zieluch Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Auto ciekawe Ale fotele i ich kolor ;( Pozaty sedan b8 coraz bardziej mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 co jeszcze mnie miło i pozytywnie zaskocyło - to dźwięk - mruczy jak nie diesel to się zgadzam... porównanie A6 ASB do Q7 (nie pamiętam oznaczenia - chyba CAHA). w ASB jeszcze troszkę słychać kle kle - delikatne, a Q7 mruczy jak prawdziwe V6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=1877.0 Ale wiocha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 no Miron, Gratulacje kolejna dobra fura, nie liczę b5 bo ta akurat nie była za fajna pooglądamy i pojeździmy na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Ale fotele i ich kolor mnie osobiście na żywo się bardzo podobają - o wygodzie w stosunku do Recaro nie wspominając ogólnie bardzo mi się podoba zestawienie kolorów wnętrza - w porównaniu do 100% czarnego wnętrza B7 [br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 22:33_________________________________________________ pooglądamy i pojeździmy na spocie chyba letnim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemots Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Pogratulować auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 gratki teraz mam załatwiać sprężyny do B8 :mysli: zmartwię Cię, ten alarm to w krzaki możesz wypitolić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Fajna gablota. Kolor foteli bardzo mi się podoba... taki inny. Co do przebiegu to qwo a nie przebieg.... rezać, lać, laski rwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Co do przebiegu to qwo a nie przebieg.... rezać, lać, laski rwać Za jeden dzień 8 stron to tym tempem setka pęknie przed Bukowiną i połowę znowu wykasują jak kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 nie martw się - zaraz zamykam bo tu już nie ma o czym pisać [br]Dopisany: 10 Marzec 2011, 07:28_________________________________________________podsumowując wypowiedzi niektórych osób: golas ale nie taki do końca, autko w sumie fajne, ale trzeba zbierać na kape silnika bo przebieg taki że fura lada dzień się zacznie pierdo...ć i najlepiej jeszcze sprawdzić czy nie jest cofnięty z 400 tyś km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Jak pisałem mi się furmanka podoba bardzo kolor skórek bardzo przyjemny, fajnie, że boczki też są pod kolor mała kosmetyka megs'em i śladu nie będzie widać tych załamań :gwizdanie: wypas jest taki, że to co najważniejsze to ma, a najważniejsze motorek nawet gdy pięćset pęknie na blacie to przyjemność z jazdy będzie zajebiasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Miron fura lux wreszcie mi możesz po imieniu mówić :gwizdanie: opłacało się po niecałych dwóch latach B7 sprzedawać , chyba troszkę w du...dostaniesz, bo cos tam Cie kosztowały zmiany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek20VT Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Gratulacje fajnego autka, w LC nie było w sumie następnego "stopnia" przesiadki, bo w Leona 1P (dwójkę) czyli autobus pchać się nie chciałem... A w Audi każda następna coraz fajniejsza i piękniejsza. Najważniejsze: 3.0 TDI, napęd Quattro, czarna podsufitka i sedan. Jeszcze raz gratulacje super fury! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Miron fura lux wreszcie mi możesz po imieniu mówić :gwizdanie: opłacało się po niecałych dwóch latach B7 sprzedawać , chyba troszkę w du...dostaniesz, bo cos tam Cie kosztowały zmiany... nareszcie..........cześć BARTKU :> Słuchaj - sprzedawać się nigdy nie opłaca. Za auto skasowałem 70 tyś zł i zostało w rodzinie - trzeba patrzeć do przodu a nie martwić się tym co było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Jednak łyknął gablotę "forfiter" ? Szkoda..... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 co jeszcze mnie miło i pozytywnie zaskocyło - to dźwięk - mruczy jak nie diesel tak brzmi jak cinkłaczento potwierdzam :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Jednak łyknął gablotę "forfiter" ? Szkoda..... :gwizdanie: na 95% tak - jutro będę wiedział na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 gratki furka I klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Przeczytałem , zobaczyłem i więcej tu nie wchodzę Tak serio fajna furka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopia Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Ladny srodek Jaka cena jak to nie tajemnica po oplatach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi