Gość Damian A4 Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 Na forum jest dużo specjalistów wiec chce aby się wypowiedzieli Mianowicie nudzi mnie cisza w środku auta i chciałbym cos zrobić z wydechem aby był głośny i wydawał dobry dzwięk Kat wycięty na poczatek Co byscie polecali zrobić? Inny tłumik końcowy??? Czekam na propozycje bo jestem ostro zdeterminowany
jacek28 Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 poza katem co chcesz jeszcze wymłodzidz,dizel to nie benzyna pamietaj
songo Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 temat był wielokrotnie poruszany ale jesli mam ci zaoszczędzić szukania to powiem że komentarze zawsze jednakowe że z diesla nie uzyskasz fajnego głosu takiego jak w benzynie, mozesz pokombinować z końcówkami sportowymi ale podejrzewam ze to tez cię nie zadowoli do końca
Gość Damian A4 Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 masz v6 rob przelot bedzie git Czyli????????? Tak wiem zielony jestem
ps2snake Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Wywal kata i srodkowy tłumnik a koncowy zmien na przelotowy W sumie gra nie warta świeczki itak będzie kle kle kle kle kle
gizmus2006 Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 A ja mysle że warta... Wpisz sobie na youtube 2.5 sound tam jest takie jedno nagranie z b5 jak ładnie może to chodzić... Takie coś fakt że na wolnych klekot słychać ale chyba może się podobać?
maciejski Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 W R4 TDI mozna zapomniec o fajnym dzwieku (chyba, ze swist turbiny na przelocie + klekle jest ok), w V6 TDI jest lepiej, mozna zrobic przelot (od kolektora prosta rura, na koncu tlumiki przelotowe) i bedzie brzmial w miare fajnie (w koncu to V6, na filmiku kolegi u gory fajnie slychac, ze to V) albo mozna poleciec ostro po bandzie i zalozyc Millteka Milltek Audi A5 3.0 TDi - sound like a diesel? z tym, ze w 2.5 V6 TDI nie uzyskasz takiego dziweku, bo bedzie klekot, tutaj jest common rail i ten klekot jest duzo cichszy na postoju, moj ojciec ma 3.0 V6 TDI i jak jest rozgrzany to na postoju jest tylko delikatne cykanie a dzwiek podczas ognia jest za***isty
Łaszczu Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 A ja mysle że warta... Wpisz sobie na youtube 2.5 sound tam jest takie jedno nagranie z b5 jak ładnie może to chodzić... Takie coś fakt że na wolnych klekot słychać ale chyba może się podobać? Popieram że się da wymodzić ładny dźwięk. Mnie tam się podoba jak gada na tym filmiku. U mnie na przelocie tak śmigało AUDI A4 AVANT 1.9 TDI AFN QUATTRO na ŚNIEGU
peteair Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Panowie ja mam 1,9 AFN. Warto modzić z tym wydechem czy dać sobie spokój? Chciałbym jednak żeby Brzmiał trochę lepiej
MAGIC87 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 ja mam przelot pokaze kilka opcji bo juz motalem sie z wydechami Tak jest teraz Było tak Tak bez zadnych tłumików A tak bez kata i z srodkowym i Brak koncowego bawcie sie A w 2,5 to bedzie miazga...
Cordii Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 MAGIC87 jaki teraz masz przelotowy tłumik załozony na pierwszym filmiku?
pitman Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Dla mnie najlepszy dźwięk na drugim filmiku
Gość Damian A4 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Czyli co??? Wywalam kata ma się rozumieć i co w jego miejsce? Zostawić puche czy wstawić rurke?? Srodkowy wywalam i w jego miejsce kwasówke? W tygodniu coś przydziałam
MAGIC87 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 wywalasz kata i wstawiasz rurke wywalasz srodek i tez rurke a koncowe mam takie cos http://allegro.pl/awg-tlumik-sportowy-rurowy-uni-przelotowy-cz-wa-i1534819208.html na 2 filmiku był tylko jeden tłumik. na pierwszym pordzieliłem i zrobiłem wydech na 2 strony... na 2 tłumikach jest ciszej Zeby nie było, 1.6 exclusive sport... to jest Diesel tylko 1.6 na klapie
Gość Damian A4 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Wiem - oglądałem Cie w akcji na Wyrazowie
pesik87 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 A ja mysle że warta... Wpisz sobie na youtube 2.5 sound tam jest takie jedno nagranie z b5 jak ładnie może to chodzić... Takie coś fakt że na wolnych klekot słychać ale chyba może się podobać? na tym filmiku daje ostro.. tez tak bym chcial.. za niebawem zmieniam plecionke i przy okazji wycinam kata.. i moze bym cos pokombinowal.. tylko co.. srodkowy-rurka.. a koncowy?
gizmus2006 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 No daje daje aż żałuje że nie kupiłem autka z takim silniczkiem . Niestety nie mogę Ci doradzić bo się na tym totalnie nie znam Pozostaje Ci słuchać rad kolegów. Chyba, że może napiszesz do tego gościa z YouTube może się uda jakieś info wyciągnąć co on tam zmajstrował.
Gość Damian A4 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Przecież tam pisze w komentarzu
Łaszczu Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 coś kiepskie te wasze tdi ma dźwięk Ale ryczy z daleka to jak ~subaru . Same rury bez tłumików?
Rekomendowane odpowiedzi