Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to jest juz po ostatecznej korekcie?

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A uj wie ,coś tam mu wgrywali dzisiaj , ale co i jak to sam napisze.

Opublikowano
No widze że po nowej turbawie po IC to za***isty wynik z AWX hyhy

i 30 stopni.... w końcu gorąc jest...

A co za dmuchawkę zamontowali ?

Opublikowano

Wykres KOX nie ma to jak dobra promocja :thumbup:

Ja dzisiaj bujalem sie z tym moim filtrem kabinowym co mi tak go ladnie zalozyli i odkrylem cos ciekawego : mialem w vagu blad czujnika czystego powietrza (oniak nie szukaj tej funkcji u siebie to inna technologia :D) no to szukam go przy filtrze kabinowym no ale gazownicy umiescili mi go kolo AQ :shocked:

Opublikowano

Murzyn tu masz wszystko o schowku http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=12905.0

Do twojego to nie mam pojęcia jak to zrobić.

Aaaa uwaga dzisiaj byłem przy hamowaniu Adasia fury i :

screenhunter01jun211957nh5.jpg

No widze że po nowej turbawie po IC to za***isty wynik z AWX hyhy

Jednak V-Tech robi naprawde dobrą robote :oklaski:

Uuuuu to Hugo przy zwykłym programie ma to samo, a łyżka na to... niemożliwe :bicz2:
Opublikowano

oniak masz ten poprzedni wykres adasia? Przeciez mialo byc grubo ponad 200KM a nie 175 :gwizdanie:

Opublikowano

wit.s dzieki za koncepcje, zaporzyczylem ja :P

nie znam sie na tych tjuningach ale 175 KM to chyba zadna rewela :thumbdown:

chyba z 50 KM brakuje :rolleyes:

Opublikowano

To ja juz wiem dlaczego Adas dzisiaj na silownie poszedl cisnienie mu skoczylo i wcale sie nie dziwie :shocked:

Opublikowano

Nie mam , ale w Kraq 200 KM to pryszcz zrobić :P

Opublikowano

az sie boje myslec ile by u mnie bylo jakby zaczeli moja rezac :shocked: Pewnie cos kolo 350 toz to prawie RS :cool:

Opublikowano

to kurka nie jest zabawne - czekam na info od adasia co dalej :decayed:

Opublikowano

az sie boje myslec ile by u mnie bylo jakby zaczeli moja rezac :shocked: Pewnie cos kolo 350 toz to prawie RS :cool:

No no Luki hamuj bajere bo mi ciśnienie skoczy :bicz3:[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2007, 21:43 _________________________________________________Myśle,że temp. powietrza załatwiła Adasia... wszyscy doładowani w takie dzionki mamy o 50 kucy mniej. Ja z włączoną klimą nawet z Ticusiem nie staje na światłach bo by :bicz3: mi złoił :>
Opublikowano

Dzisiaj kolo wpadł skodą 1.9 TDI 105 KM i mu zrobili programikiem 160 KM / 390 niuta :shocked: kox

U mnie różnica między 28 stopni na dworze a 7 stopni była 12 Koni , przy 260 KM to pryszcz na d*pie :D

Opublikowano

Myśle,że temp. powietrza załatwiła Adasia... wszyscy doładowani w takie dzionki mamy o 50 kucy mniej.

Moja była hamowana przy temperaturze 28,5"C i wynik widać u mnie w podpisie.U mnie totalna seria , więc to co widać na wykresie powyżej to jakieś jaja :blink:

Opublikowano

Adas ma jeszcze FMIC'a (w sumie ciulowo ustawionego bo w dolocie za cieplo - ale ma) wiec temp nie daje mu tak po tylku. Nie wiem czemu tak kiepsciutko :mysli:

Opublikowano

Wiciu edward nic nie wie o chłodzonym schowku w B5 :thumbdown:

Opublikowano

Dzisiaj kolo wpadł skodą 1.9 TDI 105 KM i mu zrobili programikiem 160 KM / 390 niuta :shocked: kox

U mnie różnica między 28 stopni na dworze a 7 stopni była 12 Koni , przy 260 KM to pryszcz na d*pie :D

No to brykiet, a ja myślałem ,że to temp. tak daje się we znaki :blink:[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2007, 22:39 _________________________________________________

Myśle,że temp. powietrza załatwiła Adasia... wszyscy doładowani w takie dzionki mamy o 50 kucy mniej.

Moja była hamowana przy temperaturze 28,5"C i wynik widać u mnie w podpisie.U mnie totalna seria , więc to co widać na wykresie powyżej to jakieś jaja :blink:

To w zime masz ze dwieście pińdzisiąt :naughty:

Poważnie to git wynik :quattro:[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2007, 22:40 _________________________________________________

U mnie różnica między 28 stopni na dworze a 7 stopni była 12 Koni , przy 260 KM to pryszcz na d*pie

Oniak K i urwał, wiecznie się hamujesz a o kolegach, ba przyjaciołąch, pójde dalej.. prawie rodzinie zapominasz :bicz3: nie ładnie :thumbdown: poskarże się Ani i bedzie :foch:
Opublikowano

Ja sie hamowałem już dawno ,z miesiąc temu. Jak będe jechał to nie zapomne :)

Opublikowano

Momento. Zapytaj edwarda jak wygląda dotacie do przewodów klimy. Na spocie rozkęcimy najpierw brykie oniaka, a potem pokombinujemy jak to zrobić u nas. Jak masz etkę na laptopie-zabier go na spota. Żywcem nas nie wezmą :>

Opublikowano

wlasnie wrocilem z kolacji z Adasiem tylko troche przeklinal jutro rezaja dalej i szukaja przyczyny twierdza ze to przeplywka :mysli: