Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Głośny rasowy wydech w Audi A4 B6 2.5TDI?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kazdy silnik ma inny dzwiek :good: vag'i nie maja tdi z najlepsza kultura pracy

Gość Damian A4
Opublikowano

Dobra środkowy już wyleciał i kat :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Dobra środkowy już wyleciał i kat :kox: :kox: :kox:

i jak wrazenia??

Gość Damian A4
Opublikowano

Buczy :kox:

Na dniach końcowy zmieniam na przelot to sie wypowiem :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Pokaż potem co osiągnąłeś... Ciekawy jestem efektu :)

Opublikowano

Kolego Inspektor a jak silnik chodzil po samym wycieciu kata ? bo też planuje w swoim wyciac kto Ci to zrobił i za ile ?

Opublikowano

Kolego Inspektor a jak silnik chodzil po samym wycieciu kata ? bo też planuje w swoim wyciac kto Ci to zrobił i za ile ?

Kolega który ma warsztat :wink4:

Jeśli masz kupione wszystko to sama robocizna max 100-200 zł

Opublikowano

Po co ten dźwięk jak auto nie jedzie? :mysli: No chyba że będą mody i sporo kucy dojdzie.

Opublikowano

W 2.5 tdi lepiej nie robić chipa chyba że w tych nowych bo on nawet nie potrafi ogarnąć tych 150 i się sypie. Dla kumpla po chipie na 180 wyszedł wydatek rzędu 12k złotych ze skrzynia automat powiedziałą papa bo stała się sieczkarnia i lepsze było to w sumie niż go zezłomować. Źle tak nie było bo sprzedał stracił tylko 14k złotych ponad bo to było około 4 lata temu a auto było z 99r. Mam nadzieję że Tobie będzie się sprawował super :wink4:

Opublikowano

Już ponad rok na programie jeźdżę i w tiptroniku i nic się nie dzieje :naughty::wink4:

Opublikowano

W 2.5 tdi lepiej nie robić chipa chyba że w tych nowych bo on nawet nie potrafi ogarnąć tych 150 i się sypie. Dla kumpla po chipie na 180 wyszedł wydatek rzędu 12k złotych ze skrzynia automat powiedziałą papa bo stała się sieczkarnia i lepsze było to w sumie niż go zezłomować. Źle tak nie było bo sprzedał stracił tylko 14k złotych ponad bo to było około 4 lata temu a auto było z 99r. Mam nadzieję że Tobie będzie się sprawował super :wink4:

Jak sie ma zadbane 2.5 to mozna kręcic bez przeszkód :gwizdanie:

Z tiptroniciem po chipie spokojnie można kręcić ile motor pozwoli czyli np 200km i 400nm bo bynajmniej ten TIP co jest u mnie wytrzymuje 420nm momentu wiec luzz

Opublikowano

A ja mysle że warta... Wpisz sobie na youtube 2.5 sound tam jest takie jedno nagranie z b5 jak ładnie może to chodzić...

Takie coś fakt że na wolnych klekot słychać ale chyba może się podobać?

To w takim razie ten dźwięk mi się podoba :)

Opublikowano

ja mam wycięty katalizator i końcowy tłumik ultera i nie widze różnicy w dźwięku ale jeśli mowicie że trzeba wyciąc jeszcze środkowy to zaraz się za to wezmę :P i jak coś to wstawię filmik:P

Opublikowano

a tutaj autko kolegi na przelocie

Opublikowano

A ja mysle że warta... Wpisz sobie na youtube 2.5 sound tam jest takie jedno nagranie z b5 jak ładnie może to chodzić...

Takie coś fakt że na wolnych klekot słychać ale chyba może się podobać?

z tego co czytalem to koles ma 3" wydech przelotowy :kox: dziek

ja chyba tez sie skusze i wywale srodkowy bo kata juz sie pozbylem i na koncu jakies przeloty wrzuce :decayed:

a najwyzej wruci sie do teprzedniej wersji

Opublikowano
Toledo TDI Wydech Przelotowy

a tutaj autko kolegi na przelocie

tez ogladałem filmy grzeska i od tego sie zaczeło

Opublikowano

Kolego Inspektor nagraj jakiś filmik z dźwiekiem tego wydechu jak możesz.

Opublikowano

Samo wycięcie kata + środkowego tłumika coś daje? Końcowe bym sobie chciał zostawić. Magic wypowiedz się :P