marcindlug Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 boshe... marcin sie uaktywnil wydaje ci sie... there is no marcin. i am not the droid you are looking for
chriss Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 wróciłem do EL coś sie kiepsko czuje chyba się przejadłem Szamek wczoraj do mnie dotarł i po 2 dniach poszukiwań kupił taką oto furmankę ...... parę fotek tak na szybko... https://picasaweb.google.com/101337658827256215423/AUDIA4?authkey=Gv1sRgCLeZmLKU8uqOIA# ładna suka no piękna dieselek i jeszcze avancik plan? jaki plan? chyba jest prosta akcja - jedziemy do Woli Cyrusowej na balangę, prezes wpada i tyle.... Aha - jeszcze kłysek coś o laskach na telefon wspominał, ale ja się na to nie piszę zrobi się grilla i Pyknie jakąś flaszeczkę :drunk:
Panton Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 To skąd taką cenę masz ? BOscha juz za 600 można mieć , ja może jednak reanimuję, wyciągnę z auta wrzucę do pralki może się polepszy cena z ASO pewnie mozna miec boscha za 600 ale czy o tym samym oznaczeniu ? bo z przeplywka to nie jest takie hop siup ze wymieniasz na inna boscha i bedzie dzialac. musi byc dokladnie taka sama. jasne, że przepływka o innym symbolu... dlatego trzeba wyczaić ile taka stoi u TOM77
Seba_LDZ Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Opublikowano 2 Maja 2011 To skąd taką cenę masz ? BOscha juz za 600 można mieć , ja może jednak reanimuję, wyciągnę z auta wrzucę do pralki może się polepszy cena z ASO pewnie mozna miec boscha za 600 ale czy o tym samym oznaczeniu ? bo z przeplywka to nie jest takie hop siup ze wymieniasz na inna boscha i bedzie dzialac. musi byc dokladnie taka sama. zgadza sie niby bedzie taka sama ale nie identyczna i bedziesz sadzil dobre chmury i zero frajdy z jazdy
Seba_LDZ Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Opublikowano 2 Maja 2011 PYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYK ostatnie debowe mocne
Seba_LDZ Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Opublikowano 2 Maja 2011 lo juz widze potrojnie [br]Dopisany: 03 Maj 2011, 00:07_________________________________________________ ja lece pozdro Tom i dzieki za info raz jeszcze :*
chriss Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 ja nie mogę Pykać narazie muszę złapać oddech :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Opublikowano 2 Maja 2011 troszkę późno hehe zmien nick na wieczor
Rano Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 Albo mogę zrobić drugie konto i pisać z tego albo tamtego w zależności od pory dnia
Panton Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 troszkę późno zgadza się... zimno się zrobiło jak diabli [br]Dopisany: 03 Maj 2011, 00:19_________________________________________________ Albo mogę zrobić drugie konto i pisać z tego albo tamtego w zależności od pory dnia nie kombinuj......... dobrze jest
Rano Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 no, ja nie tak dawno , bo koło 21 sobie jeszcze grillowałem na dworzu i ledwo wytrzymałem na tym mrozie cały dzień do d*py przez tą pogodę
Panton Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 ja sobie spacerek strzeliłem 40min temu i pizzzdzi porządnie... aż po kurtkę się wróciłem
Rano Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 a jutro podobno ma być tylko 7 stopni , niezła pogoda jak na majówkę[br]Dopisany: 03 Maj 2011, 00:29_________________________________________________To ja spadam do zobaczenia , tu na forum
Rekomendowane odpowiedzi