OficeR Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Klysek znowu turbo czy miska? send by GT-I9505 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Niedziela Sent from my iPhone using Tapatalk na Modlin? jesli tak to mlody ma sluzbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Gdansk Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Klysiu to kiedy zjezdzamy do DJ ? Tomek ? Moze cos porezamy jak juz bedzie komplet ekspertow ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 No ja muszę podjechać jak najszybciej bo coś mi sie jebie z hamulcami i uj wie gdzie szukać przyczyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 No ja muszę podjechać jak najszybciej bo coś mi sie jebie z hamulcami i uj wie gdzie szukać przyczyny A co, puszczają jak pochlejesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Klysiu to kiedy zjezdzamy do DJ ? Tomek ? Moze cos porezamy jak juz bedzie komplet ekspertow ? Panie ja w środę jadę quattro zakładać to wiesz wyższe pierdolencja będzie, znaczy ja jadę jako statysta więc ten dzień i czwartek mi nie pasuje a może i piątek tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 No ja muszę podjechać jak najszybciej bo coś mi sie jebie z hamulcami i uj wie gdzie szukać przyczyny A co, puszczają jak pochlejesz? Klysiu jest degustatorem don periniona jest nawet jego ambasadorem na północną Koree Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Klysiu ambasadorem to moze i jest ale na Bałuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 <3 :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 [emoji38] <3 :* <3 :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Klysiu ambasadorem to moze i jest ale na Bałuty ale ze co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 "Gąbka" widziałem dziś Twoje graty do Q na środę - powiem Ci, że Do mnie dziś wpadł kpl. przewodów w oplocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 "Gąbka" widziałem dziś Twoje graty do Q na środę - powiem Ci, że Do mnie dziś wpadł kpl. przewodów w oplocie o byłeś u Karola no jadę w środę ale to nie wszystko bo jeszcze mam trochę gratów w bagażniku a dziś właśnie zderzak przedni s-line kupiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 "Gąbka" widziałem dziś Twoje graty do Q na środę - powiem Ci, że Do mnie dziś wpadł kpl. przewodów w oplocie o byłeś u Karola no jadę w środę ale to nie wszystko bo jeszcze mam trochę gratów w bagażniku a dziś właśnie zderzak przedni s-line kupiony odjebalo ci sie w glowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 "Gąbka" widziałem dziś Twoje graty do Q na środę - powiem Ci, że Do mnie dziś wpadł kpl. przewodów w oplocie o byłeś u Karola no jadę w środę ale to nie wszystko bo jeszcze mam trochę gratów w bagażniku a dziś właśnie zderzak przedni s-line kupiony odjebalo ci sie w glowie co się czepiasz "Gąbki" - odjebie autko na cito i Ci opierdoli źle ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 "Gąbka" widziałem dziś Twoje graty do Q na środę - powiem Ci, że Do mnie dziś wpadł kpl. przewodów w oplocie o byłeś u Karola no jadę w środę ale to nie wszystko bo jeszcze mam trochę gratów w bagażniku a dziś właśnie zderzak przedni s-line kupiony odjebalo ci sie w glowie co się czepiasz "Gąbki" - odjebie autko na cito i Ci opierdoli źle ????? w sumie tylko nie zapomni choinki kokosowej ty Tomuś przed BT jeszcze musisz mi wytyczyc dom zebym mogl zaczynac dzialac bo juz mam pozwolenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 "Gąbka" widziałem dziś Twoje graty do Q na środę - powiem Ci, że Do mnie dziś wpadł kpl. przewodów w oplocie o byłeś u Karola no jadę w środę ale to nie wszystko bo jeszcze mam trochę gratów w bagażniku a dziś właśnie zderzak przedni s-line kupiony odjebalo ci sie w glowie co się czepiasz "Gąbki" - odjebie autko na cito i Ci opierdoli źle ????? w sumie tylko nie zapomni choinki kokosowej ty Tomuś przed BT jeszcze musisz mi wytyczyc dom zebym mogl zaczynac dzialac bo juz mam pozwolenie spoko szykuj flaszke i lecimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Co potrzeba jakie papiery i zabieram ciebie i nasza przyjaciółkę 0,7 i jedziemy mierzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Juz widze jak bedzie pomierzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi