DeeJay_Kill Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Jak juz fajne dziouchy wstawiacie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 25 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 lubicie sporty walki ?? :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 powiem ci Seba ze wlasnie tak pamietam treningi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żbik Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Do Seba, piękna gala.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Ohayoo :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 czyja srebrna A4 stoi teraz na parkingu na przeciw GŁ pod Infosysem EL557KE zdaje się ma blachy i ramkę klubową? wyhaczyłem ja teraz jak wracałem do roboty z GŁ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 To ja też się przywitam :hi: [br]Dopisany: 25 Październik 2011, 12:53_________________________________________________Seba jasne że lubimy a najlepiej w kisielu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 To ja też się przywitam :hi: [br]Dopisany: 25 Październik 2011, 12:53_________________________________________________Seba jasne że lubimy a najlepiej w kisielu mowi sie w kislu :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 25 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 :hi: ale sie naebalem z wymiana zarowek h7 patologia nromalnie mam dwie lewe albo i pol lewe rece do roboty przy aucie ale udalo sie godzinke mi to zajelo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 -Tato, a co to jest patologia? -Wkladaj zarowki, nie pier*l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 25 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 :polew: :polew: no dokladnie nie obylo sie bez szkod ale jakies tam pierdoly srobki zostaly cos zginelo norma a powaznie wjebalo mi ta gumke w ktora wchodzi zatrzask od zbiorniczka plynu do wspomagania przy wciskaniu [br]Dopisany: 25 Październik 2011, 15:16_________________________________________________Warszawa. Praga. Park Skaryszewski. Siedzi sobie facet na ławeczce. Podchodzi do niego – o dziwo – dziewczyna i mówi: - O, k**wa, Mieczysław Fogg! - Pomyłeczka, nie jestem Foggiem. - Skromniś! Poznałam pana, panie Fogg! - Dziewczyno, nie jestem Foggiem. On nie żyje. Dziewczę klęka, rozpina mu rozporek i zaczyna robić laskę. Facet rozgląda się na lewo i prawo, gładzi dziewczynę po włosach i nuci: - "Ta ostatnia niedziela, jutro się rozstaniemy... nana-nana-na..." [br]Dopisany: 25 Październik 2011, 15:42_________________________________________________Rozmowa z nimfomanką: - I jak w końcu udało się pani uwolnić od tego .. hmmm... powiedzmy nałogu? - Normalnie. Zaszyłam się. [br]Dopisany: 25 Październik 2011, 15:52_________________________________________________czas sie posilowac adios Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjngwjn Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Witam all tak już pod wieczór Remik, co do naszego lotnego spotkania to ja się do mojego dostawczaka nie przyznaję kurde tragedia jak prywaciarze na wszystkim oszczędzają. Naprawdę, żeby kupić porządny klucz do kół to wolą kupić badziewie za 15zł. Chriss - no pozwól popatrzeć na autko, tylko troszkę (zgodzi się czy nie ? ) Kurde dzisiaj dzień masakra. Stoję sobie na kilińskiego przed piłsudskiego i przede mną śmieszna akcja. Stoją obok siebie dwa auta. z jednego nagle wysiada koleś i tak machnął drzwiami, że walnęły w auto drugiego kolesia. Ten wysiadł z auta, złapał go i zaczął obtłukiwać na środku skrzyżowania. Tamten był w takim szoku, że nawet nie zdążył się bronić. Miał facet pecha, bo trafił jakiegoś typa z miasta, wiecie, fura, skóra i komóra. Ja stałem z tyłu i cieszyłem się, że to mnie nie walnął w moje auto tymi drzwiami. Głupia sytuacja, bo generalnie tam jest jeden pas ruchu, a nie dwa więc nie powinien do niego podjeżdżać ten z prawej. Poza tym nie wysiada się na środku ulicy z samochodu. Co Wy o tym myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rem1k Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 z tego co ja się orientuję to w przerażającej ilości przypadków tego typu wina jest osoby wysiadającej z auta. w miejscu ruchu pojazdów przed wyjściem z pojazdu trzeba się upewnić, że nic nie nadjeżdża i że nie stwarza się zagrożenia dla ruchu. sam miałem podobną sytuację, że laska z taksówki wysiadała i drzwiami zahaczyła o mnie. wezwałem policję i taksówkarz nic nie dostał natomiast mandat dostała laska która wysiadała z taksówki. nie pamiętam. chyba z 300 pln. najgorsze, że musiałem szkodę usuwać z AC mimo, że nie moja wina była. mógłbym się z laską procesować drogą cywilno-prawną ale mi się nie chciało. co do pasów. to nie ma znaczenia że na kilińskiego nie ma pasów namalowanych. jeśli nie ma pasów namalowanych a mieszczą się swobodnie dwa pojazdy to należy traktować tak jakby były dwa pasy ruchu obok siebie. to też dowiedziałem się ostatnio od pana policjanta z drogówki :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panda z Teksasu Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Pingwin no to akcja pierwsza klasa DJ już się nie dziwi czemu ja tak nienawidze swojej roboty:P tak to jest jak się pracuje z takimi debilami:D A pomyśl sobie że szefowa ma jeszcze bardziej .... hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjngwjn Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 rem1k jesteś naprawdę zorientowany w tych sprawach. Odnośnie pasów ruchu no to jestem naprawdę zdziwiony. Chociaż i tak uważam, że mimo, że nie ma pasów ruchu to kierowcy mogliby pomyśleć kilka razy zanim zrobią jakiś manewr. Odnośnie mojej sytuacji - tutaj Pan "skórzany" wolał nie dzwonić na policję - sam wymierzył mu karę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 25 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 i ja bym postapil tak samo tak mnie wk***ia mentalnosci ludzi ze nie dbaja o swoje tluka obijaja i nie patrza ze wala po czyims wiec plaskacz na jape i koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjngwjn Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 ... plaskacz na jape i koniec KROPKA (.)Ale ciężki dzień. No nic, idę pozałatwiać swoje sprawy, potem kąpiel, siusiu, poczytać jakąś gazetkę, może jakieś notatki i lulu. Jutro środa JUŻ! Do niedzieli już blisko, coraz bliżej.. A jeszcze odnośnie tego: mowi sie w kislu Przychodzi dziecko do budki z goframi i mówi: - Dzień dobry, poproszę gofera. - Chłopczyku, nie mówi się gofera tylko gofra. - No dobrze, to poproszę gofra. - A z czym ma być? Z cukierem, z dżemerem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rem1k Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 tak. z tymi pasami nie ukrywam że też byłem ciężko zdziwiony. ale co ja tam będę z "panem władzą" dyskutował. przekazuje tylko co mi przykazano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi