psiku25 Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Jeśli chodzi o mnie osobiście,bardziej pasuje mi w tygodniu .Co do dnia jestem w stanie się dostosować ale napewno po 19.Jeśli chodzi o weekend czyli niedziela około 18 to tak średnio pasi :> Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tutusik Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Ej GUGAS widzialem jak przejechałes dzisiaj na wileńskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tutusik Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Hehe no widzisz trzeba wpadać na spoty to byś mnie znał osobiście Stałeś pod XXVI LO ?? Panowie co powiecie jakbyśmy spota zrobili w przyszłym tygodniu wtorek, środa (11 lub 12 grudzień) ?? Kto jest chętny niech krzyczy no stalem. wymienialem kolo gdyz zlapalem gume albo jakos mi przebil ; o yebaki jedne ja bym w ta srode jakos bo mam teraz maturki i luzik troche ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 gugas to ja tez bede .... na foni chyba ale bede:D... .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psiku25 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Witam,ja również pisze się na przyszły tydzień,preferuje 11 ale jeśli większości bedzie pasowało 12 to jakos się dostosuję :> pozdrawiam...[br]Dopisany: 04 Grudzień 2007, 09:59 _________________________________________________Co tutaj taka cisza? Czyżby wszyscy choinke ubierali :> Jak ze spocikiem??gugas,maku211,tutusik,ballcerr,SEB-A4 ...Dajcie znać Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinks Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 GUGAS wy z Łodzi macie fajną drogę do Częstochowyy może pisałbyś się na spocik większy troszke tu masz linka http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,9133.1905.html poczytaj i daj coś znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Witam,ja również pisze się na przyszły tydzień,preferuje 11 ale jeśli większości bedzie pasowało 12 to jakos się dostosuję :> pozdrawiam...[br]Dopisany: 04 Grudzień 2007, 09:59 _________________________________________________Co tutaj taka cisza? Czyżby wszyscy choinke ubierali :> Jak ze spocikiem??gugas,maku211,tutusik,ballcerr,SEB-A4 ...Dajcie znać Pozdrawiam wiesz ja bym chcial bardzo.. no ale... wlasnie zawsze sa jakies ale.. ja juz nie mieszkam w lodzi . wiec na spocik 420 km troche niebradzo .. bede za to na zlocie zimowym .. ale zycze wam jak jak najwiecej na spociku.. gugas . SEB-A4 zapraszam serdecznie na http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,21259.0.html moze pomozecie mi cos ruszyc . bo chyba u mnie w miescie to tylko tacy po 100 jezdza. jeszcze raz milej zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tutusik Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 no czekam na propozycje no ;p myslalem ze dzisiaj bedzie ; ( a zadnego odzewu nie bylo : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINN Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Dajcie znać chętnie też wpadne. Pasuje mi od środy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinua4 Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Witam. Ja również czekam na info o spociku. Może w końcu uda mi się do Was podjechać. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Gugas no co sie do mnie nie odzywasz a może by tak Panowie z Łodzi zawitali do nas 29 grudnia na spocik częstochowski???? zapraszamy serdecznie Gugas proszę o kontakt na GG osa pozdrawia Łodź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinua4 Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 jeżeli zdrowie dopisze i nic mi nie wypadnie nagłego to jestem za czwartkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB-A4 Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Tradycyjnie, wstępnie to i ja się pisze na spocik. :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tutusik Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 ja bym był za godz 19 gdzies :> bo mam szkole i tak kolo 20.30 21 musialbym sie zmyc : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psiku25 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Witam,czwartek tj.20 pasuje :-) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tutusik Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 ej ja w czw. mam 18tke kolegi o 22, wpadlbym do was o 21 ustalmy no. GUGAS ZARZADZ :bicz3: tylko moja niunia jest troche brudna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axoo Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Czwartek 20-ty to dobry dzień. Postaram się podjechać na 20:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tutusik Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 mapka jest na 1 stronie. ej Jak jade z retkinii to jade mickiewicza omijam kosciuszki i skrecam pozniej w prawo do piotrkowskiej tak ? a ten sphinx to jest jakos obok vobisu ? bo na tej ulicy chyba jest vobis tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinua4 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Witam. Panowie, rozmawiałem dzisiaj z moim kolegą BARMAXX-em, który udziela się na forum Audi-Manii i poinformował mnie, że w sobotę jest spocik wigilijny, cytuję: Oficjalny zlot AFK odbędzie się: Łódź sobota 22.12.07 Parking M1 godzina 17.00 Zapraszam!! Prawdopodobnie pojawi się na spociku w czwartek, to jeszcze poda nam szczegóły. Do zobaczenia. Pzdr. _________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB-A4 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 mapka jest na 3 stronie. ej Jak jade z retkinii to jade mickiewicza omijam kosciuszki i skrecam pozniej w prawo do piotrkowskiej tak ? a ten sphinx to jest jakos obok vobisu ? bo na tej ulicy chyba jest vobis tak ? tutusik - jest tak jak piszesz...jedziesz Mickiewicza, przecinasz Kościuszki, nastepna to Piotrkowska-skręcasz w nią w prawo...przejeżdzasz ok 50 metrów i po prawej widzisz SPHINX-a ... i własnie tam sie spotykamy. Trafisz bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi