Seba_LDZ Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2011 PYK'a ktoś? jest za co, bo mi astra wreszcie odpaliła ja sie przylacze Dj klub a4 PYK :decayed: [br]Dopisany: 26 Kwiecień 2011, 21:58_________________________________________________jestem w polowie zdejc hyh[br]Dopisany: 26 Kwiecień 2011, 21:58_________________________________________________no i d*pa na wszystkich pionowych zdjeciach wywala mi photoshopa
Kimi Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 PYK'a ktoś? jest za co, bo mi astra wreszcie odpaliła ja sie przylacze Dj klub a4 PYK :decayed: [br]Dopisany: 26 Kwiecień 2011, 21:58_________________________________________________jestem w polowie zdejc hyh[br]Dopisany: 26 Kwiecień 2011, 21:58_________________________________________________no i pupa na wszystkich pionowych zdjeciach wywala mi photoshopa ;( ;( ;( ;(
Seba_LDZ Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2011 nie no jakas pier**la bo tylko na pionowych sie wywala take pionowe zostaja w wiekszsosci bez obrobki :/ na szczecie bylo ich malo
DeeJay_Kill Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 udało mi się uzupełnić szklankę, więc PYK'am Wasze i Astry zdowie
FeLIcitas Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 http://www.kciuk.pl/Chcesz-audi-A7-Mozesz-je-sobie-zrobic-a51656
DeeJay_Kill Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 żubrówka nie jest zła Jak byłem na wakacjach w Portugalii, to kolega z Litwy od razu mi przyniósł żubrówkę i razem wypiliśmy - wszystkim bardzo smakowało
Bartas Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 dj dziala szrot... no pogratulowac :gwizdanie:
DeeJay_Kill Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 dj dziala szrot... no pogratulowac :gwizdanie: Chłopie.... tam jest VP-44. Silnik 2.0 z turbiną - 82PS. Masakra. Odpalił dopiero na plaka, bo odpalić dziadostwo normalną drogą, to jakaś gehenna. Ważne, że odpowietrzone i pali od kopa. Jutro to składam w cholerę i może wreszcie się okaże, czy jest moc, nie wpieprza oleju i nie ma wycieków. Jeśli wsio ok - skręcam do końca i w końcu oddaję sprzęt.
Bartas Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 szykuj klej na jutro, jak bedziemy w porcie z mloda moze podjedziemy
Kimi Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 żubrówka nie jest zła Jak byłem na wakacjach w Portugalii, to kolega z Litwy od razu mi przyniósł żubrówkę i razem wypiliśmy - wszystkim bardzo smakowało DJ, zaczynam się o Ciebie martwić, ostatnio coś coraz częściej do szklanki zaglądasz
DeeJay_Kill Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 a podjeżdżaj;p Ja i tak sobie będę składał dalej;)[br]Dopisany: 26 Kwiecień 2011, 22:56_________________________________________________ żubrówka nie jest zła Jak byłem na wakacjach w Portugalii, to kolega z Litwy od razu mi przyniósł żubrówkę i razem wypiliśmy - wszystkim bardzo smakowało DJ, zaczynam się o Ciebie martwić, ostatnio coś coraz częściej do szklanki zaglądasz ...zwłaszcza, że było 40 dni wstrzemięźliwości od alkoholu;p Już Ty się nie bój :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 a podjeżdżaj;p Ja i tak sobie będę składał dalej;)[br]Dopisany: 26 Kwiecień 2011, 22:56_________________________________________________ żubrówka nie jest zła Jak byłem na wakacjach w Portugalii, to kolega z Litwy od razu mi przyniósł żubrówkę i razem wypiliśmy - wszystkim bardzo smakowało DJ, zaczynam się o Ciebie martwić, ostatnio coś coraz częściej do szklanki zaglądasz ...zwłaszcza, że było 40 dni wstrzemięźliwości od alkoholu;p Już Ty się nie bój :gwizdanie: Okej, niech Ci będzie, ale żebyś miał świadomość, że nie musisz szukać pocieszenia w procentach, w razie czego masz nas :gwizdanie:
chriss Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 z wieciera PYK'a ktoś? jest za co, bo mi astra wreszcie odpaliła a u mnie coś jest nie halo bo dziś zaczęło spowrotem d*pą zamiatać na nierównościach ;(
Panton Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 a podjeżdżaj;p Ja i tak sobie będę składał dalej;)[br]Dopisany: 26 Kwiecień 2011, 22:56_________________________________________________ żubrówka nie jest zła Jak byłem na wakacjach w Portugalii, to kolega z Litwy od razu mi przyniósł żubrówkę i razem wypiliśmy - wszystkim bardzo smakowało DJ, zaczynam się o Ciebie martwić, ostatnio coś coraz częściej do szklanki zaglądasz ...zwłaszcza, że było 40 dni wstrzemięźliwości od alkoholu;p Już Ty się nie bój :gwizdanie: Okej, niech Ci będzie, ale żebyś miał świadomość, że nie musisz szukać pocieszenia w procentach, w razie czego masz nas :gwizdanie: lepsze są %
DeeJay_Kill Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 ja wiem, że np. u mnie zmiana samych tulei nie pomoże - amortyzatory leżą
Seba_LDZ Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2011 dj jak cos to masz mnie ja zawsze opierdole cos na cieplo zapraszam do galerii sa zdjecia
Panton Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 dj jak cos to masz mnie ja zawsze opierdole cos na cieplo zapraszam do galerii sa zdjecia
chriss Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 ale naprawdę jest fajna siemano przypominam datę 14-05-2011 pamiętam a ja 07-05-2011 :gwizdanie: aktualne tylko jeszcze miejscówke musi Tomek potwierdzić [br]Dopisany: 26 Kwiecień 2011, 23:17_________________________________________________DJ coś sie chyba porozkręcało bo wcześniej bylo sztywno
Rekomendowane odpowiedzi