Seba_LDZ Opublikowano 3 Października 2011 Autor Opublikowano 3 Października 2011 eee pewnie zarnik do wymiany
sebastian_marat Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 dopiero założony ale używka, bo nie stać mnie na nowy
bartek1605 Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 ja mam gdzieś jeszcze lekko używane H4 efekt zenon , tanio puszcze
sebastian_marat Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 nie wiem czy podejdzie pod D1S
bartek1605 Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 co nie podejdzie, młotek siekierka taśma kropelka i będzie jak z fabryki
DeeJay_Kill Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 powróciłem;) Czy będę kuł żelazo, to nie wiem, ale już się na jutro ustawiłem po odbiór dowodu i umowy
Panda z Teksasu Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Dj no to weź ją na kawe czy cos Mamy wtorek 4 dzień października do zakończenia pracującego tyg. jeszcze kupa czasu
Bruno_74 Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Spotkaliście się może z mrugającym xenonem w B7? lewy mi gaśnie na 1-2s i zapala sie ponownie, mało tego kumpel ma B7 z tego samego roku i ma to samo, czyżby jakaś wada? VAG nic nie mówi W pierwszej kolejności zamień żarniki lewy na prawy. Masz dwie opcje albo przetwornica albo żarnik, ale wtedy jak zamienisz będziesz miał pewność. A czy przypadkiem nie świeci ten żarnik na inny kolor? Powitać z rana
Magdalenah Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 uuuuu widzę że tu same buhaje :> a sami się postarajcie o taką "stłuczkę" a nie koledze zazdrościcie :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Październik 2011, 08:47_________________________________________________ Dj no to weź ją na kawe czy cos Mamy wtorek 4 dzień października do zakończenia pracującego tyg. jeszcze kupa czasu i kolejny dzień bliżej do ............EMERYTURY
Panton Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 chyba smierci hehee... dokładnie..... zobaczycie emerytury..... a co do wyborów to jak wygra PO tylko będzie potwierdzeniem, że w tym kraju większość to debile...... wystarczy sobie zobaczyć na ceny paliw 5.55 E98......o innych produktach/towarach nie wspomnę... Tak wiem wiem, że jest kryzys na świecie.... szkoda, że u sąsiadów ceny aż tak nie poszybowały - a to podobno my wychodzimy najlepiej z kryzysu..... Aaaaa i co by się niektórym nie wydawało, że będę głosował na PiS czy jego odłamy - do Jarka nic nie mam.... spoko koleś ale partia to nie jeden człowiek.... w około ma ludzi typu Ziobro, Czarnecki co z Samoobrony uciekł beto....n jeden, Kurski itp populiści co do koryta się pchają....Nom i PiS to socjaliści pełną gębą....a tym kierunkiem rzygam. Amen.
Seba_LDZ Opublikowano 4 Października 2011 Autor Opublikowano 4 Października 2011 heheh czyli reasumujac nie idziesz na wybory bo nie ma na kogo glosowac
chriss Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 na wybory trzeba iść chociażby po to by zużyć kartę do głosowania :>
klysek Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 na wybory trzeba iść chociażby po to by zużyć kartę do głosowania :> a ja pier**le w czapke i nie ide glosowac :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi