Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mhm robota jak dla snajpera taka dokładność[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 13:57_________________________________________________będę nadzorować z linijką dzisiaj hihihi :cool1:

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:kox:
Opublikowano

"Miś" :decayed: powinien

Opublikowano

Panowie i Panie wiecie jak dziala pila motorowa w kuklux klanie ?? :D <===== to zagadka :D

Opublikowano

:hi:

Witam koledzy ja trochę z innej beczki mianowicie mam problem z niunią co do dymienia na niebiesko i braniem oleju (problemik opisany dokładniej http://www.a4-klub.pl/smf/b6_avf_ciagly_problem_z_dymieniem_zrobione_logi-t117356.0.html ) jak by ktoś mógł z Was zobaczyć niunie i mi pomuc zdiagnozować problem albo dać namiary na jakiegoś dobrego podkreślam dobrego fachowca od TDI był bym wdzięczny.

Pozdrawiam.

Opublikowano

jak chcesz namiar na dobre dobrego wachowca to w Łodzi na ul. Św.Tersy sa chlopaki maja pojecie moge ich polecic w 100% :good:

Opublikowano

mhm a mam jeszcze tylko jedno pytanko...które koło trzeba zdjąć by dostać się do czujnika? bo wczoraj chyba lewe było zdjemowane by zobaczyć, który wahacz skrzypi i może coś spierdzielili...

Opublikowano

to niech zacznie od lewego :gwizdanie:

Opublikowano

kufa.... dojechalem... przewalony dzien i jeszcze sie nie skonczyl. Bart a powiedz mi nie jest to oznaka konczacych sie klockow np z tylu ??i wlasnie zjadlem sniadanie... damn

Opublikowano

miałbyś czerwonego gonga na szafie[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 15:53_________________________________________________jak mnie łeb napier.... :wallbash:

Opublikowano

Siemka. Jak wiecie Jeżyk ma problemy z temp płynu chłodniczego. Ma ktoś w naszej grupie jeszcze A4 po lifcie bez pełnego fisa? potrzebna jest szafa(zegary) na chwile wyjąc i podłączyć. Podłączył bym swoje ale niestety mam z pełnym fisem i auto przed liftem.. Ktoś chętny do pomocy?

Opublikowano

OoooO widze las rąk chetnych do pomocy :confused4:

Opublikowano

a jednak ktoś ma.pełny fis(zegary) to taki co ma komputer pokladowy i po bokach masz male wskazniki voltomierz(po prawej) i temperature oleju(po lewej). wiedz jakie masz?

Opublikowano

coś napewno się zorganizuje :)

Opublikowano

a bedziesz w niedziele na spociku ;>

bo Twoja szafka moze byc nam bardzooo pomocna :)