FeLIcitas Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 mhm robota jak dla snajpera taka dokładność[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 13:57_________________________________________________będę nadzorować z linijką dzisiaj hihihi
FeLIcitas Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 dziękuję za pomoc tzn ja i tak dalej nie wiem za bardzo o co kaman, ale Miś będzie wiedział co i jak
Seba_LDZ Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Panowie i Panie wiecie jak dziala pila motorowa w kuklux klanie ?? <===== to zagadka
ocinus Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Witam koledzy ja trochę z innej beczki mianowicie mam problem z niunią co do dymienia na niebiesko i braniem oleju (problemik opisany dokładniej http://www.a4-klub.pl/smf/b6_avf_ciagly_problem_z_dymieniem_zrobione_logi-t117356.0.html ) jak by ktoś mógł z Was zobaczyć niunie i mi pomuc zdiagnozować problem albo dać namiary na jakiegoś dobrego podkreślam dobrego fachowca od TDI był bym wdzięczny. Pozdrawiam.
klysek Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 jak chcesz namiar na dobre dobrego wachowca to w Łodzi na ul. Św.Tersy sa chlopaki maja pojecie moge ich polecic w 100%
FeLIcitas Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 mhm a mam jeszcze tylko jedno pytanko...które koło trzeba zdjąć by dostać się do czujnika? bo wczoraj chyba lewe było zdjemowane by zobaczyć, który wahacz skrzypi i może coś spierdzielili...
bartek1605 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 to niech zacznie od lewego :gwizdanie:
Bartas Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 kufa.... dojechalem... przewalony dzien i jeszcze sie nie skonczyl. Bart a powiedz mi nie jest to oznaka konczacych sie klockow np z tylu ??i wlasnie zjadlem sniadanie... damn
bartek1605 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 miałbyś czerwonego gonga na szafie[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 15:53_________________________________________________jak mnie łeb napier....
Łaszczu Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Siemka. Jak wiecie Jeżyk ma problemy z temp płynu chłodniczego. Ma ktoś w naszej grupie jeszcze A4 po lifcie bez pełnego fisa? potrzebna jest szafa(zegary) na chwile wyjąc i podłączyć. Podłączył bym swoje ale niestety mam z pełnym fisem i auto przed liftem.. Ktoś chętny do pomocy?
J3rzyK Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 OoooO widze las rąk chetnych do pomocy
chomerski Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Cześć, ja mam A4 po lifcie ale nie kumam co to fis? i jaki ja mam??
Łaszczu Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 a jednak ktoś ma.pełny fis(zegary) to taki co ma komputer pokladowy i po bokach masz male wskazniki voltomierz(po prawej) i temperature oleju(po lewej). wiedz jakie masz?
szakal350 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Jak tam będzie jakiś spocik, w niedzielę na 99% powinienem wygospodarować godzinkę.
chomerski Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 ja mam bez voltomierza i temp oleju, więc jak coś to moge pomóc
J3rzyK Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 a bedziesz w niedziele na spociku ;> bo Twoja szafka moze byc nam bardzooo pomocna
FeLIcitas Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 jeszcze raz dzięki za pomoc z czujnikiem...na razie pomogło. Misję wykonałam fantastycznie .
Rekomendowane odpowiedzi