Gość osetti Opublikowano 14 Lutego 2008 Opublikowano 14 Lutego 2008 Witajcie! No właśnie był tam ktoś dzisiaj? na pierwszych legalnych wyścigach w Łodzi? Właśnie widziałam materiał w wiadomościach o tym. A co wogóle sądzicie o takim rozwiązaniu, bo zdania napewno są podzielone
marys608 Opublikowano 14 Lutego 2008 Opublikowano 14 Lutego 2008 myslaem ze to w nocy zaraz tam jade jest jeszcze po co??
Gość osetti Opublikowano 14 Lutego 2008 Opublikowano 14 Lutego 2008 nie mam pojęcia, nie pamiętam czy mówili, że był, czy że będzie... ehhh starość nie radość, skleroza postępująca
tutusik Opublikowano 14 Lutego 2008 Opublikowano 14 Lutego 2008 kurcze:D jakbym mial jakis dobry wóz to bym pojechal :gwizdanie: ale moja a4 nie da rady
marys608 Opublikowano 14 Lutego 2008 Opublikowano 14 Lutego 2008 było na co popatrzeć o ściganiu nie ma mowy wszystko wcześniej ustalone
marek_gie Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 Chciałbym wiedzieć ile mam na ćwiartce. No ja na ćwiartce to z pół wieczoru pociągnę
marek_gie Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 zobaczę...żona chce mnie ożenić z remontem przedpokoju...Odkładanym od stycznia Nie mówię nie...
tutusik Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 ja wpadam na chwile i pozniej do heaven na bibke !
Gość zwiru-77 Opublikowano 16 Lutego 2008 Opublikowano 16 Lutego 2008 witam koledzy o której ma odbyć się ten spot?
marcinua4 Opublikowano 16 Lutego 2008 Opublikowano 16 Lutego 2008 witam koledzy o której ma odbyć się ten spot? Myślę, że tak jak Guga ustalał, czyli godzina 20:30 pod Sphinxem, a później zobaczymy, ale najpewniej podziemia Silver Screena. Niech ktoś mnie poprawi, jeżeli coś pokręciłem :>
Hugo Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 Chłopaki jak będziecie mieli zaplanowanego spota na początku marca to wpadnę na kontrolę 4 marca lecę do Zgierza na 2 dni to może się spotkamy :th: P.S Dalej są takie korki jak sie wlatuje do Łodzi od strony Tuszyna ?? Bo jak we wrześniu jechałem to masakra była
slawek66 Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 Korków już nie ma, bo skończył się remont nawierzchni Miło nam będzie gościć Prezesa w naszym mieście :>
Hugo Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 Hugoooooo To może ze Zgierza do Wisły razem polecisz z nami Dzięki za propozycję , ale musze opuścić Zgierz w czwartek z samego rana :th:
psiku25 Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 HUGO proponuje zwrócić uwage na aparaty przy drodze ,otrzymały w zeszłym tygodniu homologację i testowane sa tam do 16 marca.Zaraz za Głuchowem jadąc w stronę Łodzi zaczynają się policyjne testy . Pozdrawiam
Hugo Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 HUGO proponuje zwrócić uwage na aparaty przy drodze ,otrzymały w zeszłym tygodniu homologację i testowane sa tam do 16 marca.Zaraz za Głuchowem jadąc w stronę Łodzi zaczynają się policyjne testy . Pozdrawiam Dzięki serdeczne za ostrzeżenie
Pikuś Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 No ja niestety moge nie przybyc. Autko dzisiaj rozbieralem pod lakierowanie, a w firmie sie sprzet popsul i nie ma czym robic. Ale badzmy dobrej mysli i moze autko bedzie mialo nowe image
marys608 Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 No ja niestety moge nie przybyc. Autko dzisiaj rozbieralem pod lakierowanie, a w firmie sie sprzet popsul i nie ma czym robic. Ale badzmy dobrej mysli i moze autko bedzie mialo nowe image no to mnie strasznie zasmuciłes a masz moze ten spojler pod zderzak dla mnie??
Pikuś Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 marys, gosc cos mnie zwodzi i cos mowil, ze raczej nie bedzie mial. Do poliftowych ma podobno. Jakbym cos wiedzial dam znac oczywiscie.
Ghouscik Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 a ja zobacze ...postaram sie wpasc ale w ten czwartek z czasem moze byc roznie wiec nie obiecuje... hehe gugas widzialem ze w moje rejony sie zapusciles ostatnio ;>
Rekomendowane odpowiedzi