Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

albo półkubłów speed :D

ktos leci jutro na pasaz na zlot?

Edytowane przez Rafal1988Lodz

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pewnie leci...

Opublikowano

Jak umyję auto to wpadnę :D

Opublikowano

Jak umyjesz auto to pewnie bedzie padac, ja wczoraj umylem

Opublikowano

to zloty nie są w niedzielę? Ja w końcu może wpadłbym

Opublikowano

Panowie gdzie w Łodzi można odgrzybić dobrze klimatyzację?

Opublikowano

to zloty nie są w niedzielę? Ja w końcu może wpadłbym

koledze pewnie chodziło o ten zlocik

Illegal Night ŁÓDŹ

albo półkubłów speed :D

ktos leci jutro na pasaz na zlot?

ja chętnie wpadnę na pasaż bo jutro i tak nie mam nic ciekawego do roboty

Opublikowano

Panowie gdzie w Łodzi można odgrzybić dobrze klimatyzację?

w Łodzi nie wiem ale w Pabianicach jest facet co robi serwis klimy - miałem okazję skorzystać i bardzo polecam

poszukam wizytówki to dam namiary - DJ ty pamiętasz (od Ciebie dostałem adres) to daj namiary na faceta :)

Pewnie leci...

też postaram się wpaść i zobaczyć starych pedałów :D

Opublikowano

Wypraszam sobie! Nie jestem stary!

Opublikowano

w sumie słuszna uwaga... ;)

Opublikowano

Wypraszam sobie! Nie jestem stary!

:decayed:

Opublikowano

Seryjne 116 było, po usunięciu DPF 122 od razu się zrobiło i jest leciutki program na około 140KM.

ta różnica w kuniach to błąd pomiaru hamowni a nie efekt usunięcia DPFa.... jak wywaliłeś DPFa to efekt z tego jest taki, że dymisz jak stary Jelcz

w silnikach TDI o wiele większej pojemności gdzie są dwa DPFy robi się program, który daje efekt i nie wpływa negatywnie na DPFy... jak i DPF nie ogranicza możliwości pracy tunera ;)

Opublikowano

Czemu tak mało "naszych" wczoraj było? :)

Opublikowano

Ja byłem tylko że nie dość że się troszkę spóźniłem to jeszcze byłem krótko ale z tego co widziałem to włącznie z moim autem było naszych aut chyba 5 bo widziałem rafała auto i jak już wyjeżdżałem to widziałem dwa auta obok siebie jedno było na pewno cabrio czyli złodziej dywaników a drugie też a4 klubowe ramki ale kolegi jeszcze nie znam widocznie za mało razy byłem na zlotach żeby wszystkich poznać. I oczywiście zapomniał widziałem też marcina no to podejrzewam że jego autko też było chyba że przyszedł z buta

Opublikowano

Marcina chyba było koło mojego i Rafał jakoś :)

Opublikowano

tak jest z forum jeszcze byl ziomek z s4 b5 kombi co mial przygode z dzikiem :)

Opublikowano

a tu nawet udało się uchwycić na fotce DJ i jego cabrio jak i drugie auto klubowe

1394338_934083063333321_9675533404268344

Opublikowano

Panowie i Panie mam pytanko. Czy lustereczka zewnętrzne z polifta pasują do przedlifta czy trzeba coś przerabiać??

Opublikowano

Panton co do hamowni i błedu się zgodzę tym bardziej, że wcześniej na obciążeniowej badałem a tu była inercyjna... ;)

Natomiast co do dymienia są momenty, że stary Jelcz może przegrać pod tym względem, ale to tylko w momencie jak docisnę lub jak z wyższego biegu trochę za mocno depnę i wchodzi mozolniej na obroty ;)

Poza tym to tylko diesel max moment obrotowy w granicach 3500-3600 ustawiony więc nie ma co kręcić wyżej ;) natomiast w porównaniu do serii troszkę elastyczniej bywa momentami i to fajne, choć powiem że na zwykłe 116KM nie narzekałem odpychało się jak powinno to nie ścigant od świateł do świateł ;)

A że wywalałem DPFa ze względu na większą jazdę po mieście i krótsze odcinki, co przy zmianie oleju u DJ'a się okazało że wypłynęło więcej niż wlaliśmy przy poprzedniej zmianie to był sygnał, że coś się dzieje niezbyt pozytywnego ;)

Zresztą tyle w tym ekologii co nic, gdzieś i tak ten syf się musi wydostawać, przy wypalaniu DPFa też się dzieje sporo, niedosyć że paliwa więcej to i temperatury wysokie w układzie i syf się wydostać musi :P

Nastepne będzie w benzynie ze względu na przebiegi bo do pracy mam teraz bliżej a zonie się nie chce turlać w korkach, a katalizator to troszkę inna bajka i nie taka droga w wymianie jak DPF :)

Opublikowano

byłem na tym illegal ale niestety nikogo nie zobaczyłem... a szkoda.... moze nastepnym razem :)