lukaszr Opublikowano 25 Czerwca 2007 Opublikowano 25 Czerwca 2007 ja za ta linke dziekuje no chyba ze skocze z Zólwiem w duecie Zawsze to jakiś dodatkowy balast :polew:
hornet Opublikowano 25 Czerwca 2007 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Lukas będzie miał miękkie lądowanie :polew: :polew:
adamooo Opublikowano 25 Czerwca 2007 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Lukas będzie Żółwia brał na śpiocha :oklaski:
Lukas Opublikowano 25 Czerwca 2007 Opublikowano 25 Czerwca 2007 no tak zolw pewnie zanim wjedzie na gore to walnie ze 3 razy woje 5 minutowki
NIUNIAA4 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Opublikowano 25 Czerwca 2007 czesc tak jak juz pisalam 7 lipca mam byc w Warszawie stad moje pytanie: gdzie znajduje sie ulica Grzybowska 24 bo te mapy internetowe mi za wiele nie mowia, czy to jest gdzies Pałacu Kultury czy blizej PKP, na co sie kierowac w Warszawie
T-żółw Opublikowano 25 Czerwca 2007 Opublikowano 25 Czerwca 2007 no tak zolw pewnie zanim wjedzie na gore to walnie ze 3 razy woje 5 minutowki a tam nie ma windy? trzeba wchodzic dziewuchy nie mazac sie ..jutro ma lac caly dzien
malik Opublikowano 25 Czerwca 2007 Opublikowano 25 Czerwca 2007 no tak zolw pewnie zanim wjedzie na gore to walnie ze 3 razy woje 5 minutowki a tam nie ma windy? trzeba wchodzic dziewuchy nie mazac sie ..jutro ma lac caly dzien k**ew.. a dzisiaj autko mylem No coz, proponuje w takim razie od razu umowic sie w Promenadzie. Dach nad glowa i piekny widok na "Manhattan". Co Wy na to?
angela Opublikowano 25 Czerwca 2007 Opublikowano 25 Czerwca 2007 hehe do konca tygodnia podobno taka pogoda Dlatego ja swoje umyje dopiero w sobote.....jutro przyjade brudasem promenada ok- juz znam droge
T-żółw Opublikowano 25 Czerwca 2007 Opublikowano 25 Czerwca 2007 w takim razie od razu umowic sie w Promenadzie. Dach nad glowa i piekny widok na "Manhattan". Co Wy na to? sluszna koncepcja poza tym nie wiadomo czy strajkujace"piguly" nie maja bazy na Torwarze
spanky Opublikowano 26 Czerwca 2007 Opublikowano 26 Czerwca 2007 no to czekam na ostateczna decyzje .. Torwar czy Promenada ...
pablo666 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Opublikowano 26 Czerwca 2007 szkoda że nie ma już spotów w okolicach Fortu Wola lub Blue City, bo pewnie bym się wyrwał przybić piątkę
Gość MorgothV8 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Opublikowano 26 Czerwca 2007 A może by kiedyś zorganizować jakiś spocik poza miastem, taki z grillem, trixenonem i innymi atrakcjami Chodzi mi gdzieś w plenerze z dala od wawy .... Bo ja jakoś tak delikatnie bardzo mówiąc: nienawidzę tego durnego miasta..... Np. jakiś powiedzmy Modlin, albo Czersk albo inna lokalizacja (to są totalnie przykładowe propozycje) I tak może na dłużej, np w którąś sobotę od powiedzmy południa do północy.....
pablo666 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Opublikowano 26 Czerwca 2007 ja tam w zasadzie niemal w każdy weekend mogę tylko przy dłuższych spotkaniach musze brać pod uwagę że mam 2 letniego synka i nie zawsze wiadomo jak długo zechce wysiedzieć
ono Opublikowano 26 Czerwca 2007 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Dobra dawajcie do promenady , może coś wymyślimy żeby wjechać na górny odkryty poziom bo tam jest kox na maxa.
spanky Opublikowano 26 Czerwca 2007 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Dobra dawajcie do promenady , może coś wymyślimy żeby wjechać na górny odkryty poziom bo tam jest kox na maxa. a co tam znowu trzeba wymyslac ... zawsze wjezdzalem bez problemu ...
wit.s Opublikowano 26 Czerwca 2007 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Jestem z powrotem. Niedospany, kulawy, opity piwem, postrzyknięty, wydałem 16 milionów (73 tys razy więcej niż zarobiłem na taryfie ). Opis podróży i duże podziękowania dla hhacka - się chłop spisał, tak zarąbiście, ze jestem pod dużym wrażeniem - trochę później jak dojdę do siebie. Pojechałem rano, odebrać mojego Niemieckiego Bandytę. A te pedały niegotowe, bo zapomnieli nabić klimę, no bodaj im $&^ w @#)@ wsadzą. Do odebrania prawdopodobnie jutro.
Rekomendowane odpowiedzi