lukaszr Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Misiaki kolorowe. Jak madzie gdzies jechac to po 23 puki co jest MA SA KRA Jeszcze ? Muszę o 21 jechać na Górczewską, ale na samą myśl mi niedobrze po dzisiejszym 2h powrocie do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Ja mniej wiecej o 21 bede wracal z Gorczewskiej do domu... ktos wie jak sie sprawnie przemiescic na Ursynow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro99 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Ja mniej wiecej o 21 bede wracal z Gorczewskiej do domu... ktos wie jak sie sprawnie przemiescic na Ursynow? Metrem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Ja mniej wiecej o 21 bede wracal z Gorczewskiej do domu... ktos wie jak sie sprawnie przemiescic na Ursynow? dogadaj sie z boberkiem weźmie cie na ramę roweru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Ja mniej wiecej o 21 bede wracal z Gorczewskiej do domu... ktos wie jak sie sprawnie przemiescic na Ursynow? górą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Ja mniej wiecej o 21 bede wracal z Gorczewskiej do domu... ktos wie jak sie sprawnie przemiescic na Ursynow? pierdolnij dwa driny łiskacza z kolą i wsiadaj do fury szybko ci czas zleci i miło :kox:[br]Dopisany: 17 Grudzień 2009, 19:44_________________________________________________ Ja mniej wiecej o 21 bede wracal z Gorczewskiej do domu... ktos wie jak sie sprawnie przemiescic na Ursynow? dogadaj sie z boberkiem weźmie cie na ramę roweru :bag: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 e nie ma tragedii;) Lazurowa -> Karowa 40 min Karowa Bielany 20 [; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weekendowy Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Ja mniej wiecej o 21 bede wracal z Gorczewskiej do domu... ktos wie jak sie sprawnie przemiescic na Ursynow? Jak posiadacz Qu.. powinieneś bokami, a reszta niech się rozstąpi :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 kurffa ,przez pruszkow 2km.-godzina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 kurffa ,przez pruszkow 2km.-godzina :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 kurffa ,przez pruszkow 2km.-godzina Co za gość :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 kurffa ,przez pruszkow 2km.-godzina :polew: :polew: :polew: z Nadarzyna wracalem [br]Dopisany: 17 Grudzień 2009, 20:33_________________________________________________ kurffa ,przez pruszkow 2km.-godzina Co za gość :polew: :polew: nie-co za gosc ,tylko kurffa -co za miasto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Poziu maj master Na dupoliza już umiesz :laghing2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@riucha Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 A karwa znalazłem już chyba ten namiar i dzwoniłem , bez sterownika w bryce wszystko w pilocie ,wyświetlacz ,temp w samochodzie ,wodotryski +/- 8 tyś , f*ck !!! Kalesony kup.Wyjdzie taniej nie macie webasta??? he,he tak to jest jak się kupuje brykę w standardzie :polew: ja mam ale nie używam bo w garażu jak na razie mam +11st Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 nie macie webasta??? he,he tak to jest jak się kupuje brykę w standardzie :polew: Kurfa mi grzeje ciepłe w nawiewów po 10 Km Hondy to kible :doh1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Marynarska (pkp służew)- Bluecity = 2 godziny 10 minut BlueCity = Factory 2 godziny Factory = Pruszków 35minut (o godzinie 20.30) + dzisiejszy dojazd do pracy 2godziny 30minut = 7godzin 5 minut w samochodzie (zrobiłem 50km) / 7 godzin w pracy (bo godzinę się spóźniłem) czyli średnia prędkość 7km/h o ile dobrze liczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 eh te parkingi są nudne może szkoła Wróbla w sobote? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 eh te parkingi są nudne może szkoła Wróbla w sobote? wiesz ile osób się tam wybiera ? :gwizdanie: masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 dowiadywałeś się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 dowiadywałeś się? ostatnia Ułęż w tym roku i to jeszcze śniegu najebało tak, że nic ci zimówek nie zje :gwizdanie: na giejforum subaru już szczą po gaciach w temacie 19.12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi