jacca90 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Ma ktos sterownik do silnika 1.6 AKL? Potrzebny na juz
kanu Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 (edytowane) Panowie i Panie, sprzedam mojego chińskiego klona VCDS 11.11 (kabelek plus soft). Kupowałem go jak miałem moją poprzednią A4 B7. Teraz kupiłem nowszą wersję. Co do informacji i ceny zapraszam na priv nie wystawiam aukcji bo to ponoć nielegalne... btw mam jeszcze jedną lampę z mojej B7, nie ma przetwornicy tylko włożona jest żarówka od migacza nie pamiętam teraz czy to lewa czy prawa bo jedną ma DeeJay na rezanie swoich pomysłów Ledowych - 50zł do wzięcia (rok produkcji lampy 2007 zdaje się styczeń) standardowe ślady użytkowania, świeciła dobrze jak na ksenon przystało Edytowane 18 Grudnia 2016 przez kanu
OficeR Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 oooo klysek zyje moze jakos ozywimy spoty co?
klysek Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 ja jestem cały czas czekam aż cos sie zacznie dziać moze znowu zacznie tętnic życiem łódzkie oficer wszyscy gdzies teraz jeżdżą na jakieś spoty uj wie w sumie czego do portu
OficeR Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Na ja wczoraj bylem na tyl lodzkim to powiem Ci ze bylo po prostu grzecznie pare aut fajniejszych typu rs6 c5, s6 c5 i s8 d3 ale tak to wszystko normalne.
klysek Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 ja tam mam w nosie jak bedą A4k to bede jeździł na inne nie mam czasu
xXPiotrekXx19 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Witam wszystkich ja od prawie roku nie uczestniczę w żadnych spotach bo chyba mojego obecnego przejściowego autka chyba nie dotyczą wiec nie jeżdżę choć mam czasami chęć
klysek Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 co sie przejmujesz ja swoje B5 teraz sprzedaje a chce kupić francuza
klysek Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Cos bardziej rodzinnego? nie albo megane albo jakaś cytrynę napewno cos młodszego a zeby nie wypoerdzielac w uj siana na B7 czy C6 i mieć dobry wypas w środku gdzie w Audi zadko można spotkać taka konfiguracje jaka jest we francuzach
xXPiotrekXx19 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Może i we francuzach jest lepsze wyposarzenie ale kilka osób znam co plączą ze sie często sypia te auta .ja jak narazie pozostane przy audi obecnie porusam sie audi 80 co ma juz 30 lat i powiem ci ze nie brakuje mi elektroniki chociaż ma el szyber afabrycznie i w sumie mogę jeździć na spoty czego sie wstydzić
klysek Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Może i we francuzach jest lepsze wyposarzenie ale kilka osób znam co plączą ze sie często sypia te auta .ja jak narazie pozostane przy audi obecnie porusam sie audi 80 co ma juz 30 lat i powiem ci ze nie brakuje mi elektroniki chociaż ma el szyber afabrycznie i w sumie mogę jeździć na spoty czego sie wstydzić no nie wiem tata mój przejeździł 5 francuzow i było kupił paska B6 i jest tragedia cały czas cos sie jebie pl salon 1.9tdi 2009
xXPiotrekXx19 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 heh no o pasacie tez slyszalem oaudi tez się zdarzy tak ze właśnie teraz chyba wszystko tak robią ja teraz szukam albo s4 albo a8 d3. A co się w pasku wali a jak jest z blacha w takim pasku
OficeR Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 (edytowane) B6 podobno klapa szybko gnije. Takto reszta spoko. Byly kierownik takim jezdzil i nie narzekal. Jak w kazdej marce, zalezy kto jaki trafi egzemplarz. Jedni dbaja o francuza i ma lux maszyne na lata. Inny katuje audi, vw, beemy i merce zmieniajac co pol roku i potem takie trupy odstraszaja od marki Edytowane 18 Grudnia 2016 przez OficeR
xXPiotrekXx19 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 w sumie i tak jak będziesz dbał tak będziesz miał. Klysek a to dlaczego chcesz A4 zmienić na coś innego
klysek Opublikowano 19 Grudnia 2016 Opublikowano 19 Grudnia 2016 w sumie i tak jak będziesz dbał tak będziesz miał. Klysek a to dlaczego chcesz A4 zmienić na coś innego stary sie robi jak Niemiec co go mi sprzedał
xXPiotrekXx19 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Opublikowano 19 Grudnia 2016 stary ale jeszcze zapewne wyglada jak należy i jeździ również dobrze bo to stara niezawodna jednostka bo teraz te diesle 2.0 to słyszałem że szału nie ma i dużo osob unika to dziadostwo
kanu Opublikowano 20 Grudnia 2016 Opublikowano 20 Grudnia 2016 klysek: jakos we wrzesniu sie udalo, a w listopadzie sprzedalem B7ke
Rekomendowane odpowiedzi