LU_Angel Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 super fotki ta fota wymiata... ( opłacalna nawet na późniejsza rozmowe ze Strażą Miejską )
mcns Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 odkad auto jest w Twoich lapkach progress ogromny czekam braciak na kolejne mody, oby takie zeby kazdemu ryly beret max
junior_tdi Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zdrowy ten trakorek solidna gleba :good:
paput Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 hm http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=216883.0
LU_Angel Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 grn mam nadzieje że wybierasz sie na spot w ta sobote....??
A-rek Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 nie wiem czemu dopiero teraz natknąłem się na ten temat...... autko bardzo zacne
grn Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2011 hm http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=216883.0 ciekawe, ale chyba nie chce się cofać w czasie i nie wierze ze nie ma ognisk korozji w Hondzie grn mam nadzieje że wybierasz sie na spot w ta sobote....?? robie za kierowce z soboty na niedziele ;/ ale zboacze co sie da zrobić nie wiem czemu dopiero teraz natknąłem się na ten temat...... autko bardzo zacne Dzięki , nikt go nie chce kupić to auto zostaje u mnie, no i nowe mody na horyzoncie : ))
Kowi87 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 jak kierujesz to tym bardziej przyjeżdżaj, nie pitol to bedzie spot jakiego lubelskie jeszcze nie widziało że ja kurfa telefon zgubiłem bo foty bym juz zrobił solidne
grn Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2011 widzę ze grubo się szykuje jutro będę kombinował i się wykręcał żeby nie jeździć:>
HaVoK Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 widzę ze grubo się szykuje jutro będę kombinował i się wykręcał żeby nie jeździć :> I nie zapomnij namiotu Jak ma być grubo to trzeba zostać do końca
grn Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2011 małe mody typu złoty znaczek i "pare" stickerów jutro zdjęcia czegoś grubszego :naughty:
grn Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Panowie elektryki, kupiłem sobie ledowe żarówki do oświetlenia wnętrza i nie chcą świecić czyżby za mało napięcia było? takie coś:
Milczar Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Ta pierwsza żarówka nie będzie świeci dopóki jej nie przerobisz. W 2 lampkach "do czytania" polaryzacja wygląda tak, że "+" podawany jest na obudowę żarówki a "-" na ten cycek. Musisz rozebrać tą diodę i przelutować druciki, żeby to zrobić wystarczy lutownicą rozgrzać ten cycek na dole i mocno ale z wyczuciem wyciągnąć diodę z obudowy. Potem dolutowujesz kawałek drucika do "-" diody i wypuszczasz dołem obudowy a "+" zaginasz tak by dotykał do ścianki. Składasz diodę, lutujesz dół i wszystko powinno działać. Co do tej rurkowej to spróbuj założyć ją odwrotnie. Jak jest na 12V to musi działać jeśli jest 100% sprawna. Dla zwykłej żarówki nie ma znaczenia gdzie jest + a gdzie - a dioda to niestety wybredna bestia i musi być tak jak ona chce.
konus Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 o japierdolekurwa zaprawdę powiadam iż jest lepiej niż zacnie :kox:
LU_Angel Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 hehe Lublin szaleje ze znaczkami przednimi.... kto nastepny, kto jaki kolor wymyśli.... Ładne zdjecia i ładna furka.... ja od środy mam wolne więc może ustawimy sie na jakies wspólne seszyn za dnia grn....
Milczar Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Jestem właściwie co tydzień w czwartki między 8 a 11 w Lublinie na Majdanku, może Cię kiedyś namierzę żeby furę na żywo zobaczyć
medik Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 LU_Angel między te dwa ciemne auta jakieś fajne sreberko dobrze by się wpasowało :gwizdanie: grn jest kox
Rekomendowane odpowiedzi