OficeR Opublikowano 7 Czerwca 2014 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Marcin ale mam nadzieję, że uchylisz rąbka ...... maski co by chociaż popatrzeć no raczej! tylko na ta chwile to jest balagan pod maska ale powiem wam ze spalanie jest zaskakujace - zyrardow-lodz, po autostradzie, momentami lecac 240-250km/h spalil mi dyszke Eko-driving normalnie
Seba_LDZ Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2014 dyszke do ktorej potegi ? ile tam teraz jest ?
kanu Opublikowano 7 Czerwca 2014 Opublikowano 7 Czerwca 2014 kto to dziś się turlał czarną B5 sedan z Dąbrowskiego w Tomaszowską a potem skręcił w stronę Tomaszowa z Kolumny? Siedziałem na ogonie od początku Tomaszowskiej, mrygałem światełkami a kierownik zapatrzony w pasażerkę...
DeeJay_Kill Opublikowano 7 Czerwca 2014 Opublikowano 7 Czerwca 2014 widzę, że nowe emotki mamy;D Byłem na targach w Katowicach...Ludzie, ile tam było pięknych pań............albo i jeszcze więcej:whistling:
OficeR Opublikowano 8 Czerwca 2014 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Czyzbym znalazl miejsce pobytu ruszoffego szatana?
Arturaso86 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Bardzo postaram się podjechać dziś do Was :-)
marcindlug Opublikowano 8 Czerwca 2014 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Czyzbym znalazl miejsce pobytu ruszoffego szatana? http://img.tapatalk.com/d/14/06/08/ta9u4una.jpg Bingo
OficeR Opublikowano 8 Czerwca 2014 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Przyszla narzeczona na Pieknej mieszka
marcindlug Opublikowano 8 Czerwca 2014 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Przyszla narzeczona na Pieknej mieszka Z narzeczona przyjedziesz?
OficeR Opublikowano 8 Czerwca 2014 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Kurna net mi strasznie dzialal na dzialce :/ dzis bylem na RODOS i pod lekkim wplywem wiec nie bardzo dalem rade. Narzeczonej raczej zabierac nie bede bo moze sie bidula nudzic
Gość SpongeBob Opublikowano 8 Czerwca 2014 Opublikowano 8 Czerwca 2014 to Wy dopiero ze spota zjechaliscie
RicS3 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Siemanko Panie i Panowie, jeździ ktoś z Was b6 na zawieszeniu 1BE w Łodzi? Chcę przejść z 1BA ale zastanawiam się jaka jest różnica w komforcie jazdy:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi