Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wsadzilem skory buffalino tempomat fis kiere zamienilem na s line pikowana i wisenka na torcie rnse ledowe :) zalezy jaka noge mam od 8 do 14 pali :)

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie i panie co to za zlot dzisiaj pod pasażem łódzkim?

Vag Łódź

Opublikowano

Pany czy ktoś wymieniał już zawiechę w audi? Zaczęło mi już coś pukać z jednej i drugiej strony. Zastanawiam się czy można ufać tylko zestawom ruville za 1500 złocisza czy może jest coś tańszego a wytrzyma mi ze 2-3 lata?

Opublikowano

Pany czy ktoś wymieniał już zawiechę w audi? Zaczęło mi już coś pukać z jednej i drugiej strony. Zastanawiam się czy można ufać tylko zestawom ruville za 1500 złocisza czy może jest coś tańszego a wytrzyma mi ze 2-3 lata?

Powiem ci tak, ja wymieniłem u siebie na lemfordera rok czasu i po imprezie właśnie stukanie a pózniej założyłem jakiegoś chińczyka i śmigłem na tym 2,5 roku dopiero zaczęło cos lekko pukać

Opublikowano

albo uzywki piekne u mnie :D albo kup master sport 3 lata jezdzilem na nich 18 i gwint cena ok 600zl i na przybyszewskiego najlepiej bo sprawdzony sprzedawca

Opublikowano

ja u siebie mam lemfordera od 3 lat i jak do tej pory cisza totalna w aucie z tym że ja mam ori zawieszenie żadnych gwintów czy tam innych przeróbek

Opublikowano

albo uzywki piekne u mnie :D albo kup master sport 3 lata jezdzilem na nich 18 i gwint cena ok 600zl i na przybyszewskiego najlepiej bo sprawdzony sprzedawca

Z tymi używkami to nic nie wiadomo własnie. Okaże się, że założę i zaraz zacznie coś pukać.
Opublikowano

Ja może na koniec roku albo na początku następnego będę sprzedawał swojego avanta :wink: To jednak zależy od paru kwestii - w tym rynku cen używek w DE i jeśli mi się uda znaleźć następce to na 100% będę dawał ogłoszonko :)

Jakby co historię serwisową mam w niemieckiej książce, a reszta od 2011 w warsztacie u Bartłomieja :)

Opublikowano

Razem z dywanikami... ;)

Opublikowano

udało mi się uratować oryginalne dywaniki i mam je w garażu :wink:

Opublikowano

Ja może na koniec roku albo na początku następnego będę sprzedawał swojego avanta :wink: To jednak zależy od paru kwestii - w tym rynku cen używek w DE i jeśli mi się uda znaleźć następce to na 100% będę dawał ogłoszonko :)

Jakby co historię serwisową mam w niemieckiej książce, a reszta od 2011 w warsztacie u Bartłomieja :)

a jak u ciebie jest z blachą w tej b7 nie ma żadnych początków złego i jak bys miał sprzedawać to w jakich granicach sobie będziesz cenił za tego avanta oczywiście cene podaj z dywanikami

Opublikowano

mam na pewno jakies odpryski do gołej blachy od kamieni nad przednią szybą ale nie widzę by się coś z tym działo dalej, ocynk chyba dobrze broni ;)

sa gdzieniegdzie przyrysowania na karoserii ale tego ciezko uniknac na parkingach i nie tylko :)

co do ceny pewnie będę podawał w dniu wystawiania ogłoszenia na bazie tego jak na rynku się mniej więcej będą kształtować :) do ukrycia nic nie mam :)

auto sprowadzane bylo w 2011 przez automeritum wtedy jeszcze oddzialu w Łodzi nie mieli

jak nie kupisz nic wcześniej to pogadamy, póki co na codzień użytkuje, choć ostatnio częściej w garażu stoi bo ciepło to rowerkiem smigam do roboty :)

na chwile obecną mam realne niekręcone ponad 203000km kupiłem ją jak miała 159000km dużo nie jeżdżę, chciałem mieć diesla ze względu na spalanko i nie mówcie że jak się jeździ 10000 rocznie to nie ma sensu :P

Opublikowano

mam na pewno jakies odpryski do gołej blachy od kamieni nad przednią szybą ale nie widzę by się coś z tym działo dalej, ocynk chyba dobrze broni ;)

sa gdzieniegdzie przyrysowania na karoserii ale tego ciezko uniknac na parkingach i nie tylko :)

co do ceny pewnie będę podawał w dniu wystawiania ogłoszenia na bazie tego jak na rynku się mniej więcej będą kształtować :) do ukrycia nic nie mam :)

auto sprowadzane bylo w 2011 przez automeritum wtedy jeszcze oddzialu w Łodzi nie mieli

jak nie kupisz nic wcześniej to pogadamy, póki co na codzień użytkuje, choć ostatnio częściej w garażu stoi bo ciepło to rowerkiem smigam do roboty :)

na chwile obecną mam realne niekręcone ponad 203000km kupiłem ją jak miała 159000km dużo nie jeżdżę, chciałem mieć diesla ze względu na spalanko i nie mówcie że jak się jeździ 10000 rocznie to nie ma sensu :P

a to ile ty tam masz koni w nim tyle co seryjnie czy cos tam dłubałeś przy tym ?

Opublikowano

Witam wszystkich. Gdzieś na forum widziałem że można kupić dywaniki do auta. A nie mogę teraz znaleźć może zapodał by ktoś na szybko?? Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

Ja Ci moge pokazac palcem kto gradnie dywaniki :) jak kradnie to pewnie ma tez na sprzedaz :) Pytaj tutaj https://www.facebook.com/venginepl:)

Edytowane przez Seba_LDZ

Opublikowano

Seryjne 116 było, po usunięciu DPF 122 od razu się zrobiło i jest leciutki program na około 140KM.

Opublikowano

MAO! 250 koni zrob!

Opublikowano

Hej, wie ktoś gdzie w Łodzi dorobie kluczyk do auta bo mam jeden, przydałby się zapasowy. Klucz bez pilota, jaką to orientacyjna cena :)

Opublikowano

Hej, wie ktoś gdzie w Łodzi dorobie kluczyk do auta bo mam jeden, przydałby się zapasowy. Klucz bez pilota, jaką to orientacyjna cena :)

Bez pilota ale z immobilaizerem ok 250

Wszędzie dorobisz gdzie jest dorabianie kluczy tylko pewnie 1 dzien będziesz musiał poczekać

Opublikowano

żaden łodziak nie potrzebuje czarnych kubłów w elektryce? :)