OficeR Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 To juz wole do banku pojsc niz potem ma mnie scigac Wąski i jego mafia Kurna ale mnie kac meczy... :/ na szczescie zaraz rosół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davcio Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Panowie co to za błąd mi wyskoczył? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xXPiotrekXx19 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 witam jeżeli dobrze mi sie wydaję to u mnie taka kontrolka się zapaliła jak miałem mało płynu hamulcowego. czyli ta lampka jest związana z hamulcem lub jego płynem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Okladziny Ci sie skonczyly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 nie ściemniaj mu;p mało płynu hamulcowego, ew. słabawy akumulator;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 ok a u mnie pod blokiem Esy parkuje sie tak Screenshot by Lightshot Screenshot by Lightshot Screenshot by Lightshot :facepalm::facepalm::facepalm: chociaz chyba to nie jest sline bo na bokach nei ma ale z przodu i z tylu jest znaczek ehhh nie bede przeciez stal komus fury pilnowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Seba :* <3 jako ze nie sledzilem dokladnie tematu koszulek to zanim pojde negocjowac chcialbym wiedziec ile nadrukow na koszulce (tylko pojedynczy z przodu czy cos jeszcze? jesli cos jeszcze to co i gdzie?) i jaka jest gorna granica ceny za sztuke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Ty wiesz jak połechtać <3 nadruk jeden głowny format A4 najlepiej fullcolor jesli nie to jeden kolor opcjonalnie nick na rekawku lub kolnierzyku ale przy tym sie nie upieram raczej we wtorek beda panowie u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davcio Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 dzięki za podpowiedzi Płynu hamulcowego mam ok. a Klocki dopiero co wymieniałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Ty wiesz jak połechtać <3nadruk jeden głowny format A4 najlepiej fullcolor jesli nie to jeden kolor opcjonalnie nick na rekawku lub kolnierzyku ale przy tym sie nie upieram raczej we wtorek beda panowie u mnie jaka maksymalna cena? jacy panowie? zdradzasz mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Ty wiesz jak połechtać <3nadruk jeden głowny format A4 najlepiej fullcolor jesli nie to jeden kolor opcjonalnie nick na rekawku lub kolnierzyku ale przy tym sie nie upieram raczej we wtorek beda panowie u mnie swoją drogą szczerze mówiąc to nick na rękawku bym chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 No Ci Twoi panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Otwieram za 9 min moje podwoje;p Ulotki już porozdawałem po Pabianicach, Łodzi i Ksawerowie - teraz czas na reklamę w necie;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian3131 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 witam:) jak tam bartek wiesz cos jak z tymi lampami i z kodowaniem szukałes cos??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Jeszcze nie - zadałem pytanie w temacie, ale wiem tyle, co było napisane, czyli : "Mi udało sie zakodować na ledy przedliftowe komfort N ale dopiero po zylione godzinach prób kodowania, zmieniania wartości i przekładań i pinów. Wiecej o komforcie z oznaczeniem N nie chce słyszeć ;(" ;p Teraz kolej, żebym ja zakodował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OficeR Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian3131 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 sadzisz ze teraz ze kable zamontowane jest dobrze tylko zakodowac zostało tak???? ---------- Post dopisany at 10:12 ---------- Poprzedni post napisany at 09:38 ---------- postarasz mi sie to jak naszybciej ogarnac???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Otwieram za 9 min moje podwoje;p Ulotki już porozdawałem po Pabianicach, Łodzi i Ksawerowie - teraz czas na reklamę w necie;D A Zgierz to co ? wiocha ? ---------- Post dopisany at 12:39 ---------- Poprzedni post napisany at 12:39 ---------- :hi:dzien dobry ---------- Post dopisany at 12:40 ---------- Poprzedni post napisany at 12:39 ---------- Ty wiesz jak połechtać <3nadruk jeden głowny format A4 najlepiej fullcolor jesli nie to jeden kolor opcjonalnie nick na rekawku lub kolnierzyku ale przy tym sie nie upieram raczej we wtorek beda panowie u mnie swoją drogą szczerze mówiąc to nick na rękawku bym chciał i ja też :decayed: ---------- Post dopisany at 12:40 ---------- Poprzedni post napisany at 12:40 ---------- Ty wiesz jak połechtać <3nadruk jeden głowny format A4 najlepiej fullcolor jesli nie to jeden kolor opcjonalnie nick na rekawku lub kolnierzyku ale przy tym sie nie upieram raczej we wtorek beda panowie u mnie swoją drogą szczerze mówiąc to nick na rękawku bym chciał i ja też :decayed: ---------- Post dopisany at 12:45 ---------- Poprzedni post napisany at 12:40 ---------- kur...ciagle nic z koszulkami, pisałam juz tysiac propozycji do Seby gdzie można by zrobić a chłop zakopał w projektach i doopa Kobiety, Wino, Auta, Powodzenie - do tego wszystkiego potrzebne są $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ więc Seba/Świstak zawija te złotka póki może i ma siłę :grin: zawija i broni dostępu do tematu koszulek czyli jak załatwi to będzie :shock3::shock3: obojętnie kiedy by to było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Adi, nie martw się - mam to na uwadze, a będę jechał do Poddębic do gościa od a6, to postaram się to zgrać w czasie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 ale ja nikomu nie bronie jesli ma ktos czas checi niech ogarnia temat koszulek nie ma najmniejszego problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi