Debian27 Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 Słucajcie Panowie, bo musze wymienić klocki i teraz pytanko klocki z czujnikami czy bez? Z tego co zaglądałem to nie widać aby był do nich przyczepiony jakiś czujnik!!!
cocoo24 Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 mozesz zawsze kupic z czujnikami bo cena taka sama a nie trzeba ich podłanczać polecam ferrodo 1326 chyba oznaczenie
Dev Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 mozesz zawsze kupic z czujnikami bo cena taka sama a nie trzeba ich podłanczać polecam ferrodo 1326 chyba oznaczenie Kolego jak nie masz pojecia to nie wypisuj głupot klocki powinny byc takie jakie przewidział producent wiele razy sie zdarza że w podobnym kształcie klocki które mają czujniki lub nie róznią sie milimetrami, co jest niestety wazne w montazu i eksploatacji
szyku Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 moim zdaniem masz klocki bez czujników , przynajmniej u mnie jak miałem 1z-ke to były w innym miejscu .. z Tym co napisał kolega to się zgodzę bo sam raz dostałem do ręki klocki z czujnikiem ( no przyznam sie kabelek wyrwałem i o dziwo wszystko pasowało i przez cały okres eksploatacji wszystko sprawowało się jak należy ) ps . to tylko moje zdanie do tematu jak ktoś ma swoje to szanuje ale sprawdzić nie zaszkodzi
CUB@ Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 z czujnikiem : Szerokość [mm]: 119,1 Wysokość [mm]: 69,5 Grubość [mm]: 19,6 Czujnik zużycia: z czujnikiem zużycia Długość złącza ostrzegawczego [mm]: 200 Informacja uzupełniająca 2: ze śrubami prowadzącymi zacisku System hamulcowy: Lucas bez czujnika: Szerokość [mm]: 119 Wysokość [mm]: 69,5 Grubość [mm]: 19,3 Czujnik zużycia: bez czujnika zużycia Informacja uzupełniająca 2: ze śrubami prowadzącymi zacisku System hamulcowy: Lucas do numeru nadwozia: 8D-V-160000 Strona pasowania: oś przednia Jak widzimy jest różnica w rozmiarach klocka często sprzedawcy nie zwracają uwagi , a przy użytkowaniu wiadomo korozja pył klocek nie wraca na swoje miejsce i grzeje się felga albo jeden klocek zużyty więcej - sam jestem sprzedawcą i wiem jak to wygląda
henias1987 Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 nie masz czujnikow, u mnie przynajmniej nie ma,
Rekomendowane odpowiedzi