_Makki_ Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2011, 00:00_________________________________________________to 21 sie da do B8 No ba, tak na dobranoc i zebys nie szukal OSTATNI raz i masz pewność że felga jest 9 a nie 8,5cala ? TAK, znam dwoch z tym samym setupem. Ps. co do mojej żonki to jest wyrozumiała i co do kół to zawsze mi pozwala na zmiany a nawet wyraża swoje zdanie.Cenowo jakoś specjalnie się nie buntuje ale może to efekt tego że ja mówię o sztuce a ona chyba zawsze myśli o kpl. ale nie wnikam - ogólnie się zgadzamy Nie no u mnie jest spoko. Ale jak kupowalem zimowki to pamietam ze wyszlo ile kosztowaly kosztowaly felgi. Ale zona do dzisiaj mysli ze to z oponami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 21 jest optimum :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 mody kosztują a żonka zaczyna coś tam sapać że nie ma kasy na spożywcze - tak jak by to było najważniejsze Zona nigdy nie powinna wiedziec ile co kosztuje do Audi. Bo predzej czy pozniej zostanie to wykorzystane przeciwko nam. Albo mozna zawsze mowic ze to promocja lub wyprzedaz. Tak jak kobity mowia o zakupach, ciuchach, kosmetykach, spa, butach itp.. Gorzej jak żonie mówie że skóre do b7 dorwałem za 900zł a przychodzi taki miron i przy mojej żonie wyjezdza że te 2tyś za skóre to nie tak dużo :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2011, 00:00_________________________________________________to 21 sie da do B8 No ba, tak na dobranoc i zebys nie szukal OSTATNI raz Makki ty lepiej pokaż w osobnym wątku... to akurat dupe urywa mody kosztują a żonka zaczyna coś tam sapać że nie ma kasy na spożywcze - tak jak by to było najważniejsze Zona nigdy nie powinna wiedziec ile co kosztuje do Audi. Bo predzej czy pozniej zostanie to wykorzystane przeciwko nam. Albo mozna zawsze mowic ze to promocja lub wyprzedaz. Tak jak kobity mowia o zakupach, ciuchach, kosmetykach, spa, butach itp.. Gorzej jak żonie mówie że skóre do b7 dorwałem za 900zł a przychodzi taki miron i przy mojej żonie wyjezdza że te 2tyś za skóre to nie tak dużo :gwizdanie: Wiesz dlaczego tak jest? bo z Mironem nie ustaliliście zeznań przed spotkaniem Miron dzieli ceny na pół, a ty zdejmujesz z ceny pierwszą cyfre od lewej...dlatego się mijacie, a małżonce ciśnienie rośnie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 mody kosztują a żonka zaczyna coś tam sapać że nie ma kasy na spożywcze - tak jak by to było najważniejsze Zona nigdy nie powinna wiedziec ile co kosztuje do Audi. Bo predzej czy pozniej zostanie to wykorzystane przeciwko nam. Albo mozna zawsze mowic ze to promocja lub wyprzedaz. Tak jak kobity mowia o zakupach, ciuchach, kosmetykach, spa, butach itp.. Gorzej jak żonie mówie że skóre do b7 dorwałem za 900zł a przychodzi taki miron i przy mojej żonie wyjezdza że te 2tyś za skóre to nie tak dużo :gwizdanie: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 21 jest optimum :gwizdanie: :gwizdanie: Też się zgadzam w sam raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Muskel1 dzieki za dobra radę Ale te felgi do B8 to nie bardzo..na dodatek ET cos wyglada slabo.. za bardzo schowana... Schowana bo tak na tym zdjeciu wyszlo (zdjecie Mirona felg i na nie nalozylem swoje wiec ET zostala takie jak on mial). Ja u siebie mam ET 35+5mm dystanse i jest Zobacz u mnie w profilu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArkadiuS Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 mody kosztują a żonka zaczyna coś tam sapać że nie ma kasy na spożywcze - tak jak by to było najważniejsze Zona nigdy nie powinna wiedziec ile co kosztuje do Audi. Bo predzej czy pozniej zostanie to wykorzystane przeciwko nam. Albo mozna zawsze mowic ze to promocja lub wyprzedaz. Tak jak kobity mowia o zakupach, ciuchach, kosmetykach, spa, butach itp.. Gorzej jak żonie mówie że skóre do b7 dorwałem za 900zł a przychodzi taki miron i przy mojej żonie wyjezdza że te 2tyś za skóre to nie tak dużo :gwizdanie: mistrzostwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Felunek z RS6 II już na aucie wygląda myślę przyzwoicie - i jak dla mnie nawet groźniej i bardziej świerzo w stosunku do wzoru RS4 a co najważniejsze nic nie obciera rozmiar felg to 20 cali ET 38 i szer.9 ( ori z RS6 ) oponki zostały 265/30/20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 dawaj foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 poka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 fot nie mam - jutro może uda sie zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 muszę potwierdzić, że nie obciera bo robiliśmy dzisiaj test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Widziałem dzis na żywo i dla mnie jest kox, lepiej jak na poprzednich 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Mirek po święceniu walnij jakies foty nie tylko pod kościołem w nowych ciuchach chcemy zobaczyć felunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Mirek po święceniu walnij jakies foty nie tylko pod kościołem w nowych ciuchach chcemy zobaczyć felunek ok - postarm się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 zamiast jajek pewnie B8 poswieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Miron zerkniesz tu -> http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=93516.msg2363107#msg2363107 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi