Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do roweru również polecam firmę UNIBIKE kilka lat temu robili świetne rowery za bardzo dobre pieniądze, nadal mają bardzo dobre rowery gdzie jakość/cena jest ogólnie bardzo przyzwoita...Polecam model Flite do jeżdżenia własnie po małych górkach, lasach itp :) jedynie warto byłoby wtedy wymienić przedni widelec na lepszy, ale ogólnie rower bardzo dobry :)

a co do Grilla ja również bardzo chętnie bym podjechał choć na trochę :)

rozumiem, że nadal aktualne i jutro tj. sobota godzina 15 widzimy się na Malince tak?! ;)

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Radek jak najbardziej na tą chwilkę Malinka o 15.00 :wink: ale zaglądaj tu jutro do południa bo czasem coś się może zmienić :wink:

Opublikowano

Dla mnie najlepsza jest niedziela- jutro na bank nie wyrobie sie do 15.

Opublikowano

:hi:

Tylko wspomnieć o grillu i jaki ruch się zrobił na łódzkim :grin:

Fajnie, na pewno będziemy :thumbup1: a kto przywozi grilla ? Bo my jeszcze nie zakupiliśmy na ten sezon.

I żarcie niech każdy weźmie dla siebie tak?

Opublikowano

Ostatnio szuklem grilla po marketach to ciezko bylo o niego. Niestety ktos bedzie musial swoj ofiarowac. Co do jedzenia i picia to wiadomo ze kazdy swoje a potem i tak wszystko wspolne chyba :P

Opublikowano

Ognisko robić i grill niepotrzebny;D Jak coś, to DJ udostępnia działkę w lesie;)

Opublikowano

Niestety nie dam rady dzis podjechac. Sprawy rodzinne

Opublikowano

wiadomo ile osób będzie?!

---------- Post dopisany at 15:56 ---------- Poprzedni post napisany at 14:20 ----------

przepraszam, nie dojadę...jechałem na miejsce już aczkolwiek wypadła mi pewna sprawa nagle..pozdrawiam

Opublikowano

Radziu szkoda, że nie podjechałeś :wink:

Pozdro dla wszystkich którzy dotarli, Prezes fajnie było Cię znów widzieć:wink: dzięki za smacznego gilika for all :wink:

Opublikowano

a ja w robocie... :kwasny:

no to zdrówka ...psssssssssssst :naughty:

Opublikowano

Powodzenia w obozie:p ja pozdrawiam z Kfc:p

---------- Post dopisany 13-04-2014 at 17:32 ---------- Poprzedni post napisany 12-04-2014 at 23:37 ----------

Nieśmiało zapytam- jest dziś jakiś spot?:)

Opublikowano

:hi:bry, DJ nie odbierasz telefonów :kwasny: spot był mini w sobotę

---------- Post dopisany at 09:42 ---------- Poprzedni post napisany at 09:41 ----------

Radziu szkoda, że nie podjechałeś :wink:

Pozdro dla wszystkich którzy dotarli, Prezes fajnie było Cię znów widzieć:wink: dzięki za smacznego gilika for all :wink:

Marianku dziękujemy za atrakcje :decayed: było wesoło

---------- Post dopisany at 09:44 ---------- Poprzedni post napisany at 09:42 ----------

Dla mnie najlepsza jest niedziela- jutro na bank nie wyrobie sie do 15.

Posiedzieliśmy troche DJ :decayed: mogłeś przyjechać później. Jak pogoda będzie można robić spoty częściej w okolicznościach przyrody.

Opublikowano

mam pytanie , posiada ktos może cięgło od wkładu zamka ?? od dzwi kierowcy ( nie działał mi wymieniłem zamek bo uchwyt był pęknięty , i teraz te małe cięgiełko mi brakuje

Opublikowano

Hejka. Czy da się założyć kierownicę z +- do zmiany biegów Tiptronic'a?

Mam u siebie kierę S-line ale bez tych guziczków. Tiptronic'a oczywiście też mam :wink:

Opublikowano
Na bank sie da

A coś więcej? Jak to zrobić?

Opublikowano

Forumowy wasaty cygan z Ksawerowa (DeeJay_Kill) bedzie zorientowany. Prawdopodobnie ukradnie ci tez dywaniki z auta :)

Opublikowano

z bagażnika też

Opublikowano

Co on jakis rusek ze ciagle te dywany zbiera? :polew:

---------- Post dopisany at 00:34 ---------- Poprzedni post napisany at 00:33 ----------

Bartek, dzieki za PW. Sorry ze dopiero teraz ale jakos tak wyszlo ;) raczej bede dzialal na wlasna reke bo tak sie bardziej oplacac mi bedzie :)

Opublikowano
4589.giftumblr_n05cdvj1Xe1qjqxmoo1_400.gif