kanu Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 moja mloda jest wstydziocha ale powiedziala ze jak pokazesz pitoka to pomysli ona chyba chce zostać myśliwym porównać chce z Twoim?
Bartas Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 ona chyba chce zostać myśliwym porównać chce z Twoim? lubi
frugodh Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 W tą niedziele robicie nornalnie spota? Bo widzę że dużo osób do Bukowiny jedzie
Panton Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 W tą niedziele robicie nornalnie spota? Bo widzę że dużo osób do Bukowiny jedzie Niedziela spot godzina 18:00 info w banerze
Adrenalina Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 W tą niedziele robicie nornalnie spota? Bo widzę że dużo osób do Bukowiny jedzie jakie dużo? ...zaledwie delegacja
jnx Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Hej chłopaki Mam problem z podpięciem się vagiem pod T4. Weźmie ktoś na spocik kabel? Zobaczymy czy prądzi... hm?
frugodh Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Porobiłem dzis adaptację Pany i fis działa tylko wyswietla ciaglę brak płynu do spryskiwaczy;/ Chyba cos źle musiałem zmasować, więc znów rozbiórka mnie czeka
Panton Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Hej chłopaki Mam problem z podpięciem się vagiem pod T4. Weźmie ktoś na spocik kabel? Zobaczymy czy prądzi... hm? wszystko będzie............. a co się dzieje? [br]Dopisany: 22 Marzec 2011, 16:51_________________________________________________ Porobiłem dzis adaptację Pany i fis działa tylko wyswietla ciaglę brak płynu do spryskiwaczy;/ Chyba cos źle musiałem zmasować, więc znów rozbiórka mnie czeka nie chyba a na pewno...
frugodh Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 KU**A kabelek się odlutował Poprawiłem i jest ok
jnx Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Hej chłopaki Mam problem z podpięciem się vagiem pod T4. Weźmie ktoś na spocik kabel? Zobaczymy czy prądzi... hm? wszystko będzie............. a co się dzieje? [br]Dopisany: 22 Marzec 2011, 16:51_________________________________________________ Porobiłem dzis adaptację Pany i fis działa tylko wyswietla ciaglę brak płynu do spryskiwaczy;/ Chyba cos źle musiałem zmasować, więc znów rozbiórka mnie czeka nie chyba a na pewno... Wiesz co... kurde nie mogę podłączyć się z kompem.. u mnie na Audiczce wszystko gra a w T4 z 97r. nie łączy... przestawiałem na mniejszy pakiet danych i też lipa.. :gwizdanie: Próbowałem na VWTool i to samo.. A odnośnie T4 to kurde chciałem sprawdzić szczególnie 011 bo wydaje mi się że Turbo nie pompuje jak trzeba.. nie ma mocy i dziwnie auto reaguje jak się gaz puści za wolno odbija.. TDI'ik 68KM
Panton Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 jnx czy dobrze rozumiem..... nie możesz się zupełnie połączyć VAGiem czy tylko ze sterownikiem silnika nie możesz się połączyć...
Panda z Teksasu Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 siemka wszystkim dzisiaj zalatany dzień więc dopiero teraz dotarłem na forum
jnx Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 tzn, z innymi modułami też próbowałem i pupa blada... nie wiem może tam napięcia nie ma we wtyku obd w T4.. no sprawdzimy na innym kablu czy prądzi ale 12V jest bo dioda się świeci
frugodh Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Kamil gdzie byłeś jak Cię nie było Ty stary developerze xD Jak wygląda sprawa z koszulkami chłopaki? Coś wiadomo? Bo też bylnym chętny
sebastian_marat Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Frugo zajmujesz się też konserwacją skóry?
frugodh Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Tak, wszystko na stronce opisane:) Renowacja oraz czyszczenie i impregnacja(konserwacja skóry). Panowie naklejki też mogę załatwić klubowe więc intensywnie myślcie kto chetny kto nie, jakie wzory itd
sebastian_marat Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 ile się mniej więcej zejdzie z czyszczeniem i konserwacją czarnej skóry w A6 c6? i jaka cena jak dla mnie?
Rekomendowane odpowiedzi