DarekS4 Opublikowano 13 Grudnia 2021 Opublikowano 13 Grudnia 2021 W dniu 11.12.2021 o 17:06, r7adek napisał: No Radek petarda
r7adek Opublikowano 13 Grudnia 2021 Opublikowano 13 Grudnia 2021 54 minuty temu, DarekS4 napisał: No Radek petarda Dzięki
DarekS4 Opublikowano 13 Grudnia 2021 Opublikowano 13 Grudnia 2021 Napisałem do nich. Jak cena będzie spoko i ogarną mi to łączne pod MEMO to spoko nie będę się musiał pierdzielić z tym.
black_edition Opublikowano 23 Grudnia 2021 Opublikowano 23 Grudnia 2021 Co do zajętości w b6 da się zrobić w tylnej kanapie, bo zakładałem. Co do pasażera z przodu musiałbym mieć klimatronik
r7adek Opublikowano 27 Grudnia 2021 Opublikowano 27 Grudnia 2021 W dniu 23.12.2021 o 22:12, black_edition napisał: Co do zajętości w b6 da się zrobić w tylnej kanapie, bo zakładałem. Co do pasażera z przodu musiałbym mieć klimatronik Piszą, że w przednich się nie da tego zrobić, a Ty w tylnej kanapie zrobiłeś ???
Langista Opublikowano 27 Grudnia 2021 Opublikowano 27 Grudnia 2021 Tu raczej @Banan@pila24@kamil-vag Mogliby potwierdzić, czy były w ogóle liczniki z kontrolką zapięcia pasa? Coś kojarzę, że niby w kostce foteli były przewody właśnie do zapięć pasów z czujnikiem
pila24 Opublikowano 27 Grudnia 2021 Opublikowano 27 Grudnia 2021 (edytowane) 3 minuty temu, Langista napisał: Tu raczej @Banan@pila24@kamil-vag Mogliby potwierdzić, czy były w ogóle liczniki z kontrolką zapięcia pasa? Coś kojarzę, że niby w kostce foteli były przewody właśnie do zapięć pasów z czujnikiem W b7 jest czujnik przy zapięciu pasów właśnie. W B6 nie osobiście spotkałem się z taką funkcją,aczkolwiek na schematach b6 jest opcja czujnika zapiecia pasów. Edytowane 27 Grudnia 2021 przez pila24
r7adek Opublikowano 28 Grudnia 2021 Opublikowano 28 Grudnia 2021 12 godzin temu, Langista napisał: Tu raczej @Banan@pila24@kamil-vag Mogliby potwierdzić, czy były w ogóle liczniki z kontrolką zapięcia pasa? Coś kojarzę, że niby w kostce foteli były przewody właśnie do zapięć pasów z czujnikiem Przewody zawsze można poprowadzić. tylko kwestia co z czym podpiąć i do czego. Fotele są z a5 więc mają czujnik zapięcia pasów i zajętości fotela. Kwestia instalacji wiązki.
rysuchom Opublikowano 14 Maja 2022 Opublikowano 14 Maja 2022 Witam. Mam już inne auto ale zostały fotele z A4b6 i pytanie, czy będą pasowały do A4 b5? Pozdsrawiam.
olas01 Opublikowano 15 Maja 2022 Opublikowano 15 Maja 2022 Witam, panowie poszukuje śruby do mocowania pasa przy fotelu tej ze zdjęcia. Jakiś numer części? Pozdrawiam
daami_lu Opublikowano 16 Października 2022 Opublikowano 16 Października 2022 Panowie na jaka śrubę przykręcić ten pas w siedzeniach z przodu ? Macie cos konkretnego ?
neo82 Opublikowano 22 Września 2023 Opublikowano 22 Września 2023 Cześć. Przeczytałem temat . Widziałem że kolega wrzucił rozpiskę wtyczek b7->b8 czy ma ktoś jednak zdjęcie jak to zrobione ? Miłego
afroo. Opublikowano 23 Września 2023 Opublikowano 23 Września 2023 Ale co Ty chcesz innego zobaczyć? Są tam podane zarówno numery pinów, jak i kolory przewodów. Przezbrajasz kostkę z B8 na tą z B7 wg schematu i tyle. 1
Dave_46 Opublikowano 3 Października 2023 Opublikowano 3 Października 2023 W dniu 11.08.2014 o 19:55, Nunas69 napisał(a): Panowie jak z tym okablowaniem foteli? Mógłby ktoś wrzucić jakiś schemacik, fotki co i jak przerobić.. Pozdrawiam.. I co weszły ci te fotele z b8 do b6 ?
black_edition Opublikowano 26 Października 2023 Opublikowano 26 Października 2023 Czas odświeżyć temat. Mam fotele z A5 w wersji cabrio . Czy ktoś uruchamiał nawiew grzania karku do a4 b6 B7 ? Dodatkowo jest przycisk sterowania do przodu / do tyłu fotela w okolicy zagłówka . Kiedy on zadziała ? Podobno muszą być spełnione warunki jakieś. A4 b7 jest w wersji USA tak jak i fotel z A5. Kolejne pytanie odnośnie maty zajętości i poduszek , bo jest inna ilość żył. Ktoś już poruszał temat i przyspieszy mi czas rozkminy ?
man0fmayhem Opublikowano 1 Stycznia Opublikowano 1 Stycznia Witam wszystkich w nowym roku! również odkupuję, czy badał ktoś temat montażu foteli z A5 lub A4 B8 do A4 B6 Cabrio? przymierzam się do którychś z A5 tylko nie wiem od której wersji nadwozia najlepiej kupić.
Bajergdynia Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia W dniu 26.10.2023 o 23:49, black_edition napisał(a): Czy ktoś uruchamiał nawiew grzania karku do a4 b6 B7 ? Nawiew karku ma sterownik w oparciu, sterowany jest sygnałem cyfrowym lin. sygnały pochodzą z BCM. Samo z siebie nie chce chodzić
kirku Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca Odgrzewania ciąg dalszy. Pytanie odnośnie montażu przedniego pasa - widziałem w temacie możliwość zrobienia otworu w przednim fotelu i przykręcenia pasa do fotela. Pytanie, czy tą śrubę mogę wykręcić ze starego fotela z b6, czy muszę ją gdzieś kupić? Ew gdzie indziej przykręcić ten pas?
FiFfson Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca @kirku Możesz zdradzić w jaki sposób zamontowałeś pasy? Użyłeś śruby że starego fotela z b6?
Rekomendowane odpowiedzi