien być zakończony.
miron78 Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 ciszej nad tą.... No własnie... Niech każdy sobie przemyśli i zdecyduje czy założy wstążke czy nie... Schiller wyszedł z taką prośbą/propozycją i na tym temat powinien być zakończony. dokładnie tak - zamykam[br]Dopisany: 06 Marzec 2008, 10:11 _________________________________________________o kurcze - nie jestem zielony - nie moge zamknąć [br]Dopisany: 06 Marzec 2008, 10:11 _________________________________________________moim marzeniem jest R8 i choc raz zamknąć temat
Gość trueogre Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 dokładnie tak - zamykam[br]Dopisany: 06 Marzec 2008, 10:11 _________________________________________________o kurcze - nie jestem zielony - nie moge zamknąć [br]Dopisany: 06 Marzec 2008, 10:11 _________________________________________________moim marzeniem jest R8 i choc raz zamknąć temat myślę że łatwiej będzie z tym drugim, choć oczywiście życzę Ci na odwrót
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Panowie nie rozwalcie Krokusa przed naszym jutrzejszym przyjazdem
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 to juz Cubra pros :gwizdanie: na niego nikt nie ma wpływu...
Gość cloo Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 taaaa Cubera nawet -15 oC nie potrafi zlamac
angela Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 A gdzie jakas relacja odnosnie pogody w Wisle...... Bo w Wawie mamy dzis wiosne...... pewnie juz wszyscy..... i nie sa w stanie nawet na forum wejsc... :laghing2:
Wihajster Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 A gdzie jakas relacja odnosnie pogody w Wisle...... Bo w Wawie mamy dzis wiosne...... pewnie juz wszyscy..... i nie sa w stanie nawet na forum wejsc... :laghing2: jest sliczna pogoda choc zimno....
taktuś Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 w Olsztynie zima wróciła aż się nie chce z ciepłej gawry ruszać
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 w Olsztynie zima wróciła aż się nie chce z ciepłej gawry ruszać taktuś to przyjedz pociągiem
slaweq Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Co tu taka cisza Rozumie że "śmietanka" juz bawi w Wiśle, ale chyba ktos tu jeszcze został
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 śmietanka to dopiero przyjedzie jutro , dzisiaj pojechali napalić w piecu i pościelić Nam łóżka
marinero Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Co tu taka cisza Rozumie że "śmietanka" juz bawi w Wiśle, ale chyba ktos tu jeszcze został cala reszta reza po garazach furmanki!! ja wlasnie zaczalem doczyszczac paznockcie!! :polew:
sokolnh Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 ja mam pytanie techniczne: bedzie na zlocie jakis szpec od car audio ?
Norbi Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Jak tam pogoda ogry? Są jakieś pupy w mieście które wywoskują autko z cyckiem na przedniej szybie
Tukan Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Jak tam pogoda ogry? Są jakieś pupy w mieście które wywoskują autko z cyckiem na przedniej szybie Ale masz zachcianki
Norbi Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Jak tam pogoda ogry? Są jakieś pupy w mieście które wywoskują autko z cyckiem na przedniej szybie Ale masz zachcianki No dobra ... to jakaś myjnia może??albo chociaż Poziek i reszta z mokrą szmatą :>
Rekomendowane odpowiedzi