Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A6 C6 Przebieg 422 tys :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://moto.allegro.pl/audi-a6-3-0-tdi-quattro-s-line-233km-07-okazja-i1530647729.html

Nie wiem czy to jakos komentować :) Jestem w szoku, sprzedający przynajmniej prawdomówny ale czy ktos mu kupi to auto z takim przebiegiem, ludziska wola mieć nie udokumentowane 200 tys niz udokumentowane 422 tys :)

Jestem w szoku, ale przynajmniej wiadomo ze te silniki daja radę i to mnie cieszy bo własnie poszujuje A6 C6 z tym silnikiem z roku 2007

Opublikowano

http://moto.allegro.pl/audi-a6-3-0-tdi-quattro-s-line-233km-07-okazja-i1530647729.html

Nie wiem czy to jakos komentować :) Jestem w szoku, sprzedający przynajmniej prawdomówny ale czy ktos mu kupi to auto z takim przebiegiem, ludziska wola mieć nie udokumentowane 200 tys niz udokumentowane 422 tys :)

Jestem w szoku, ale przynajmniej wiadomo ze te silniki daja radę i to mnie cieszy bo własnie poszujuje A6 C6 z tym silnikiem z roku 2007

wygląda świetnie i bardzo mi się podoba ale mimo wszystko trochę bym się cykał kupić auto za tyle floty z takim przebiegiem :kwasny:

Opublikowano

Nie będzie chętnych na tą A6, koleś skręci ją do 180kkm to będzie miał srylion telefonów, eh... Polska :wallbash:.

Opublikowano
  • Autor

Do czasu aż nie skręci na około 200 nikt mu sie nie odezwie a jak juz to zrobi to jeszcze ją sprzeda za 65 tys a nie za 58 :decayed:

Brak słów :wallbash:

Opublikowano

Napisałem odpowiedź w wątku: Wasze przebiegi w dieslach 1.9TDI, że 90% sprzedawanych aut w Polsce ma przebieg przed 200tys. Nie ważne czy 1994, 98, 2002, czy 2006r. Gdyby klient zobaczył pół bańki to by spieprzał jak oparzony. I tak samo będzie w tym przypadku, jak go ktoś skręci na 180 kkm to za parę chwil go nie będzie.

Opublikowano

Jezu taka klima to rzadko spotykana w A6...

Nie rzadko a czesto wystarczy wymienić panel i cos tam dłubać. Dziwne to A6 przód ma s line resztę już nie :rolleyes:

Opublikowano

Zwróćcie uwagę na fotel kierowcy 400.000 i jest taki jak w waszych z przebiegiem ok 200k :polew: , lepiej mieć udokumentowany duży przelot niż 200k na jedno koło :laghing2:

Opublikowano

Fotel można wymienić. A zniszczenia fotela zależą od użytkownika Ty dojebi.... B5 jak świnia a drugi ma w stanie idealnym.

Opublikowano

Fotel można wymienić. A zniszczenia fotela zależą od użytkownika Ty dojebi.... B5 jak świnia a drugi ma w stanie idealnym.

Dla mnie przebieg jest widoczny po stanie tech. moze mieć nawet mln km i 15 lat i będzie w lepszym stanie niż wiekszośc 6-latków wyrąbanych przez kasiastych zasrańców pozbywających sie po 5 latach z uśmiechem na twarzy

Opublikowano

auto pójdzie do handlarza któy skręci licznik na standardowe 180 tyś, zmontuje książkę i sprzeda za 10 tyś drożej

przecież nawet tu na forum jest cała masa 1.9tdi B5/B6 co ma "180 tyś. kupione od niemca 100% pewne" za cenę niższą niż te 300-400 tyś. na mobile.de

Opublikowano

przecież nawet tu na forum jest cała masa 1.9tdi B5/B6 co ma "180 tyś. kupione od niemca 100% pewne" za cenę niższą niż te 300-400 tyś. na mobile.de

zapomniałeś dodać "od lekarza Niemca" :cool1:

Opublikowano

auto pójdzie do handlarza któy skręci licznik na standardowe 180 tyś, zmontuje książkę i sprzeda za 10 tyś drożej

tylko taki AFN czy inny stary poczciwy traktor trochę pochodzi, a ewentualne awarie są dosyć tanie do naprawy a pakując się w 3.0 TDI z przebiegiem 400-500 tyś km można zaliczyć niezłą minę za kilka-kilkanaście tysiaczków :thumbdown:

Opublikowano

Szacunek dla sprzedającego, że przebieg oryginalny podał :) No chyba że go już skręcił :shocked:

Opublikowano

a wiadomo jakie przebiegi w innych są

hmmm nie mówię o swoim bo mój to dziadek ale znajomy ostatnio sprowadził BMW 3 z 2005 roku z przebiegem przeszlo 500tys cofnął na 150 i kupe kasy wziął :polew: :polew:

Opublikowano

Jedno jest pewne, czego ludzie nigdy chyba nie biorą pod uwagę kupując samochód. NIKT "Ci" nie sprzeda dobrego samochodu w dobrej cenie. Każdy ze sprzedawców wie co sprzedaje i wie ile to warte. Coleman a twojemu znajomemu gratuluje pomysłu... żeby tak sam kupił kiedyś samochód z cofniętym przebiegiem z 500tys. a potem k*urwiał sprzedawce, płacił za części i płakał że drogo...