Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A tablice rejestracyjne to w "notatniku wyrezam" ???? :grin:i u wiekszości ubezpieczycieli potrzebna jest rejestracja do ubezpieczenia samochodu poza tym samochody na tranzytowych tablicach idą jak świerze bułeczki :evil: :evil:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja mój zarejestrowałem w tydzień :) Kichol spokojnie dasz radę .... Nie dostałem od Ciebie odpowiedzi odnośnie Jagielońskiej :P

Opublikowano

Zawiecha git :) tylko teraz ściąga w prawo hehe.

Zapraszam na grilla w piątek - start od 19 - polarki, offy, przywieźcie.

Dobrze, że chociaż turbo dmucha tak jak trzeba :wink:

Jakieś foty glebniecia please i opowieść o sprawnej turbawce poprosze. U mnie mister Poź był lekko wypięty chip i dlatego autko nie odpalało :grin:
Opublikowano

kto jedzie wozem do mr P i wraca tego samogo dnia??

Opublikowano

czy ktos sie moze wybiera?

http://www.piknik-goraszka.pl/page.php?page_id=2&subpage_id=0

planuje wstepnie sobote na rowerach.......ale jak jest grill u wujka pozka :grin:, to robie korekte na niedziele :tongue:

zolw ja bede mial gorazke u siebie nad blokiem jak zaczna latac

Pozku o ktorej do ciebie na grilla bo sie pewnie pojawie na troszke z cala rodzina bo malej nie mam jak zostawic a na 23 musze byc w pracy. jakies miecho trzeba kupic - tak jak ostatnio?

Opublikowano

Ppotwierdzam spotkanie u Pozia i nasze przybycie czyli 1+1 :) Lukas muszę odbudkować u Ciebie miejscówkę .... kobieta mnie podwozi ..... jak ktoś jest z okolic kępy to myślę że nie będzie problemów z zabraniem. Profilaktycznie ostrzegłem ją iż odbędzie się w Nadarzynie druga bitwa pod Grunwaldem .... powiedziała że się nie lęka :)) już mi się podoba :polew: :polew: :polew:

P.S

Autko mało litrażowe VW POLO 1.0 więc spokojnie na drodze bo :bicz: :bicz: :bicz: :bicz:

Opublikowano

ja to juz mam miejsce tylko w bagazniku ale tam jest przyjemnie butla z gazem dotrzyma towarzystwa :polew:

odbędzie się w Nadarzynie druga bitwa pod Grunwaldem

bitwa pod Grunwaldem to przy tym co sie bedzie dzialo to pikus szczegolnie jak kazdy juz bedzie po 0.7 :cheesy:

zolw ja bede mial gorazke u siebie nad blokiem jak zaczna latac

ale mam rozumiec ze zapraszasz nas do siebie :grin:

Opublikowano

Ja już chłodzę 3 dzień 0,7 :D:D Pojedziemy po Europie - będzie duńska :D:D:D

Opublikowano

oniak mialem wpasc w odwiedziny ale jak zobaczylem na mapie gdzie mieszkasz to sobie podaruje bo chad to daleko chyba :polew:

Opublikowano

hyhyhy no kawałek ale jak za***iście jest :D Zapnij gaz i dawaj :)

Opublikowano

A tablice rejestracyjne to w "notatniku wyrezam" ???? :grin:i u wiekszości ubezpieczycieli potrzebna jest rejestracja do ubezpieczenia samochodu poza tym samochody na tranzytowych tablicach idą jak świerze bułeczki :evil: :evil:

niech Ci będzie.. ale numer rejestracyjny nie jest wymagany w polisie OC.. jedynie VIN jest konieczny :)[br]Dopisany: 14 Czerwiec 2007, 11:48 _________________________________________________

czy ktos sie moze wybiera?

http://www.piknik-goraszka.pl/page.php?page_id=2&subpage_id=0

planuje wstepnie sobote na rowerach.......ale jak jest grill u wujka pozka :grin:, to robie korekte na niedziele :tongue:

Daj znać kiedy lecisz.. Ja będę na 100% wypatruj mnie na VIP`ach :grin:
Opublikowano

Myśle że jednak Kichol wie lepiej :P

Opublikowano

Co prawda to prawda :a4fan:

Opublikowano

Moim zdaniem to Kichol mógłby jeździć nawet bez blach...ani przedniej szyby :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Moim zdaniem to Kichol mógłby jeździć nawet bez blach...ani przedniej szyby :polew: :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew:

No, dokładnie.

Kichol, ja pierdziutam, o czym Ty do nas rozmawiasz :polew:

Opublikowano

HYhyhyhy można by było jeździć ale każdy ma jakieś zasady których się trzyma i ja też się staram :evil: :evil:

a co do ubezpieczenia na Vin to się zgadzam tylko nie każdy ubezpieczyciel tak robi Link4 np. nie.

Wyabraź sobie teraz jak Policjant sprawdza twoje OC i potwierdza z nr Vin i w nocy...... stary 20minut nie wyjęte a gdzie mandat wypisac nikt nie chce stać 60min na drodze :D

Opublikowano

HYhyhyhy można by było jeździć ale każdy ma jakieś zasady których się trzyma i ja też się staram :evil: :evil:

a co do ubezpieczenia na Vin to się zgadzam tylko nie każdy ubezpieczyciel tak robi Link4 np. nie.

Wyabraź sobie teraz jak Policjant sprawdza twoje OC i potwierdza z nr Vin i w nocy...... stary 20minut nie wyjęte a gdzie mandat wypisac nikt nie chce stać 60min na drodze :D

Kichol wychodzii na to, że jesteście leniwi :P

Demontuj GPS-a w skodzie i dawaj do Pozia w piątek :) poupalamy octavię :polew: :polew:

http://www.metacafe.com/watch/369923/crash_compilation_2006/

Kup od niemca samochód :mysli: :mysli:

http://www.metacafe.com/watch/607083/bmw_m3_m5_and_audi_rs6/

Opublikowano

nie no nareszcie jakies ladne emoty :oklaski: :thumbup: a ten to od czego :P

:notworthy::a4fan::notworthy:

to jak wszyscy gotowi do ostatniego starcia u Pozia :naughty: ktos sprawdzal pogode czy bedzie wialo w altance :D

Opublikowano

Wydawało mi się że naszą klubową pogodynką jest Wiciu :slina: