DeeJay_Kill Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Chyba jednak miałem racje:p Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacca90 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 (edytowane) Ma ktoś z was dostęp do części z rabatem bo potrzebuje amorów bilstein B8 a u mojego brachola w inter carsie nie mają ;/ znalazłem w necie za 600zł komplet na tył i nie wiem czy to dobra cena a poza tym to w necie a wolałbym kupić na miejscu Edytowane 26 Lutego 2015 przez jacca90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blak Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 (edytowane) Cześć, znacie może kogoś (rzeczoznawcę/firmę) kto zajmuje się szkodami i pomógłby z wywalczeniem większych pieniędzy z oc sprawcy? Byłbym wdzięczny za pomoc/wskazówki. Edytowane 26 Lutego 2015 przez blak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Ma ktoś z was dostęp do części z rabatem bo potrzebuje amorów bilstein B8 a u mojego brachola w inter carsie nie mają ;/ znalazłem w necie za 600zł komplet na tył i nie wiem czy to dobra cena a poza tym to w necie a wolałbym kupić na miejscu pisz do DJa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 (edytowane) oj joj joj Seba - "Lubie To" Edytowane 27 Lutego 2015 przez MarianekZg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Niestety Bilstein B8 nieosiągalny w moich źródłach;/ Dobra - idę się myć i spadam na tydzień opalać tyłek. Jak zasłużycie, to przyślę Wam pocztówkę;p Off for a week. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capulet Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Jak wrócisz to działamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Póki co, wypoczywam i nawet ni ciepło:D Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacca90 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Orientuje sie ktos czy zawias 1bv jest -20 czy -30? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 (edytowane) -30 Edytowane 28 Lutego 2015 przez klysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacca90 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 To bilstein b8 mi nie podejdzie bo jest niby od -30? Ale ciekawe jak to w praktyce wyglada... O sorry myslalem ze napisales -20 xD czyli pidejdzie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Jak sie powieści wszystko sie zmieści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capulet Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Jak sie powieści wszystko sie zmieści "powieści" powiadasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OficeR Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Pany, działamy coś już właściwie dziś o 16 pod Oszą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 No rejczel ja sie wybieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motyk Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Witajcie, ja także odwiedzę was po raz pierwszy pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 No i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Yy a ja nie bo się z Marcinem umówiłem i zaskocze Was nie na picie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Na czyszczenie rns-a No i co oprócz mnie i Motyka nie więcej chętnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi