adamooo Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 po drodze wam się auta usyfią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 no furak umyty na tip top (cos czuje ze bedzie padac mam nadzieje ze Wit fury nie myl) kto ma wiesci od ONIAKA zyje czy juz pierwszy zgon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Załatwiem Hornetowi radio..a Oniak ledwo siedzi a co dopiero mówi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 he he malinowe gady do milego jutro...jedziemy rano tak ok 07:00 jeszcze tylko rajstopy musze zapakowac :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 no na dzisiaj koniec roboty..teraz do domu spać bo rano jedziemy..start 12 w maku i jedziemy gonić Żółwia hehe który pewno gdzieś zabłądzi i będziemy przed nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 no ja juz wychodze do auta i ruszam na ta kaletke tylko ze Zolw to swoim nie leci tylko z hhackiem to mozemy ich nie dognac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Lukas masz jakies info pogodowe od ekipy?? Ciezko ich bylo zrozumiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 To fakt ... węgierski mieli wczoraj opanowany :polew:[br]Dopisany: 24 Sierpień 2007, 08:30 _________________________________________________ Załatwiem Hornetowi radio..a Oniak ledwo siedzi a co dopiero mówi Adaś dzięki za załatwienia radia. Odbieram o 10:30 i pędzę za wami ...więc pod makiem będę o 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frontside Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Macie jakieś plany na sobotę? O której trzeba przyjechać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Kużwa, nie mogę się pozbierac , wyjazd za jakieś 45 min. Dotrzemy na pewno. Czekajcie na nas bo mamy do pokonanie E7 rozkopane na maxa i przebić się przez Wa-wę. Nie martw sie bedziemy czekac napewno.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Hallo co tu sie stalo 2 dni nikt nie pisal aaa no tak bo jako jedyni porzadni bylismy w zdecydowanej wiekszosci na Zlocie inne miasta moga tylko sie uczyc od nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Przeciez chlalismy to jak mielismy pisac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Przeciez chlalismy a no tak piatkowa noc byla najgorsza jeszcze mnie biceps boli od polewania ale Adas byl i tak lepszy wstal z rana w sobote pozbieral butelki sprzedał i mial pozniej na dwa lody i jedne frytki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Lukas ale Adas byl i tak lepszy wstal z rana w sobote pozbieral butelki sprzedał i mial pozniej na dwa lody i jedne frytki grin :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Ja sie zapytam - kto w sobote nie polegl i dal rady z piciem? No kto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Ja sie zapytam - kto w sobote nie polegl i dal rady z piciem? No kto? ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 We Wtorek Nowa Kaletka, czy promenada :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 We Wtirek Nowa Kaletka, czy promenada :> Norbi ja proponuje od razu ustawic sie w Kaletce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 We Wtirek Nowa Kaletka, czy promenada :> Norbi ja proponuje od razu ustawic sie w Kaletce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Norbi że Ty poleciałeś z rana na WPR to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi